Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morska bryza

KTO OD DZISIAIJ NIE NOSI STANIKA???!!!

Polecane posty

Gość morska bryza

Dziewczyny po co meczyc sie z jakimis fiszbinami drutami itp dajmy troche wolnosci naszym skarbom! :P :P

Gość Niema mowy
żebym nie założyła stanika mam małe piersi i tylko dzięki staniką z poduchami mogę wyjść z domu

ja gdybym miała małe piersi to nie nosiłabym stanika - celowo bym to podkreślała. Niestety mam rozmiar C, więc bez stanika trochę czułabym dyskomfort.

Gość złoty wibrator
nie chcę nic sugerować ale moda na lata 60-te i ruch hippisowski "uwolnić cycki" już przeminął :O

Gość morska bryza
no wlasnie jak to jest....jak kobieta ma male piersi to 'zazwyczaj' sa jedrne, stojace i wogole maja ladny ksztalt jednak wtedy zakrywa je stanikiem z push-upami cuduje co tu zrobic zeby ich nikt nie zobaczyl, a jak kobieta ma pelniejszy biust to tez ich nie pokazuje bo uwaza ze wszystko jej bedzie 'opadalo'...wiec czy tak naprawde istnieja idealne piersi....?

Gość Bo z tymi
piersiami to tak jest że mało kobiet jest zadowolonych z tego co ma może to przez to że w mediach pełno jest wymodelowanych ,sylikonowych laleczek przy których nasze ciałka wydają się nieatrakcyjne.

Gość moje cycuszki
po uwolnieniu sięgają pępka. Jak sądzicie jest to sexi czy ble?

Gość złoty wibrator
sexi - ble jest do kolan

Mnie np.: małe piersi nie przeszkadzają. Nudzą mnie natomiast te, które pragną w morzu narzekań je sobie powiększać.

Gość neonoowka
ja stanik nosze okazjonalnie:)

Gość neonoowka
a na co dzień świecę spod bluzki ciemnymi sutami wielkimi jak spodki :D

Gość morska bryza
do Mortifera...co myslisz kiedy przechodzi obok Ciebie dziewczyna widac ze bez stanika i ma male cycuszki takie tylko lekko uwidocznione? co mysla wtedy faceci?

E tam, kogo obchodzi, co myślą faceci! Ja prawie wcale nie noszę stanika, czasem na zajęcia, żeby nie wyglądać zbyt prowokująco, ale generalnie mam to gdzieś i jest mi tak wygodnie. A już latem, nikt by mnie nie zmusił. Mam małe, bardzo fajne cycki. Stanik w moim przypadku służy tylko do purytańskiego zasłaniania, a absolutnie nie rozumiem poduch na cyckach!! Jak można nosić poduchy?? Aha, a jednak zakładam stanik regularnie: na jogging:)

Gość ciezko powiedziec
ja uwazam ze noszenie push-upow nie ma sensu bo jesli zakladam taki stanik to czuje sie nienaturalnie Trzeba pokazywac naturalne piekno! a nie druty!

Gość
jak parę lat temu byłam w Paryżu, to były takie upały, że nawet nie myślałam o staniku i był wyluz. Po powrocie do Rzeszowa stwierdziłam - co dobre w Paryżu, dobre i w Polsce :P i co z tego, że się ludzie gapili. Czasem nie noszę, bo pod niektórymi bluzkami się nie da, a ludzie niech sobie myślą co chcą :P miseczka B/C

Gość JAK NIE BEDZIECIE
NOSIC STANIKOW TO ZAMIAST CYCKOW BEDZIECIE MIALY ZWISY - ZUPEłNIE TAKIE SAME JAK KOBIETY W PLEMINACH AFRYKANSKICH ( OCZYWISCIE NIC DO TYCH KOBIET NIE MAM - ALE TO OKROPNE CO ROBI SIE Z CYCKAMI JAK NICZYM NIE SA POTRZYMYWANE. BLEEEEEEEEEEE.

Gość ja musze nosic
bo nie mam piersi tylko sutki i wszystko zle na mnie lezy jak nie zaloze

Gość ghdfjnhbgf
to ja też :P:P:P :)