Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady_in_red21

zawieszone konto na allegro

Polecane posty

mialam kiedys dwa ostrzezenia, dzisiaj 3cie i zawiesli mi konto automatycznie chyba. mimo ze mam ponad 400 aukcji zakonczonych pozytywami. ma ktos pojecie ile sie czeka na odpowiedz z allegro i czy aktywuja zawieszone konta?

Gość wielbicielka 18cm
pisza, ze odpowiedz przyjdzie w ciagu 48 godzin, ale ja czekalam kiedys na odpowiedz kilka dni, po czym przeprosili mnie za opoznienie.

zawieszenie z powodu rzekomego nie zaplacenia za aukcje. niestety pan nie mial konta w banku wiec oczywiscie przez poczte trzeba bylo placic. bylam dlugo chora i nie moglam. a jak zaplaciclam to zgubilam karteczke z dowodem wplaty. wplata wrocila bo podobno pod takim aderesem nikt nie mieszka. nie chcial dokonczyc aukcji w zaden inny sposob. chujek normalnie.

Gość wielbicielka 18cm
nie robi sie zakupow na allegro u niesprawdzonych typków, masz nauczke, powinnas sie skontaktowac ze sprzedawca w celu wyjasnienia zaistanielj sytuacji

mial ponad 2000 pozytywow i pare negatywow co wydawalo mi sie jest gwarancja udanej trasakcji. a zadnej ugody nie chcial. upral sie i juz. glupia plyta za jebane 13 zlotych.

Gość kadarka
mnie odblokowali dosyc szybko, praktycznie od razu kiedy doszedl do nich list i ksero dowodu osobistego... ale mnie zawiesili za to, ze podalam inny adres korespondencyjny niz ten, na ktory wyslali list aktywacyjny. jak mnie zawiesili drugi raz, to usunelam konto i mam ich gdzies.

Gość Coś kręcisz
Czuję, że kręcisz i to dosyć ostro, 200 pozytywów? a nie znasz regulaminu? :D buachachachcah w takim sprawach pisz tu: http://allegro.pl/phorum/index_pl.php?f=1&mm=1 na cafe pomoc po lewej stronie :D buachachacha aleś strzeliła z tymi 200 komentarzami :D Nie odblokuja Ci tego konta, gdybys miala moze zablokowane z innego powodu.. moze gdybys sie pokajala i przyrzekla przestrzegac regulaminu.... ale tak :( dupa zbita buachacha :)

Gość Coś kręcisz
kadarka nie mozna usunąc konta można tylko go zamknąć :D buachacha następna kręci :):D

ej, no ja akurat mam ponad 300 komenatrzay ale ze koles takim dupkiem jest to juz nie moja wina,. a ze tyle pozytywow mial to pomyslalam ze chyba rozsadny allegrowicz jest bo i kupuje i sprzedaje. regulamin allegro znam. a nowego konta zakladac nie chce bo na tym mam juz pewna renome.

Gość Coś kręcisz
BUACHACHACHA trzymajcie mnie :D:D:D:D u gory pisalas (w pierwszym poscie) ze masz ponad 400 teraz 300 :D a ja mysle ze masz ok.10 tak naprawde, podaj nicka na allegro jakiego masz :D buachachachacha :D:D:D:D:D:D

Gość do cos krecisz
to moze Ty sie naucz czytac ze zrozumieniem bo jakos nikt inny sie nie czepia ja rozrozniam zakonczone aukcje i komentarze. nie kazda aukcja musi sie zakonczyc komentarzem i kto sie teraz smieje??

Gość Coś kręcisz
dalej ja sie smieje :D buachachacha pisala: "mam ponad 400 aukcji zakonczonych pozytywami." :D potem: "ja akurat mam ponad 300 komenatrzay" buachachacha :D

najpierw popatrzylam na punkty a potem na ilosc aukcji. jak sie kupuje dwa razy od tej samej osoby to punkt za aukcje ma sie jeden. nawet jak i 10 kupisz. no ale dzieki. napisalam do nich i czekam na wiesci.