Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla mnie to ważne

Chłopaki, czy zaakceptowalibyście taką sytuację

Polecane posty

Gość rozjechana pewnie jest
w końcu szlała szalała kiedyś, i się wstydzi tego. a tak - po ślubie - nie będzie takłatwo się wykręcic z tego - podasz jako powd rozwodu zbyt szeroką pochwe zony? nie. w zyciu nie zgadzam się na podobne opcje cnotka się znalazła

Gość liko
nigdy, przecież to groteska!

Gość trzeba ją zrozumieć
a nie osądzać, może brała udział w heppeningu artystycznym który wymknął się z pod kontroli i skończył się zbiorowym gwałtem, więc od tej pory ma czasową niechęć do seksu...

Gość dla mnie to ważne
Przeczytałem wszystkie wypowiedzi. Fajnie że troche osób sie wpisało. Ktoś napisał, żeby z nia powaznie na ten temat porozmawiac. Owszem rozmawiałem, ale na pytania dlaczego z innymi współżyła a ze mną nie chce, nigdy nie odpowiedziała wprost tylko zawsze wykręcała się sianem. Zauważyłem tez, jak mało czasu ze mną spędza. Zawsze ma coś pilniejszego. A to jakaś uroczystość na uczelni (to nie ASP tylko Akademia Muzyczna), a to imieniny koleżanki, a to choroba psa itp. Oczywiście Świąt też nie spędzi ze mną bo coś jej tam wypadło. Teraz znowu dowiedziałem się że część wakacji spędzi z grupą na praktykach a w tej grupie znajduje się jeden z jej byłych facetów...

Gość troche dziwne to

Gość to rzeczywiscie trochę
dziwne po tym co napisałeś....hm...pogadaj z nią poważnie, żeby chociaz jednego dnia świąt nie spędzić razem??? Rozumiem, że laska chce się rozwijać, to się chwali....ale są jakieś granice....

Gość cóż chyba że ona poprostu
kocha Cie, ale na swój sposób, jej tylko wiadomy. Zapytaj ją co dla niej znaczy miłość do drugiej osoby, jak ona to definiuje, może wtedy lepiej zrozumiesz jej postępowanie.

daruj ja sobie. dla takiej kobiety nigdy nie bedziesz najwazniejszy i zawsze kogos ustawi przed toba. stracisz z nia zycie. jestes jeszcze mlody wiec nie marnuj z nia czasu, jak masz na oku inne kobiety, to ja zostaw. z tego co piszesz ona nie tylko nie chce z toba seksu, ona wogole unika kontaktu z toba, woli towarzystwo innych ludzi itd. moze mysli,ze juz ciebie zlapala i nie ma o co dbac w zwiazku? data slubu nic nie znaczy. a jak w czasie slubu ksiadz sie jej spyta i ona odpowie \"NIE\", co wtedy zrobisz? jak ona ma tyle innych okazji, jeszcze studiuje (jest mloda), spotyka sie z tyloma osobami, ze swoimi bylymi facetami, unika ciebie i nie chce z toba seksu? qrf z przyszlym mezem ?!?!??! jak mozesz wogole myslec powaznie o kims takim? cos za duzo facetow jest w jej zyciu, pamietaj o tym.

Gość czołem leszczu
Na jednym forum ( http://www.poradnikroku.pl/phpbb2/viewtopic.php?t=2201 ) znalazlem taki opis: ...tylko taka przestroga ode mnie dla co niektórych nowicjuszy. Uważajcie jesli dziewczyna jest trudna to musicie sie upewnic czy czasami jakis inny rycerz z boku po cichu do niej nie podjezdża na seks a wam mydli oczy że ona nie jest jeszcze gotowa. Pisze to dlatego bo wiem że czesto tak bywa. Jeżdziłem do pewnej laseczki i pewnego razu miło spędzamy czas ja jestem na niej i tu nagle telefon do niej dzwoni a ona: Cicho, cicho bo mój facet dzwoni!!! Miała jeszcze na tyle odwage że odebrała i z nim rozmawia a ja na niej Very Happy i mydli mu oczy że w domu jest że sie uczy i zmeczona i wogóle takie tam a ja cały czas na niej i wszystko słysze co on do niej gada a ja na niej i sie zacząłem nawet poruszac ot tak aby wesoło było. Cos tam jeszcze jej facet pomruczał przez ta słuchawke do niej i skonczyli gadac no i dalej jazda była. Póżniej mi ona mówi ze jeszcze sie z nim nie bzyka niech jeszcze troche poczeka ja sie pytam a dlaczego? Ona że dlatego poniewaz sie ze mna bzyka a po drugie niech mu troche zacznie zależec nie ma tak odrazu. Czyli sami widzicie jaka jest brutalna prawda Exclamation Najlepsze jest to ze ona chodziła z gosciem z którym kiedys nie raz gadałem i to nie tylko czesc.Nawet mi piwo kiedys tam postawił. Ja pierdole, gdyby sie dowiedział to by była scena. Byłem w szoku taki zbieg okolicznosci. Mój dobry kumpel miał podobnie tylko ze sypiał z kolezanka swojej dziewczyny a z tej dziewczyny facetem bardzo sie nie lubił także że tak powiem na złośc mu zrobił heheheheh!! normalnie rogi mu dopierdolił szkoda ze on o tym nie wie hehehehe. Pozdrawiam... Może on pasuje do ciebie i twojej lasnecji.

Gość to był intrygujący temat

Gość a moze ona
Przesiaduje często na kafeterii? I wzięła sobie do serca czyjeś uwagi, że jeśli bzyknie się przed ślubem to małżeństwo się nie uda :D

Gość DUPNY JASIUL
NIECH SPIERDALA TAK KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a moze........................
a ile wy ze soba jestescie? moze po prostu za krotko? ja spalam z 2 facetami ale nie od razu, z pierwszym po roku chodzenia a z drugim po 8 miesiacach (moim mezem zreszta :)) to ze z kims wczesniej spala nie znaczy ze ma od razu ci wskoczyc do lozka

Gość hehehehehehehe
to ze z kims wczesniej spala nie znaczy ze ma od razu ci wskoczyc do lozka ale też nie oznacza że nie bedzie wyciągała do ciebie ręki po forse znacie ten wiersz: kazda kobiete traktuj jak dziwke i szmate jedyne co ona kocha to twoją salate :D

Gość bli ble blu
Glupia sprawa... Wydaje mi sie, ze jesli podniecalbys ja, to nie oparlaby sie i kochalaby sie z Toba..Dlaczego? Bo przezyla juz swoj pierwszy raz i kolejny raz isc do lozka z kims, to nie jest juz taki problem (jest latwiej,bo wiadomo jaki fajny jest seks) Druga sprawa... Niewiadomo kto ma jakie zboczenia. Nie wyszlabym za maz za faceta, ktorego nie znam na 90% pod tym wzgledem... Bo jesli podniecalaby go kupa, to nie wybrazam sobie, ze podczas nocy poslubnej postawilby kloca na naszym lozu. Oczywiscie nikogo nie zachecam do podejmowania decyzji, czy pierwszy raz po slubie, czy przed... Ale patrzac na to od tej strony-kazdego podnieca cos innego :P

Gość czarny rycerz białej damy
Wedlug mnie ona robi gościa w jajo i jest z nim tylko dla kasy. Zadnych uczuc tam z jej strony nie ma skoro woli spedzać swoj wolny czas z innymi. Nie chodza z soba do lozka, nie spedzaja czasu ze soba. Wyglada na to ze ona dopuki studiuje jest z nim zeby ja utrzymywal. Pózniej jak zrobi dyplom i zajdzie stała robote to baj-baj frajerze.

Gość ojej ale jajca
a moze ona traktoore ciebie powaznie i z szacunku do ciebie chche poczekac do slubu a amci to moze btyla mloda i poprostu byli ty6mi testowymi moze niechche zebys szybko sie nia znudzil oze moze........ ale tylko ona wie o ktora z kwestji jej chodzi polecam powazna rozmowe

Gość to polityczna
prowokacja

Gość ****************

Gość bvcvbcc
nigdy bym tego nie zaakceptowal ze bzykala sie z innymi a ze mna nie chce. takie cos nawet nie wchodzi w rachube. i nie durne szmaty, seks nie jest dla mnie najwazniejszy, ale jest wazny i jak kobieta nie chce sie ze mna bzykac to ja odbieram to ze nie chce abym ja dotykal, piescil sie z nia , ona sie mna brzydzi itd.zerwalbym taka znajomosc bardzo szybko

nie ma takiej mozliwosci bym byla w stanie cos takiego zaakceptowac, sama rowniez nie zrobilabym tego partnerowi, moze i seks nie jest najwazniejszy ale jest istotna czescia w zwiazku i jesli zycie seksualne jest nieudane to predzej czy pozniej zwiazek tez sie rozpadnie:(

Gość to pewne podszyw
Może chodzi jej o to, że jak uprawiała seks z poprzednimi, to w końcu ją zostawiali, a z tym nie chce żeby od niej nie odszedł.