Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matko i córko

Bibliografia do prezentacji maturalnej

Polecane posty

Gość majka89j
dziekuje Ci bardzo ;) bo w sumie mam juz literature podmiotu,ale moja polonistka twierdzi,ze 3 pozycje to stanowczo za malo... takze szukam kogos kto zna dosc powszechna i dobra ksiazke zwiazana z graffiti ;)

Gość Malutka_____89
majka89j uwierz, że 3 pozycje w literaturze podmiotu są wystarczające :) u nas np. w szkole wszystkim którzy mieli ponad 3 pozycje, kazali coś wykreślić, bo się nie zmieszczą w czasie.. ja mam i literaturę i film, więc troszkę inna sytuacja, ale też musiałam wykreślać, żeby mieć po dwa przykłady z literatury i z filmu. w końcu musisz się zmieścić w tych 15stu minutach, wraz z odpowiedziami na pytania komisji.. :) także ja na twoim miejscu bym raczej sobie książek nie dodawała, no chyba, że będziesz o nich mówiła tak mało, że czasu Ci zostanie..:)

Gość majka89j
no i wlasnie tego sie obawiam ;P ram czasowych ;) ogolnie ustna matura z jezyka polskiego to przedmiot, ktorego obawiam sie najbardziej :( . wybierajac temat o graffiti jako sztuce nie spodziewalam sie nawet,ze jest to dosc malo powszechny temat. A ksiazek jest zaledwie garstka ;P ale nie ma to jak ryzyko xD chybaaa. a przeciez chodzi o jej zdanie :) mimo wszystko dziekuje ;) ;*

Gość Malutka_____89
Powiem Tobie, że ja wybierając mój temat pomyślałam: Jaki banalny.. w rzeczywistości okazało się, że temat sam w sobie może i strasznie trudny nie jest, ale zdobyć literaturę przedmiotu do tematu: Najsłynniejsze pary miłosne w literaturze i w filmie...- już nie jest tak prosto... pozdrawiam i życzę zdania matury :) ps.aaa i temat masz bardzo interesujący, chociaż rzeczywiście dość oryginalny..:)

Gość majka89j
dziekuje ;) i ja Tobie rowneiz zycze powodzenia na maturze ;) dobrej nocki i jeszcze raz dziekuje za pomoc i rozmowe ;D hihi ;] ile zamieszania z cala ta matura jest teraz ;p bibliografia i bibliografia ;)

Gość ika001
a jak nie ma autora, bo sa to np "kwiatki św. Franciszka" i jest tylko kto przełożył to jak? please help me:P

Gość timonk89
Witam Yohimm mam kilka pytan do Ciebie odnosnie matury. moje gg 9218562

Gość puczyl
hej, a jak mam opisac bibliografię wiersza? mam wiersz pod tytulem ''Elegia o chlopcu polskim'' K.K. Baczyńskiego i jest on zamieszczony w "Poezji polskiej" i co mam podac oprocz baczynskiego jeszcze autorów tej ksiązki??

Gość jakcwi
Wszystkim którzy nie wiedzą jak zabrać się za bibliografię i napisanie pracy polecam skorzystanie z inbiblio. Ja tak zrobiłem i problem mam już z głowy. http://www.inbiblio.pl

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281