Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwany poszukiwana

krawcowa, ale taka super!!

Polecane posty

macie namiary na krawcową ktora uszyje suknię taką jak się chce? bez kiczu i amatorszczyzny?

aha, jestem z wawy :)

ale ja z wawy :(

Pod Łodzią jest projektantka, która szyje suknie ślubne wg własnego pomysłu. Ale jedna z dziewczyn pytała sie jej czy uszuje na wzór Benjamina Robertsa i powiedziała że nie ma problemu.

kurcze ale to wszystko za daleko... gdyby to było tylko raz to ok, ale przeciez trzeba na przymiarki jezdzic :(

też jestem z Warszawy i kiedyś jeździłam co miesiąc do Łodzi. Samochodem było to może ze 2 godziny drogi . Czasem mniej . Pewnie ze 2-3 razy musiałabyś tam pojechać.

no właśnie... a ja nie mam samochodu, wiec to gorsza sprawa... no nic, jesli ktos ma namiary na kogos z wawy to prosze o pomoc

ja mieszkam w łodzi a jeżdze do bełchatowa szyc suknie bo wiem że babka szyje naprwda prowesjonalnie i nie ma dla niej nic trudnego poazujesz co chcesz ona dogaduje szczeguły i już a przy tym jest niedroga

mi nie tyle zalezy na niskiej cenie, co na tym, żeby mi uszyto taką suknie jak ja chce. Bo mi sie podoba góra od jednej a dól od drugiej....

mi też nie zależało na cenie ale babk szyje to co chcesz i nie robi problemu jak pojechałm i powiedzial co chce to ok i cena szok tak mało ze tyle trudu to chba wazne a wiem że szyje super bo bratowa szyła tam z własnego projektu i wyszło pieknie

up

Gość do myszka 24
hej! Myszka 24 mam do ciebie ogromna prosbe, czy moglabyc mi podac namiary na ta bebczke u korej szyjesz sobie suknie? az wstyd sie przyznac ale ja jestem z belchatowa, ale nigdy sie tym nie interesowalam wiec nawet nie wiem gdzie mam szukac tej krawcowej, a jednak opinia kogos kto widzial juz jakassukienke przez nia uszyta jest dla mnie bardzo wazna. napisz plis gdzie ta babeczka ma pracownie albo jakis kontakt do niej. tu albo na meila... martynkaaa111@wp.pl z gory dzieki a i gratulacje bo widze w twojej stopce ze niedlugo bedzie was juz trojeczka :-) tak ci zazdroszcze bo sama nie moge sie juz doczekac kiedy my sie bedziemy starac o male szczescie, pozdrowionka

Gość do myszka 24
dzieki myszka!!! ja bylam juz w tym salonie i rzeczywiscie suknie tam sa w bardzo atrakcyjnych cenach ale w koncu zdecydowalam sie na uszycie wedlug wlasnego pomyslu i poporstu nie pomyslalam zeby tam zapytac. a czy moge zapytac ile ty placisz za swoja kreacje?

Gość do myszka 24
to rzeczywiscie bardzoo tanio a suknia piekna i taka szykowna... gratuluje wyboru, w ogole na tej stronce sa piekne suknie myszka 24 dzieki sliczne za pomoc :-) wszystkiego dobrego :-)

Gość powinni czytać
Myszka - ciaza przed slubem? :P ladnie to tak? :P

mam do polecenia pewnego pana \"tomasz rogala\" projektant ktory zrobic cuda :) bylam dzis u niego ale za to co ja chce chciał 3 tys... www.wytwornekreacje.pl jesli ktos chce, niech skorzysta p.s. pan najwyraźniej jest gejem, wiec prosze sie nie zdziwic ;)

Gość siedzewberecienaparapecie
słyszałem ze w skierniewicach szyja zajefajnie