Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety pija spermę?

Polecane posty

Gość pamietam jak
pozdroo kiedys napisala ze nie rozumie dlaczego facet ja tam lize ..Gdyby byla facetem to by bełta puscila gdyby miala liza krocze kobiety..Bo to jest klejace i oblesne

Gość gość
No bo to klejące i obleśne, ale w smaku calkiem, calkiem. Mi smakuje w każdym razie, ale to ma wydzwiek subiektywny, gdyż też zwykłam mawiac, ze moje bzdzinki jak malinki, wiec wiecie....

Gość cvxxc
tak całkiem całkiem..To jest wydzielina z ciala i nie chodzi o smak tylko o to ze zawiera płyny ustrojowe kobiety i dlatego jest oblesne..

Gość gość
I sie nie dowiem, dlaczego kobiety pija spermę:(😭, bo dygresja goni dygresje.

Gość gość
Od tygodnia nie klikam w linki, musze wytrwac w tym mocnym postanowieniu...musze! :classic_cool:

Gość taka jedna mała.26
Ja nie piję tylko łykam :) I nie robię tego dla przyjemności tylko z wygody. Wole jak mój facet dochodzi mi w gardło bo szybko przełykam nie czując smaku. Lepsze to niż plucie w jakąć serwetkę czy inne takie.

Gość bvcerbn
a czy zdarza wam sie zeby facet odmowil lykania ?Bo ja nie wiem czy chcialbym by kobieta lykala moja sperme..

Gość gość
Moj facet od początku byl przeciwny i nawet jak kiedys z ciekawosci chcialam, zeby skonczyl w moich ustach, to nie pozwolił, o połykaniu juz nie wspomne....wiec jak widac, nie wszystkich facetów to kręci.

Gość gość
juken-->powiedz prosze, powiedz co tam widzisz, bo ja nie moge klikać no:o

Gość ffd
jak bedzie dochodzil i probowal odsunac twoja glowe pozdroo to sie nie daj i ssij do konca..

Gość a ty pozdro600
skasuj tą szparkę na końcu :D 00028789 .jpg ma być tak 00028789.jpg !!!!!! :P :D

Gość lalkajaksięmasz
Cze, co słychać? To co widać? A Ty zaraz 'piją'. Żeby jeszcze się można było napić. Strzeli Ci swoimi dwoma centymetrami sześciennymi i kuniec imprezy. A tak ogólnie to jak tam?

Gość ffd
przyssij sie jak pijawka..Chlop ci nie odsunie glowy..

Gość a dlaczego
ja ci powiem : facet daje sie napic dziewczynie Martini (chyba) z bytelki przed ustna robota :O

Gość gość
ffd--> ale o to chodzi, że ja juz nie chce:D Kiedys dawno temu dane mi było sprobowac, ciekawość juz mam zaspokojoną, a teraz z całą odpowidzialnoscia moge rzec, że to nie dla mnie....powody podalam;)Zresztą mam wrazenie, że w naszym przypadku takie cus zakonczyło by sie jednym wielkim wspolnym bełtem:D.

Gość ffd
wejdz na linka i bierz przyklad..

Gość lalkajaksięmasz
wyssij Juken, wyssij! A propos, kiedy się kończy twoja 'miła' wersja? Zapodaj mi tu jakieś bluzgi, raz, raz!

no zobacz masz ludzi sprzyjających ci na kaffe :P L....... k..... to moja obietnca :(

Gość gość
lalkajaksięmasz--a Ty pijesz czy nie? Gadaj jak ksiedzu na spowiedzi i nie zmieniaj tematu 😠:classic_cool:🖐️

Gość lalkajaksięmasz
Juken co dziś jadłeś?

monte potem masło orzechowe teraz jajka samżnr na patelni na kolacje jeszcze nie wiem