Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

Rude jest piękne!! Wiewióreczki -czemu was tak mało. Dajcie znać o sobie

Polecane posty

Gość Veneno
Niunieczka hm....A Ty wszystko robisz tylko po publikę? Tak dla facetów np ...nie masz własnego JA?

Gość Veneno
Niunieczka ale nic...wybacz teraz dopiero zauważyłem Twój wiek.Jak podrośniesz to jeszcze wiele zrozumiesz.....Opakowanie piekne ale puste...to nie wszystko.A często tak bywa.

Gość faceci lubia brudne kobiety
to pytanie do autora topiku. naturalnie rude kobiety sa piekne, ale piekno tkwi w idealnie harmonizujacych odciniach skory i wlosow kobiety farbowane czesto wygladaja ordynarnie a czesc tych, ktore wkleiles sa zwyczajnie brudne nie wygdadaja jak podgadane pod prysznicem;)

Gość mogła byś sie uczyć dalej

Gość Veneno
Faceci lubią......To tylko Twoje subiektywne spistrzeżenia.Skąd możesz wiedzieć co lubią wszyscy faceci.Nie generalizuj bo i umniejszasz poczucie męskiego piękna.A i nie każda farbowana kobieta tygląda tak strasznie jak opisujesz.

Gość Veneno
Ja osobiście wolę te farbowane niż te siwiejące.Wyglądaną na zaniedbane

Gość faceci lubia brudne kobiety
to bylo pytanie powinno byc tak faceci lubia brudne kobiety? ja uwazam ze rude naturalnie kobiety to jedne z piekniejszych ale ludzie jest 21 wiek- te kobiety maja fatalnie zniszczone wlosy (czesc z nich)i sa totalnie zapuszczone, jakby w zyciu sie nie myly!!!!!

Gość Veneno
Tak tak...tylko ze ja wolę wrażliwe kobiet...a nie >tandetne laski>...a te często siwieją nawet w młodym wieku;)

Gość a taki rudzielec
www.little69insane.fotka.pl teraz powinny byc:P

Dziwni jesteście. Moim zdaniem to czy kobieta jest naturalna czy farbowana nie jest najważniejsze. Najważniejsze jest to czy jest jej ładnie w rudym... (przynajmniej mi się zawsze tak wydawało)

Kiedyś nauczyciel zadał pytanie studentkom: \"ile z pośród pań pracowało?\" odpowiedziały 34. Spytał: \"ilu z pań płeć pracodawcy nie robi różnicy?\", odpowiedziały 4. Spytał: \"ilu wolałoby mężczyzne za szefa?\", odpowiedziało 31. Dalej spytał jedną dziewczynę: \"Nawet pani? osoba z SLD?\" a ona na to: \"faceci umieją oddzielić życie prywatne od zawodowego. Kobiety potrafią być bardzo zawistne\" Z biegiem lat coraz bardziej mi się to przypomina

glaniaro: W farbowanym też potrafi być dobrze. Moja była raz myślała o przefarbowaniu (była blondynką). Zaproponowałem rudy. Ale się nie zgodziła.

No widzisz... Ja sama zdecydowałam że chce być ruda... (byłam ciemną blondynką)... A potem od mojego byłego słyszałam że rude jest piękne ;)

Gość Veneno
Facet-no i dobrze zrobiła ze sie nie zgodziła.To znak że był po prostu SOBĄ;)

Gość Veneno
Glaniara......hm...bo też nie generalizując ale...Tzw >prawdziwym facetom>imponują kobiety które same potrafią o sobie decydować:)

Gość glaniara skąd klikasz
:)

Gość Veneno
Facet -przecież ja tego nie powiedziałem ze TYLKO.Jak dla mnie ideały to tylko.....chore twory naszej wyobraźni;)

Veneno--> ja czuje się lepiej w rudym niż w naturalnym koloże... Ale fakt że sama najlepiej wiem czego dla siebie chce ;) facet--> jeśli chodzi o twoją byłą to ja byłam w troche odwrotnej sytułacji... Dziewczyna mojego kumpla była o mnie zazdrosna bo dobrze wiedziała że on lubi rude... Nic jej nie pomagało gadanie że się tylko kumplujemy ;) Z Krakowa ;)

Gość bo to zła kobieta była.....
:D

Vaneo: Pewna rada: złośliwości i obrażanie innych to cechy które szpecą kobietę (skuteczniej niż np. 30 kg nadwagi) - to aluzja do tego co było pół godziny temu

Gość taka jest natura kobiet
podświadoma konkurencja o samca