Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifska

biblia prosze o pomoc bardzo

Polecane posty

Gość fifska

Witajcie, wiem ze nie ten temat ale tutaj jest najwiecej osob otoz mam prośbe: pisze mature w tym roku, obecnie robie prace maturalna z polskiego i potrzebuje do bibliografi sen faraona, ktory wykoszystuje w swojej pracy. sen faraona znajduje sie w ksiedze rodzaju, chodzi o ten sen w ktorym faraonowi snilo sie 7 krow, a potem 7 klosow. Problem w tym ze nie mam obecnie bibli w domu. Acha to jest stary testament. wiec bardzo bym prosila o napisanie : calego tytulu bibli np. biblia tysiaclecia czy tez biblia taregi i nowego testamentu o rok wydania i miejsce, ewentualnie jesli jest to o ktore wydanie 2, 3 czy tez 4 albo inne i strone na ktorej to sie znajduje albo strony z gory dzieki, bardzo mi pomozecie

Gość EulenSpiegelken
Nikt sie nie przyna, ze ma biblie w domu, to przeciez wstyd.

Gość nie mam biblii bo tam piszą
brzydkie rzeczy, np. oko za oko, mam swoje zasady, którymi się kieruję. A sen faraona, to mam gdzieś.

Gość 543210
Ty sobie kup ta Biblię. Piszesz pracę i nie masz podstawy? Ciekawe. Mam dwie Biblie i dodatkowo jeszcze dwie sztuki Nowego Testamentu. Jak można nie mieć Biblii w domu

Gość EulenSpiegelken
Pewnie, ze mozna. Jak mozna miec biblie w domu i wierzyc w to co tam jest napisane? To tak jakby powiedziec sobie - durny jestes, bo wierzysz we wszystko co ktos powie.

Gość po co przepłacać
w necie jest wszystko trzeba tylko się nie lenić i odstawić kafeterię na później :P

Gość tym rym
www.bibliograf.s6.pl tu są różne książki i potrzebne nam dane o nich;) przynajmniej nie trzeba wychodzic z domu:D