Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

Rude jest piękne!! Wiewióreczki -czemu was tak mało. Dajcie znać o sobie

Polecane posty

choc żebym nie został źle zrozumieny: Nie oznacza to mentalności pójścia na łatwizny. Bynajmniej. Jednak trzeba odróżnić pojecie: \"trudno dostepne\" od pojęcia: \"niedostępne\" To pierwsze budzi wyzwanie, to drugie zniechęca na wstepie.

Z facetami bywa różnie... Są tacy którzy zjedli by taką dziewczyne z ekranu samym wzrokiem... Ale są też tacy jak Ty którzy czuliby dystans... Zresztą są gusta i guściki... Możemy wypowiadać się tylko za siebie. Wrażnie niedostępności was nie pociąga? Wcale się nie dziwie ;) Pragmatyczni? Zastanawiam się czy potraktować to jako wade czy zalete? Wszystko zależy od spojrzenia na sytułacje... :)

tak jak napisałem: Modelki sa jak klony. A aktorki są ze swojego swiata wzajemnej adoracji. Przykład, kóry podałem to jest coś naprawdę pięknego. A do tych co nie pochwalają publikacji nagości: Zdjęcia naturalnych dziewczyn najłatwiej jest znaleźć na takich stronkach (no i trzeba przyznać że żadne ciuchy nie zdobią kobiet tak jak brak ciuchów. Sandra Bullock kiedyś powiedziała: ubieramy się dla siebie i innych kobiet, faceci i tak wolą nas nagie)

Grr... Miło czytać takie wypowiedzi facetów. Fajnie że cenicie naturalne piękno nad piękno modelek i aktorek które są podrasowane ;) Ps Jak dalej będziecie tak szczelać tymi fotkami to w końcu traficie na moje ;)

Przykro mi, nie zdradze się ;) Moge ci tylko powiedzieć że nie trafiłeś :) Takie stronki nie są w moim stylu...

No tak, tylko potem wszyscy by mnie oglądali kiedy by sobie tylko zażyczyli... Fajnie jak by się zachwycali moim ciałem ale na dłuższą mete chyba by mi to nie pasowało ;) Papki

miałem, ale jak już wcześniej napisałe dwie strony wcześniej: teraz jestem pomiędzy byłą pracą, a nową. Więc na razie ją opróżniłem. Na przełomie wiosny/lata znowu odtworze (o ile jeszcze będzie po co. Bo z kimś z tamtąd dalej koresponduje ;-) )

Jestem dość negatywnie nastawiona do takich stron... Niewiedzieć czemu. Źle mi się kojażą... Z ludźmi którzy nie potrafią sobie poradzić w realu więc szukają przez net. Może dla tego omijam takie stonki szerokim łukiem ;) Sama niemam takich problemów więc troche mnie to śmieszy :) Bez urazy... Wyślij mi na maila swoją fotke to się zrewanżuje... Oczywiście jak chces robaczyć rudą ;)

Gość ale jest
glaniara 12:07 Nieee... Wybacz... Z ludźmi z netu nigdy nic nie wiadomo, wybacz a po 20 minutach Wyślij mi na maila swoją fotke to się zrewanżuje... tanio cie mozna, glaniaro, kupic...... latwo zdobyc.... :P

Gość A moze by tak wyemogrowac
Masz mail przy nicku. Hmmm, Czyli jesteś "odnajdywalna" W ilove to zależało mi też na zmianie fotki (odgrywają tam niemałą rolę), teraz nie mam aparatu żeby trzasnąć nową. A co do ludzi, duże miasta są zatomizowane, łatwo wybić się z rytmu towarzyskiego, coraz więcej młodych ludzi narzuca sobie coraz więcej ambicji i obowiązków. Dlaczego ktoś ma poderwać jedyną wolną sąsiadke. (To już nie czasy biur matrymonialnych - tam trafiali głownie nieudacznicy). Z internetu korzystają również nie-dziwacy :-)

Zgadzam się z tobą... NIewiem skąd u mnie takie uprzedzenie... Ale staram się szukać realnych kontaktów. Co nie znaczy że te przez net są złe... Fakt, teraz ludzie mają coraz mniej czasu na szukanie nowego towarzystwa... Sąsiadka nie musi być ostatnią deską ratunku ;)

No właśnie. A ja np. po zwiąku z byłą jeszcze większą wagę przywiązuje do charakteru. W necie jest ogrom ludzi, łatwiej o dopasowanie niż wśród samych sąsiadek (a wiele wolnych sąsiadek nie mam) :-)

:) Co nie znaczy że sąsiadki są złe ;) Fakt, w necie pojawia się więcej możlwości... Tyle że przez intrnet nigdy nie dowiesz się o człowieku tyle ilemożna się dowiedzieć przy realnym kontakcie... Można być zachwyconym taką osoba ale można też się bardzo przejechać ;)