Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfdhhd

PUSSYCAT DOLLS.....umieram !!!! dziewczyny !!!!co wy na TO!

Polecane posty

mi sie bardzo podoba reklama i wyglad tych pan, ale pocieszam sie tym, ze tak naprawde co maja fajnego to wlasnie tylko wyglad :)

Gość JHJHJHJ
nie ma takiej reklamy z nimi??

Gość do hfdhhd
to ty masz jakiegoś dziwnego tego faceta, nie dziwie sie ze jestes zazdrosna o jakies plastiki z tv. Ja wystarczy ze zakolysze biodrami i moj facet szaleje :-D (ps. jestesmy ze soba 4,5 roku)

Gość ghgh
jasne ze niema bo t opussy dols wystepuja w tej reklamie a wy idiotki wierzycie..smiechu warte.

Gość ghgh
chodzi o to ze to nie puccycats dols tam wystepujatylko jakies obce baby

Gość cxzxccxz
cooo????? Pussycat dolls tam wystepuja.

Gość gfgfgfg
ale jaka reklama

Gość dffdfdfds
:( butów

a te laski z PCD podobno kiedys pracowaly jako tancerki w nocnych klubach...nagraly jakas piosenke, staly sie slawne i .... wielkie mi gwiazdy....niczym nasza kochana Doda :o

Gość łeeeeeeeeee
hfdhhd Zmien faceta. Po co Ci taki pustak? Nie rob z siebie plastiku dla jakiegos faceta.

one są brzydkie :O wyjątkowo :O dziewczyny z każdego innego girlbandu są ładniejsze.PD są okropne :O macie tutaj link do ich fotki.Która z nich jest ładna? dla mnie dwie wyglądają jak faceci

Gość Niezadowolony
Hey to jest okay ogladac, ile razy slyszalem od sowjej dziewczyny ze jakis aktor jest przystojni czy ma cos w sobie, jak ona tak chciala, to ja tez bede robil Ile z was dziewczyn szczerze nie marzy o kims innym zamiast miec swego chlopca na pierwszym miejscu .... szkoda ale jak mi nic nie zostaje do powiedzenia w klutni na temat jej takich marzen to zostaje mi wspominac Pussycat dolls, oni sa potrzebne tez :)

Hehe, widziałam takie pussycats na występie drag queens :D Rację miała osoba, która napisała, że to faceci przebrani za kobiety - ani toto szczególnie zgrabne - spójrzcie na nogi: męskie! ani z twarzy urocze, facjaty facetów. Widziałam zresztą transwestytów bardziej seksownie kobiecych:D

Gość Gdziesz....
zapała, hey teraz nalezy wam dziewczyn cos ile razy slyszy sie ze polsci faceci sa zazdrosni jak wy polki patrzycie sie za obcokrajowcamy, przewaznie bo innaczej troche wygladaja od nas. Wtedy krzyk, "zazdrosc" To ja teraz dodam jestes ZAZDROSNA i tyle !!! Dobrze ci tak ...

Gość Niezadowolony
zazdrosna !

Gość Niezadowolony
Ciekawe, pierwszy raz nie ma odpowiedzi od zadnej Kobiety, jaka spokojna cisza :)

Gość agata----
a widzialyscie teledysk beyonce i shakiry..............??? one to sa dopiero sexy i piekne;), jestem dziewczyna a sama moglabym sie w nich zakochac:P hehe

Gość wiecej luzu...
Dziewczyny wyluzujcie troch :D. Moj facet tez sie nimi podnieca, zresztą ja tez uwazam ze są pieknymi kobietami :). Nawet sama nieraz jak widze w tv jakas fajna babke to mowie mu ze ładna kobitka :). Przeciez skoro facet jest z wami to kocha tylko was ( przynajmniej tak powinno byc a jesli tak nie jest no to juz inny temat). Od patrzenia nic zlego sie nie stanie a kazdy facet woli miec dziewczyne z ktora mozna pogadac o wszystkim a nie taką ktora sie obraza jak powie ze mu sie jakas pani z tv podoba :D.

Gość Gdziesz....
wiecej luzu, powinno byc tak ze facet tylko sie patrzy sie tak na swoja dziewczyne, jak tak naprawde sie podnieca Pussycat dolls i jeszcze pokazuje to po sobie to zle. Znaczy ze nie chamuje sie, z grzecznosci tego sie nie robi, i jak widzi ze to ja drazni ? Jaka roznica patrzyc sie na piekna dziewczyne w telewizji czy na ulicy, jak jego tak naprawde nie podnieca jego dziewczyne na tyle zeby myslal ze to jemu wystarcza to cos jest nie tak.

Gdziesz, wybacz, ale nie rozumiem Twojej wypowiedzi:) Nie jestem raczej zazdrosna, bo wydaje mi się, że umiem docenić kobiece piękno i mam swoje faworytki, które są naprawdę zachwycające. Al enie TE dziewczyny! I wcale nie uważam, że świat byłby piękniejszy, gdyby zaludniony był przez niskie, tłuste kurki - ja jestem jak najbardziej ZA pięknymi kobietami, sprawiają, że żyje się przyjemniej:) Po prostu nie uważam, aby te laleczki były jakoś szczególnie urodziwe. Mają męską urodę , i tyle.

Gość hfdhhd
ech....Ja i tak uwazam ,ze sa zajebiste.Wkurwia mnie to , wszedzi ich pelno. Teraz jest tak,ze kazda tleniona blondi jest porownywana do dody ,a zajebista brunetka do Nicole z Pussycat..... Co za dramat. Wczoraj bylam w galerii i widzialam tłum facetow wpatrujacych sie w telewizorek z teledyskiem Pussycat dolls. W kazdym sklepie lecialy ich piosenki ,w deichmaniie pelno ich zdjec i gdy przyszlam do domu zobaczylam reklame w tv. DOŚĆ !!!! Moj kolega wszystkie laski porownuje do nich.Jak widzi gdzies ladna dziewczyne to mowi: ladna,ale nie taka piekna jak nicole....bosz!!!!!!!!!!

Gość hfdhhd
TAK ! jestem zazdrosna ! Tak ! Teraz faceci wymagaja od nas zebysmy byly idelne jak te wszystkie laski w tv . Kobiety popadaja w anorekcje, bulimie.Trafiaja do szpitali z wycienczenia organizmu.Rezygnujemy z przyjemnosci takich jak słodycze, czasami nawet z normalnych posilkow.Ciagle jestesmy w stresie .Tu pryszcz, tu wałek tu cellulit. Kiedys kiedy kobieta pokazala kawalek nóżki to facet byl caly czerowny. Teraz zeby facet zwrocil uwage na ciebie trzeba miec mocny makijarz, mega solarke i ciuchy ktore odslaniaja wszystko .Oczywiscie to co odsłoniete musi byc idelalne.....

Gość wcale nie wszedzie
ja nie widuje ich tak czesto :D nie ogladam vivy, mtv, do deichmanna tez nie chodze, bo nie lubie tandety. ty tez nie musisz, a jezeli twoj chlopak nie przejmuje sie twoimi odczuciami i zamiast toba zajmuje sie telewizorem, to pussy nie stanowia waszego najwiekszego problemu... gdybys czula sie dowartosciowana, a on potrafilby pokazac, ze mu na tobie zalezy nie bylabys zazdrosna. wiedzialabys, ze jestes kobieta jego zycia i zadna gwiazdeczka jednego sezonu nie jest zadna konkurencja.

Gość marusiaoggusia
ale wy macie dzieci problemy! Proponuje sie udac do psychiatry !!!

Gość tylko wtedy
Kiedy patrzę na laski z reklam, w telewizji, gazet nie odczuwam żadnej, nawet najmniejszej zazdrości, bo nie widziałam ich w realu. Jest mi przykro i mam ochotę rwać sobie włosy z głowy, kiedy widzę moją koleżankę. Ona wygląda jak skrzyżowanie Limy z Albą. Nie lubię, kiedy mój facet przebywa w jej towarzystwie, bo zwyczajnie jestem zazdrosna.

Gość wcale nie wszedzie
11:47 Niezadowolony Ile z was dziewczyn szczerze nie marzy o kims innym zamiast miec swego chlopca na pierwszym miejscu .... o tak, marzylam. jak mialam 13 lat marzylam od Zorro. pozniej doroslam i liczyl sie tylko jeden realny czlowiek ;) [http://www.youtube.com/watch?v=nni0zzCbVag bardzo podniecajace, nawet jak sie nie chce moze podniecac. scenografia jak z pokazu streapteasu. gdyby tanczyly to jakies inne kobiety pewnie tez by ci wystarczylo. wniosek ;) nie sa takie wyjatkowe, to ty jestes zwyklym facetem