takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 Zerwałam z Nim, bo nie moglam wytrzymac ciaglych klotni miedzy nami. Juz wczesniej mowilismy o tym, dajac sobie wiele ostatnich szans, ale to ja podjelam decyzje- on sie z nia zgodzil. Stwierdzilismy, ze wracamy do przyjazni. Przez tydzien traktowal mnie ozieble i jak kogos z kim nie chce sie romawiac. Postanowialam zerwac z Nim wszelkie kontakty- nie chcialam, zeby ktos mnie tak traktowal. Gdy mu o tym powiedzialam, napisal:,,mysza, nie chcialem Cie zranic.Przepraszam.:*\'\' I naprawde traktuje go jak kumpla, a on pisze na gg mi takie rzeczy: !Matys (2-04-2007 21:03) a czemu mi nie dajesz buziaka hmmm? Ola (2-04-2007 21:03) no wiesz powiedzialam mu tak !Matys (2-04-2007 21:03) poprosze jednego !Matys (2-04-2007 21:03) co ? !Matys (2-04-2007 21:04) nie zasluguje? Ola (2-04-2007 21:05) :* I jak ja mam to wszystko odbierac? Gdy zrywalismy, on mowil jeszcze, ze teskni do bycia singlem i ze prawdopodbne jest, ze znow do siebie wrocimy. Nie rozumiem Go. Jak mam to wszystko przymowac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 Poprosze o fachowa porade jakiegos Pana...moze facet faceta zrozumie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
__taki jeden 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 jesteście obydwoje niedorośli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 Zdae sobie z tego sprawe, bo mamy po 19 i 18 lat :} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 Ale moze doradzilbys mi jak dac sobie z tym rade ? Jestem naprawde zmeczona tym wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bubelka Napisano Kwiecień 3, 2007 jesli jestes zmeczona to sobie daj spokoj....bie odzywaj sie do niego i tyle...chyba ze samam nie wiesz czego chcesz....a na to mi wlasnie wyglada....:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach