Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana-

PANOWIE_miałam młodszego męza, potem starszego partnera-tak źle i tak niedobrze

Polecane posty

Gość skołowana witam
no to milego ogladania:) pozdrawiam

Gość skołowana witam
ja 31...oj to masz skołowana wieeeksze doswiadczenie:)

Gość skołowana-
"3 grosze" mam nadzieje ze moj wiek nie zniecheci was;-)

Gość skołowana witam
po pierwsze mloda babeczka jestes, po drugie raczej zacheci:)

Gość skołowana witam
kurczatko musze konczyc..skołowana mam nadzieje poklikac jeszcze z Toba:) jesli bedziesz miala ochote oczywiscie, poki co pozdrawiam Cie serdecznie... i miej oczy wokól głowy.. wiesz jak to jest..czasem to COS spada na nas z nienacka..wiec kto wie kto wie;)

ano skołowana jesteśmy zajęci ,co nie znaczy,że nie można się nami zająć ;)

Gość skołowana witam
xy.... TY zadjesie jestes juz zajety PODWOJNIe... wiec miej litosc:D pozdrawiam:)

Gość skołowana-
ale nie uciekniecie;-) podratujcie starsza dusze ;-);-)

Gość skołowana-
no tak jasne zajac sie Wami a szczegolnie tymi zjaetymi jak najbardziej wasze zyczonko :-) a czy ktos sie liczy z tym ze to zajmmowanie sie wami przynosi nam za dzuo smutkow bo potrafimy sie zakochac i co wtedy? zwijacie zagle i adie....;-);-)

Gość skołowana-
no prosze podwojnie zajety!!!!!!!! ło matko hahaha i jeszcze mu sie marzy??????? a w jakiej materii jeszcze CI sie marzy xy...???

Gość bols
co znaczy ze mlodszy facet do pewnych rzeczy nie dojrzal a starszy pewnych rzeczy nie chcial zrozumiec? do jakich?

Gość skołowana-
och jak przeczytasz dokladniej to ... mlodszy nie zawsze znaczy niedojrzaly (czasem ten starszy bywa) a ze starszy nie to ze nie chcial zrozumiec tylko nie dal sobie nic powiedziec, znaczy nieelastyczny na zmiany - np kazdy zwiazek to zwiazek innych ludzi - i jak sie chce cos stworzyc to trzeba tez ustepst tym bardziej ze ma sie za soba jakies poprzednie doswiadczenia;-) rzecz jasna to tylko przyklad ;-)

Gość skołowana-
a nie dojrzal np do odpowiedzialnosci za rodzine w czym sie to moze przejawiac...hm np. w tym ze zapomina ze dzieci nie tylko sie "ma" ale i wychowuje...(mowiac grzecznie)

Gość skołowana-
a wlasnie Panowie!!;-);-) zona starsza , kochanka młodsza czy na odwrót??????????

Gość skołowana-
och sk-witam serdeczne dzieki;-);-) i chetnie pogawedze jeszcze;-) nie raz mam nadzieje buziole

Gość bols
jak juz to raczej odwrotnie

czyzbys zaprzeczal ze starsi panowie obia tzw remanent zycia po 40stce i najchetniej wymieniaja na mlodszy model? bols?

Gość nieodosobniona
miałam młodszego -męża , partnera -rówieśnika, ale wole dużo starszego kachanka ... obecnie 15 lat różnicy ... dla mnie, dla niego w sam raz ;-)

a to dobre sorreczki;-);-) cos mi ta klawiaturka jakies psikusy robi ładnie tak myslalam o tym starszym swym partnerze ze az z Panow po 40-stce zrobilam starszymi panami bez urazy;-)

15 lat? sporo a ile masz jesli wolno spytac ... jak sa plusy pomijając zapewne wspaniale zycie erotyczne ( panowie po 50-tce ) daja niezmiernie duzo ciepła maja swietne wyczucie kobiety....

Gość nieodosobniona
niedojrzałym mozna być w każdym wieku .... znam takich co maja po 25 i wiecej rozumu niżniektóży panowie po 40 .. więc nie ma regóły , ale ... mimo wszystko wole Panów dojrzałych - jeżeli chodzi o zycie erotyczne raczej znają sie na rzeczy a ja już profesorką nie chce być .. no chyba że dla zabawy hahaha , swera uczuć ... aupelnie inna półka chociaz i tu jak serducho bardziej zabije czlowiek głupieje ..

Gość nieodosobniona
pytałas ile mam lat .. hmm no 30 już dawno stuknela ..;-)

Gość panna gapcia
a ja mam takie doświadczenia, ze kilkakrotnie spotkalam panow i mialam wrazenie jakby oni uwazali, ze robia mi łaskę spotykajac się ze mną. A to po prostu nie była miłość:(

panno Gapciu no coz czasami wydaje mi sie tak samo i przyznam ze nie wiem czy tak jest czy to moje be wyobraznia bywalo w kazdyn badz razie jakby facet po prstu korzystal z tego co ja mu dawalam a on bral bo przeciez czyz bylo mu zle? a kiedy chiala troche wolnosci klocil sie np...trzeba niezlej sztuki by wyczaic co jest a co nie jest uczucuiem;-) glowa do gory,..mam nadzieje ze spotkamy tego wlasciwego i bedziemy czuly to cos!;-)

hm wiek pewnie w takim przypadku jak Gapci nie ma znaczenia zawsze moze sie znalesc \"kochajacy\" czuly troskliwy gdy bierze ... a gdy ma chwilowo za duzo robi sie oprysklliwy i moiw: zle sie dzis czuje;-) jak to zdzierzyc?