Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anett 82 b

zylam z narkomanem a teraz go chce ratowac

Polecane posty

Gość anett 82 b

witam prosze o pomoc zylam z osoba uzalezniana od narkotykow od amfetaminy przez dwa lata on zazywa to od 4 lat mamy razem dziecko teraz juz z nim od pol roku nie jestem ale jest z nim zle i jego siostra prosi mnie o pomoc tzn zeby go skierowac na leczenie do osrodka zamknietego on tego chce ale chce zeby mu ktos pomogl jego rodzice wyjechali i maja to w d.... jego siostry sie tym zajmuja i ja . On naprawde potrzebuje pomocy raz przedawkowal to go odratowali ale teraz jest w takim stanie ze chce sobie zycie odebrac pojawiaja sie u niego oznaki psychozy ktore przy zazywaniu takieg o narkotyku sieujawniaja on potrafi cpac przez cztery piec dni bez przerwy nie je tylko pije cole i pali potem dzien odpocznie i dalej a taraz jest gorzej i coraz gorzej juz kiedys wspominal ze chce sobie zycie odebrac lae teraz to nasililo sie po naszym rozstaniu i wiem ze jesli mu nikt nie pomoze to on to zrobi bo wszyscy go maja w dupie . Nie musze doodawac ze ie pracuje za niedlugo straci mieszkanie nie ma co jesc ale na cpanie ma kase to sie dla niego liczy . Chcemy go wyslac na leczenie do zamknietego osrodka bo najlepszym sposobem bedzie odizolowanie go od natretnych kolegow ktorzy mu przynosza amfe i ciagna go do tego . Pozatym takie spotaknie raz w tygodniu nic mu nie da ta osoba ma ostatni stopien uzaleznienia i jest z nia naprawde ciezko i wiem ze jeli mu nie pomoge to za niedlugo bede palila znicz na jego grobie ...... jesli macie informacje jak pomoc takiej osobie jakies adresy osorodkow odwykowych jakies kontakty prosze o pomoc dziekuje c

Gość musze cie zmartwic
ale jak on nie bedzie chcial isc na leczenie sam to to guzik pomoze. zwieje przy pierwszej nadarzajacej sie okazji...

Gość anett 82 b
... w tym jest problem ze chce sie leczyc nieraz plakal prosil ale zawsze konczylo sie tylko na gadaniu moze teraz jak wie ze juz wszystko stracil i zostaje mu tylko zycie na dworcu no wkoncu pojdzie probowac warto .... wkoncu chodzi o zycie ludzkie ..... zawsze jest cien nadzieji .....