Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladna jestem

Ladna jestem????szczerze

Polecane posty

Gość psycholog.
..taka dziewczyna z sąsiedzwta, z którą można zaprzyjaźnić się. w końcu, ktoś kto nie jeste zrobiony na sztuczną lalę w różu, jakich pełno na fotce.

Gość ładna jesteś
i zgrabna :) tylko czesciej sie usmiechaj!! a co wieku to wygladasz gora na 25 lat ale w dzisiejszych czasch gimnazjalistki wygladaja starzej niz ja heh jak ide z dwuletnim synkiem na spacer kolo szkoly to nie wyrozniam sie z tłumu ( chyba ze przez wozek heh a mam 23lata)

Gość idz sie schowaj bo ejsteś zalo

Gość upupuupuupupuup

moim zdaniem ladna ale raczej przecietna dziewczyna i fakt starzej wyglada niz w rzeczywistosci...taka4 na 10

moim zdaniem rzeczywiscie niewygladasz na swoj wiek.. o twoim wieku moga swiadczyc tylko ciuchy. bo sa mlodziezowe ja tez mam taka brew :) hmmm..moge jescze powiedziec... ze moznaby wyrazic sie w dwoch kryteriach , jak co niektorzy juz tutaj napisali: 1. negatywne: po co sie tu tak afiszowac, jescze na erotycznym forum, chcesz sie podjarac sama soba i pozostawic innych bez mozliwosci wyboru odpowiedzi.....itp itd 2. pozytywne- dziewczyna ma odwage pokazywac siebie na forum, kazdy moze ja zobaczyc. a nie to co inni tutaj wyprawiaja: mimo ze piszą na pomaranczowo w niektorych tematach, bo sie wstydza pod swoim nickiem okazywac swoje zdanie- ukrywajac sie, -- a co dopiero pokazac zdjecia. tylko durny idealista pokazuje tu jakies koslawe foty, i niewiadomo czy to jego jescze haha moje zdanie wyrazilam na poczatku, a w powyzszej kryteriach jestem pomiedzy 1 a 2

jescz esie wyraze co do punktu 2 : mozna to zobaczyc przegladajac to forum... jedne tematy sa cale czarne, a inne juz tylko pomaranczowe.. hmm. ciekawe dlaczego :P

Ładna jesteś, fajna i sympatyczna z Ciebie dziewczyna, nie powinnaś mieć sobie nic do zarzucenia a Ci są sądzą inaczej to...

Gość ladna jestem
jak juz pisalam mam sobie do zarzucenia jedynie tyle ze powinnam nieco schudnac-reszta raczej bez zarzutu Fajnie sie czyta pozytywne opinie, dziekuje pozdroo 600 ty tez pokazalas swoja fote, tyle ze nie napisalas wprost(ladna jestem?)ale cel mial byc ten sam.wiec prosze mi tu nie pisac glupstw, tobie z fota nie wyszlo, a ja jestem calkiem zadowolona!

Gość brunetka nocą
Moim zdaniem bardzo ładna z Ciebie dziewczyna:) Chyba pogięło osoby, które piszą, ze jesteś za gruba!!! Moim zdaniem nie wyglądasz na starszą, wyglądasz bardzo ładnie. Najbardziej w Twojej urodzie mój wzrok przyciągnęły brwi i włosy. Kurcze, gdybym mogła cofnąć czas i "zapuścić" brwi... w moich czasach modne były cieniutkie. Wydepilowałam i za nic nie chcą odrosnąć, nie róbcie nigdy tego błędu!:(

Gość gość
ladna jestem--> what?:D Ja mam krzywy ryj i grzrybice pochwy. Przyznaje sie bez bicia. Ma sie ten dystans, albo sie nie ma :classic_cool:PS: to nie Twoje foto:P

Pozdro ja mam grzybki na brodawkach pokryte pleśnią . ale jest ok. mój facet to kocha (on uwielbia\"brie\") :P

Gość ladna jestem
pozdro wyczulas mnie to nie sa moje foty, na zdjeciu jest moja babcia, stad moze ta opinia od niektorych ze "wygladam na duuuzo starsza"

Gość gość
ladna jestem--> ma sie ten dodatkowy zmysl, albo sie go nie ma :classic_cool:Moj brie jest smaczny, czego niestety nie mozna powiedziec o niektorych serach napletańskich....:(

ale trzeba pamietac równiesz o grzybkaćh pochodzenia naturalnego(czyt. doniczkowego) które całkowicie potrafia zatrzec pochodzenie grzybków spotykanych w naturze :P

Gość gość
A twój link w stopce do youtuba to nie dziala, wieesz?:(

Gość gość
Mój też:o

Gość gość
Juz jest :classic_cool:

Gość plizzzzpokaż
pozdro600 gdzie Twoja fotka? gdzie ją umieściłaś?

Gość ladna jestem
dziwne dla mnie jest to ze nikt mi nie zarzucil ze gruba jestem,tylko kazdy pisze ze z moja figura wszystko jest ok, nie bede polemizowac.Ciesze sie naprawde JANKESA-->dzieki za slowa uznania, kochana jestes

Gość jankesa pokaz fote

Gość jankesa pokaz cyce najlepiej