Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga11112444

ratunku-rada

Polecane posty

Gość aga11112444

mam bol a nic nie "wychodzi" zaczynam sie martwic-co to moze byc-co to moze oznaczac bo u mnie to zawsze proste -bol i zaraz krew i to jest czas na moja miesiaczke i juz od trzech dni czuje ze jest ale jej nie ma-tzn sa ogromne bole ale nie ma krwi... czy ktos moze mi powiedziec czy to normalne , przeczekac, czy co robic??

Gość drtkijuoy
spokojnie... bez nerwów, nic Ci nie jest:) wiosna przyszła, normalne, że coś się może poprzestawiać w cyklu. Poza tym stres związany z tym, że coś Ci się nie zgadza w objawach też może opóźnić. Także czekaj, lada dzień dostaniesz:D

Gość aga11112444
dziekuje za rade mnie to jedszcze nigdy nie spotkalo... a czego to jeszcze moze byc objawem-szukalam na necie ale nic nie znalazlam mam 29 lat i nie bylam na zadnej diecie...nie rozumiem..

Gość drtkijuoy
niczego. Po prostu cykl Ci się przestawia. Mnie się przestawia średnio raz w roku. Teraz też mi się przestawił. Przesunął się o tydzień (później). Potem już jest znowu jak w szwajcarskim zegarku, co do dnia. Nic się nie dzieje, nie martw się. A jak Cię to gnębi to idź do lekarza, ale uważam, że to nie jest konieczne :)

Gość aga11112444
tak , ale mnie sie nie tylko przestawil-ja mam BOL MIESIACZKOWY ale nic sie nie dzieje (chociaz czuje jak by sie dzialo ale nie ma NIC)

Gość drtkijuoy
to jest normalne. nie panikuj a jak tak Cię to martwi to do lekarza a nie na forum :) Zobaczysz, dostaniesz na dniach. idę spać dobranoc

Gość aga11112444
GLUPIO MI WLASNIE JA DOSTALAM... DZIEKUJE SERDECZNIE ZA RADE POZDROWKA !!!

Gość aga11112444
:)

Gość drtkijuoy
:D no i bylo sie bać? :P

Gość aga11112444
:)