Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety pija spermę?

Polecane posty

Gość gość
ok ok Czarna, to ja wtedy drugiego zapale, bo juz wlasnie wyjaralam. Mówcie mi Speedy;)

Gość duperelki
bo lubia robic cos z lekka zboczonego :)

Gość gość
Taka jedna Pani--> mnie tez to bardzo zastanawia i meczy. Przyznam, ze czuje wrecz, jak mi sie pazury tępią:(

Gość a ty pozdro600
pudło !!!!!!!!!!!!! :O :D

Gość gość
a ty pozdro600-->:oPrzyznam, ze najpierw myslalam o Hardzie XxX, został mi jeszcze Stic w zanadrzu, ale to tez pudło pewnie. Wiem, wiem, cieżko główka pracuje:o

Gość gość
jestem deską przegrałam życie----> Słaby temat do diaska?😠. Mnie sie podoba, wypowiedz sie, albo cisza 😠.

Gość a dlaczego
mnie zastanawia postawa Teresy ,(zeby nie powiedziec Matki ), ktora tak preferuja te co pisza: '' ja pije bo wiem , ze mojego ukochanego to podnieca i lubie jak mu jest przyjmnie"" czy taka Teresa jest takze w tym momencie podniecona ????? czym???????

Gość a ty pozdro600
zarejestrowanych nick ów mam z 10 może 15 !!!!!! :P ale niezmiernie rzadko ich używam !!!!!! :D

Gość gość
a dlaczego--> wiesz, ja zakladam, ze wtedy jest podniecona tym, ze facetowi jest dobrze. Taka psychiczna satysfakcja. to jestem jeszcze w stanie zrozumiec.....w sumie.

Gość gość
jestem deską przegrałam życie--> a dla mnie pytanie w temacie ma wiele odpowiedzi i nawet niektore tu już padły. Czekam na wiecej, a czemu Ci to smierdzi schizofrenia i Idealistą to ni grzyba nie kumam;0🖐️

Gość a dlaczego
to dlaczego taka Teresa nie napisze : lubie to robic bo mnie to podnieca (czy cos w tym stylu) a nie ona pisze , ze to jemu jest dobrze

Do tych co nie wiedzą ---> rozumiem, że jak Wam mężczyzni robią minetę, to zaraz potem rzygają, albo plują w rękaw :) Gratuluję doświadczeń seksualnych :P A temat głupi, co tu kryć.

Gość gość
Słuszna uwaga:D

Gość gość
Przyjęcie.--> z rzygami sie nie spotkalam, z pluciem owszem. Nie każdy musi to lubic.Temat wydaje Ci sie durny, bo nie masz racjonalnej odpowiedzi;) Ja tez nie mam, wiec pytam;)

Pozdro ---> spotkałaś się z pluciem? :o Ja pierwsze slyszę. Racjonalna odpowiedz ... nie wiem czy są takie w życiu seksualnym. Jedni lubia piss, inni bdsm, inni anal, a niektore kobiety lubią połykać - taka jest odpowiedz. A że jest banalna, to dlatego piszę, że temat glupi:P

Gość a dlaczego
jezeli faceta (np. mojego) robienie minety podnieca to niech robi ( ale pod warunkiem , ze w 100% tego chce a nie , ze ja go prosilam czy cos) ja dawno powiedzialam : loda zrobic moge ( nawet bardzo dobrze) ale lykac nie bede i juz

Gość gość
Nie zgodze sie, zeby odpowiedz była az tak banalna. Napisalam na jednej ze stron, ze nie wszystkie kobiety to lubią, a mimo to, robia to, wiec ja sie pytam....dlaczego?A nawet jesli lubią, to dlaczego? Ja w tym nie odnajduje nic ekscytujacego, ani przyjemnego.Ja sie staram tylko zrozumiec.

Gość gość
Taka jedna Pani--> mimo, że to glista, to nie rozdaje numerów gie gie, sory

Gość a ty pozdro600
"A nawet jesli lubią, to dlaczego? Ja w tym nie odnajduje nic ekscytujacego, ani przyjemnego." a minetkę lubisz ?????? :D

Gość gość
Robić? nie;):P

Gość a ty pozdro600
a mieć robioną !!!!! :D