eryka170 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 jak to jest, ciekawi mnie.Moja kolezanka sliczna brunetka w polsce miala branie jak nie wiem co, na ulicy sie za nia odwracali, a tu w londynie jakos nikt nie zwraca uwagi.Na mnie co prawda tym bardziej,ale dziwi mnie,ze juz sie na nia \\\"tak nie rzucaja\\\", a za to widzi sie pary ladny czarny a przy nim ohydna, gruba biala zdiewczyna?? macie jakies poglady na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tam jest inny swiat proste Napisano Kwiecień 3, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nad niemnem Napisano Kwiecień 3, 2007 W kazdym kraju panuje inny kanon piekna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmnciekawe Napisano Kwiecień 3, 2007 bo Polska to piekny kraj jest! naprawde, tylko trzeba wyjechać, żeby to zauważyć, tak tak... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoxdupa Napisano Kwiecień 5, 2007 hmm... no ja bedac z Londynie zauwazylam, ze blondynki sa najbardziej zauwazane. Sama jestem blondynka i wciaz czułam (w autobusie,metrze,na ulicy) spojrzenia mezczyzn na sobie :) Na pocztaku bylo to fajne, ale pozniej wrecz krepujace i zaczelam sie bac. nastepnym razem zanim pojade do UK zmienie kolor włosów :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach