Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co rozczarowala

spotkanie 2k+m, on nalega a ja niechce, rozczarowalam go

Polecane posty

Gość ta co rozczarowala

czuje sie okropnie:( czuje sie upokorzona, zraniona zdolowana:( nie widzielismy sie kawal czasu a on dzisiaj caly czas mnie meczy ...... do pewnego momentu bylo to znosne i sie naprawde chcialam zastanowic,ale od kad on tak bardzo nalega............:(:(:( chyba zrozumialam kim dla niego jestem:( nikim....skoro wazniejsze dla niego jest spotkac sie w trojke niz moje odczucia, to jak sie teraz czuje:( czy mu wogole moze na mnie zalezec? bo mi sie wydaje ze juz nie:( napisal mi ze go rozczarowalam....wiecie jak przykro mi sie zrobilo:(:(:( rozczarowalam go bo jestem zazdrosna i nie znislabym widoku jak pieprzy sie z jakas inna:(:(:( rany:( dzisiaj nie zasne a jutro bede wygladala jak wampir z czerwonymi oczami;(;(

Gość siabadaba
kobieto, daj sobie spokój:/ trafiłaś na jakiegoś żłoba i barana:P precz z oblechami!!

Gość uklad tylko M i K
Jesli nie odpowiada ci taki uklad, czm predzej mien faceta! :-D

Gość *** *** ****
zostałas poddana przemocy psychicznej...poszukaj pomocy na odpowiednich topikach, albo skorzystaj z jakiegos numeru zaufania, albo wybierz się do psychologa sama, albo na jakies forum psychologiczne. teraz tego sobie nie uświadamiasz, ale facet zrobił coś równie bolesnego i niszczącago jakgdyby cie sprał do nieprzytomności. jestes ofiara przemocy...postaraj sie uciec od jej sprawcy jak najdalej.

Gość ta co rozczarowala
jestem od niego uzalezniona psychicznie:(:( chociaz czasami potrafi sprawic tyle bolu:( jak i tak go nie potrafie zostawic;(

Gość werbena rst
Grunt to jasne i klarowne przedstawienie sprawy, a ty frajerko domyślaj się, o co chodzi autorce :P

Gość *** *** ****
zostałas poddana przemocy psychicznej...poszukaj pomocy na odpowiednich topikach, albo skorzystaj z jakiegos numeru zaufania, albo wybierz się do psychologa sama, albo na jakies forum psychologiczne. teraz tego sobie nie uświadamiasz, ale facet zrobił coś równie bolesnego i niszczącago jakgdyby cie sprał do nieprzytomności. jestes ofiara przemocy...postaraj sie uciec od jej sprawcy jak najdalej.

Gość ta co rozczarowala
i dokladnie tak sie teraz czuje:( jak pobita do nieprzytomnosci szmata:(

Gość *** *** ****
o i nawet juz masz pierwszorzedny syndrom ofiary: jestem uzalezniona nie potrafie odejść. GÓWNO PRAWDA!! wystarczy ze bardzo mocno w sobie postanowisz ze nie chcesz dać sie krzywdzic nie chcesz cierpieć i podporzadkujesz swoje myslenie temu i swoje zycie zacznies przezywac dla sibie, a okarze sie to latwiejsze niz myslisz..tylko w pierwszysch krokach moze pomóc psycholog lub ktos kto liznął troche psychologi. jestes silniejsza niż ci się wydaje. jestes chora na choroba która nazywa się syndrom ofiary

Gość ta co rozczarowala
narazie nie jestem w stanie myslec. najlepiej to polknelabym jakies tablety nasenne i obudzila sie dopiero jutro i nic nie pamietala:( ale czmu on mi to robi? przeciez wszystko bylo super, bylam szczesliwa przez ostatni czas a teraz wszystko to spieprzylam:(