Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozka Olga

lambrie

Polecane posty

Gość Wrozka Olga

czy ktos mial te dolegliwosc jeitowa? objawy i jak wykryto? oraz jak udalo sie ich pozbyc wszystkie metody-rowniez niekonwencjonalne

LAMBLIE Mi udało się po ok. 10 latach leczenia, pomogły dopiero leki standardowe, ale podawane w kroplówkach, bo inaczej już się nie dało :O

Gość jakie macie objawy
??? tzn domyslam sie ,ze jakies burczebnie w brzuchu, biegunki wzdecia ,ale czy caly czas, bez wzgledu na to,co zjecie?

Gość jakie macie objawy
czy testy na lamblie sa wiarygodne za pierwszym razem? mi najpierw wyszedl wynik obojetny, wiec musiala drugi raz robic,i wyszlo,ze nie mam ,ale nie wiem czy przypadkiem do innego laboratorium niedac.

Ja raczej nie miałam typowych objawów. Bolały mnie np. stawy, potwornie głowa, strasznie brzuch, odczuwałam silny niepokój, a potem po prostu nie dałam rady podnieść się z łożka. Nie miałam wymiotów ani biegunek. Co ciekawsze: badanie kału nie wykrywało lamblii, nawet trudno je było znaleźć po sondzie, a były :D Ale od kilku lat mam spokój.

Jeśli jesteś gdzieś z okolic Wrocławia, mozesz zrobić sobie badanie INTROSPECT-em. Bez problemów wykrywa lamblie, paciorkowce i inne drobnoustroje.

Gość gfgfdgf
a co to to badanie INBTROSPECT???????

Introspect to urządzenie do badań. Bardzo nowoczesny komputerowy kompleks, który wykrywa nawet całkowicie ukryte stany zapalne, zmiany chorobowe, działania mikroorganizmów itd.

Gość jakie macie objawy
ile kosztuje to badanie?

Gość czy to wiosna
....co sie daje do tego badania introspect kal? poszperam w gugle moze w Białymstoku robia:) jak nie to do Wawki nawet pojade bo meczy mnie ta lamblia miesnie glowa

Niestety nigdzie poza Wrockiem tego nie robią. Jak na razie jestem jedynym posiadaczem tego urządzenia w kraju. Do badania jest potrzebny sam człowiek. Jest to badanie bezinwazyjne. Otczytuje się elektromagnetyczne drgania emitowane przez organizm. Koszt badania: do 6-go kwietnia włącznie - 120 zł po świętach prawdopodobnie będzie 150. Dla rencistów i emerytów przewidziana znacząca zniżka.

Gość jakie macie objawy
widzialam Twoje wypiwiuedz na innych topkiach, dlaczego podnosisz cene z tygodnia na tydzien? bylo 100 a juz ma byc 150 ....

Ponieważ jest to badanie kompleksowe całego organizmu, przy okazji mażna dowiedzieć się o sobie dużo ciekawych rzeczy.

100 było przed 1-szym kwietnia. Ze względu na okres świąteczny przeciągnąłem promocje ale na nieco wyższym poziomie cenowym. Po świętach wchodzi normalna cena.

Gość jakie macie objawy
ale to nie jest wytlumaczenie, powiedz dlaczego podnosisz cene.. a nie dlaczego ona tyle kosztuje

Gość jakie macie objawy
aha, dlaczego Ty jao jedyny masz ten aparat skoro jest on tak dobry?

To proste. Produkcje tego urządzenia rozpoczęto w roku 2005. Producenta bardziej interesowały większe niż polski rynki, więc uderzył w kraje starej Unii i byłego Związku Rad. Ja podnoszę cenę, bo w miarę poznawania tej maszyny rozumiem, ze pierwsza cena jest stanowczo nie odpowiednia. Poza tym rośnie zainteresowanie, więc dlaczego miałbym rezygnować z dodatkowego zysku?

Gość jakie macie objawy
aha, czyli chcesz sie dorobic, dziekuje bardzo, nie dla mnie taki "lekarz" ;) p.s. czy gdybym przyszla na to badanie i nie wykryloby mi tych schozren, ktore mam to oddano by mi pieniazki?

No i nie ukrywam, że chciałbym postawić więcej takich aparatów zarówno we Wrocławiu jak i w całej Polsce.

Gość ...... zeby zbijac kase

Dla niedowirków mamy inną \"sztuczkę\". Klient pisze swoje potwierdzone diagnozy na kartce i chowa do kieszeni. Po badaniu porównujemy wyniki. Oczywiście na podane diagnozy muszą być dowody, ba każdy sam sobie może ponapisywać co zechce. A tak wogóle, to ten kto stanowczo nie jest przekonany do badania wcale nie musi mu się poddawać. Przecież to jego zdrowie, nie moje. Poza tym - a czy lekarz w przychodni publicznej czy prywatnej pracuje za darmo? Oczywiście, że chce zarobić! Przy tym oferuję bardzo dobrą usługę, dotychczas niespotykaną w tym kraju. Czy to coś złego?

mnie to generlanie drazni jak widze cenniki uslug oferowanych przez nowe cuda i generalnie rozne placowki medyczne prywatne. Wbijcie sobie do lba,ze ludzie naparwde nie maja pieniedzy w Polsce, i naparwde choruja..zarabiacie na ich nieszcesciu, ja bym nie miala sumienia, nawet jakbym miala naparwde super maszyne ktora leczy. Zastanowciec sie na d tym

Powszechne błędne przekonanie. Jeśli ludzie nie mają pieniędzy, to wytłumaczcie mi jedno zjawisko. Mieszkam we Wrocławiu i nieraz przejeżdżam w sobotę obok TESCO, Carrefour, Auchan itd. Tam nie idzie auta zaparkować! CZyżby tam wszystko rozdawali za darmo??? A telefon komórkowy w rękach byle gówniarza? A masa biur podróży? A coraz więcej nowych aut na drogach? Proszę was, pokażcie mi gdzie to rozdają bez pieniędzy. Natychmiast tam pojadę!

ale naiwnie odbierasz swiat, to ,ze widzisz samochod zaparkowany przed markteme nie znaczy z,e ludzie maja pieniadze.Jezdza na zakupy ,bo zrec musza. Bieda w Polsce jest, wystarczy sie poprzechadzac poulicahc, ale nie tych ladnych, ale tych mniej znanych. Wejdz sobie na takie podworeczko np w kamienicy, wejdz do srodka o spojrz jakludzie mieszkaja. Ile biedy w Polsce to sie w glowie nie miesci/

Teraz o zarabianiu na cudzym nieszczęściu. Czy naprawdę tak jest? Specyzujmy pojęcia. Kiedy ja zarabiam na nieszczęściu - kiedy biorę pieniądze i nie pomagam czy kiedy biorę piniądze i pomagam? Otóż ja biorę i pomagam. A jak sobie wyobrażasz? Czy mogę wszystkim dawać wszystko za darmo? A skąd miałbym to wziąść? Za darmo to mogę tylko użalać się na losem biednych ludzi, ale czy na tym ma polegać pomoc???

Przepraszam cię bardzo, ale większość tych biedaków, o których piszesz mają to, co mają na własne życzenie. Kto im zabrania pójść i zarobić tyle ile chcą czy też potrzebują? Nikt. Tylko że im się nie chce. A jak, nie daj Boże, przyjdą problemy, to biegają i biadolą o okrutnym losie, złym rządzie i pazernych bizmesmenach od zdrowia. CZemu wiekszość z nich nie przewidziała tych kłopotów? Czyżby nie wiedzieli, że ludzie chorują, mają wypadki itd? A wracając do tematu. Czy jak pójdą do szpitala nie będą płacić? A czy są pewni, ze im tam pomogą? Jeśli tak, to nie ma sprawy - moje usługi nie są tym ludziom potrzebne. Do mnie przychodzą ludzie, którym nikt inny nie pomógł. Poinformowałem o tej nowej możliwości, zostawiłem tu adres mail, ateraz tylko do was należy decyzja. Je jestem otwarty.

Gość Młot na Pseudolekarzy
facet , ja ciężko choruje i słuchałem wielu lekarzy , wiem jak się wypowiadają w stosunku do pacjenta . A ty , ty to koło lekarza nawet nie stałeś , Równie dobrze możesz wyjść na rynek i krzyczeć , JAJA SPRZEDAJE! JAJA! TANIO JAJA!... -Politowanie.

Gość garderobiana jolanda
zostawcie chłopa w spokoju. Jak ktos nie chce, to nie musi poddawac sie temu badaniu i nie musi wydawac 150 zł. Niech idzie tu, tam, śmam na różne badania. Pytanie tylko, czy taniej to wyjdzie. Czy to takie dziwne, ż facet chce zarobic? Lekarze to za darmo powinni leczyc, tak. Ale wy- ksiegowi - dlaczego nie robicie ludziom rozliczeń za darmo?Dlaczego domagacie sie podwyzek? Dlaczego tłumacze nie tłumaczą za darmo? Przeciez tam też moze chodzic o życie. Dlaczego archotekci nie projektują szpitali za darmo?

Gość gosiakkk
moze do rzeczy!!! wiec jakie badania trzeba zrobic aby wykryc lamblie czytalam ze samo badanie kalu nie wystarczy???? sa jakies naturalne metody co z maseczkami maka +miod po ktorych podobno wychodza z ciala malutkie niteczki ktore sie potem goli (????!!!!)

Gość Martynika 00
YourLife to Viktor Folo meyev z piramidy finansowej Int way - oszust i naciagacz - szkoda czasu na pisanie o nim.....