Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda laseczka

Faceci, jak szybko nudzi wam sie seks z ta sama kobieta?

Polecane posty

Gość mloda laseczka

Mieszkamy ze soba 3 lata i kochamy sie coraz rzadziej. Nigdy sobie nie odmawiamy - może w tym tkwi przyczyna? Kurczę - kocham bardzo tego faceta i jest dla mnie atrakcyjny, wydaje mi sie, ze ja dla niego rowniez, okazujemy sobie duzo zainteresowania, mamy tez wlasne hobby itd. tylko obawiam sie, ze sie sobie troche opatrzylismy. Seks stal sie troche rutynowy a ja chcialabym wiedziec, jak moglabym to naprawic i sypnac troche pieprzu bez angazowania osob trzecich. Boje sie ze np. moglabym sie wysilac itd, a pieprzu nie bedzie, bo ja mu sie opatrzylam, a wystarczyloby, ze pojawilaby sie pierwsza lepsza (choc on taki nie jest) i przez chwile bylby ciekawszy seks niz z kims ze stalego zwiazku (i vice versa). Jak to jest u was i jak sobie z tym poradziliscie?

Gość co ja zrobilem ze sie ozenilem
Doradzam obciąg z połykiem :classic_cool:

Gość asdf sa
popieram przedmówcę, 3 lata bez zmian to dużo. Uatrakcyjnij jakoś mu sex lub wrażenia wizualne np masturbuj się przy nim podczas oglądania telenoweli, a obciąg z połykiem jak najbardzie wskazany

Gość mloda laseczka
to o czym mowicie nie jest dla nas niczym nowym. Technicznie jest ok, urozmaicenia tez sa, ale mimo, to uwazam, ze pieprz umknal... i teraz chce go odzyskac

Gość taaaaak te rady poprzedników
są fascynujące, blehhhhhhhhhhh ;) najgorsze ze wszystkiego co może się przydarzyć kobiecie jest to, że wiąże seks z miłością i zbyt szybko zaczyna ten "proceder";) a potem się dziwi, kiedy facet kopie ją w przysłowiową [i nie tylko] DUPĘ bo robi się nudno, jeśli nie ma o czym z nią porozmawiać. wymiana jęków ma swoje dobre strony, ale tak naprawdę trwa za krótko, żeby budować na tych doznaniach coś więcej niż powierzchowne kontakty wymiany orgazmów. łóżko nie wszystkich wiąże, tak jak i zresztą wymyślanie kolejnych w nim figur, gdy wiadomo, że poza nim jest TYLKO NUDA.

Gość mloda laseczka
moglabym wytrzasnac jakies kajdanki ;-) tylko czy by sie skusil...

Gość mloda laseczka
masz racje! u nas to troche inny przypadek, bo tworzymy rodzine, dbamy o nia, mamy wiele wspolnych tematow, razem podrozujemy, jezdzimy na nartach, itd. nie jest nudno, tylko seks stal sie troszeczke rutynowy

Gość bywalec1
1,5 - 2 godziny jestem w stanie wytrzymać. Ale 3 godz. to już stanowczo za długo. Dlatego nie korzystam z promocji "3-cia godzina gratis" Wolę zmienić agencję. :D

Gość Margolaaa
Zaproś do łóżka koleżankę

Gość mloda laseczka
Margolaa: czy ty umiesz czytac: "bez angazowania osob trzecich."

Gość Fantik
może zmieńcie otoczenie gdzie uprawiacie sex, zastosujcie inną aranżację, albo pozycje, kurde jak możecie się sobą nudzić :P jakiś striptiz?

Gość mloda laseczka
Fantik: chyba dobry trop. Tylko jak ja wyskocze ze striptizem jak poruszam sie jak kasia tusk... chyba ze by sie nauczyc przed lustrem tego i owego...

Przefarbuj włosy ... zacznij udawać w łóżku kogoś kim nigdy nie byłaś :)

Gość Margolaaa
na przykład udawaj owczarka alzackiego :classic_cool:

Gość mloda laseczka
stic, jak zwykle jestes niezastapiony. Uznaje sie za atrakcyjna, ale rzadko stac mnie na radykalne zmiany wygladu. Moze nadszedl czas. Lubie zmiany choc czasem trudno mi wykonac pierwszy krok.

Gość eeeeeehhhhhhhh
Dziewczyno, trzeba trochę poczytac na temat sex-u i to nie tylko ty ale on rownież, a może razem ? "Przerabialiście " juz ile pozycji ? Sex nie musi być tylko w sypialni, może w innych miejscach ... sponanicznie, pod wpływem chwili ... :)

Aga informatyczka - praca w trybie graficznym 13h jest już przeżytkiem. Teraz korzysta się z DirectDraw. :P Ja takie rzeczy pisałem ponad 15 lat temu. :P P.S. Też jestem informatykiem / programistą

Gość mloda laseczka
hmmm no tak: tylko w nocy, w lozku, gdy kladziemy sie spac lub tuz przed snem, przed telewizorem :-) Daje to sporo przyjemnosci, ale wlasnie ciagle tak samo. To chyba glowna przyczyna! Maly dzidzius nie daje nam podzialac w ciagu dnia, zreszta ON jest w pracy. Hmm ale dzieki za impresje. Na pewno mi pomogliscie ;-) wpasc na trop pieprzu

Gość mloda laseczka
A co do pozycji, to i tak biedna mam tylozgiecie i soczyste od tylu, takie jak bym lubila, mnie boli. A co do pozycji, wiekszosc poza mission, jezdzcem, 69 i od tylu wydaje mi sie niewygodna i nie moge sie skupic. To chyba wlasnie kwestia powtarzalnosci: miejsca, okazji, przewidywalnosci, wygladu itd. Ciekawe jak by mozna tez zachecic :-) nie mowiac glupiego tekstu a la: Mmmm pokochamy sie? bzyku bzyku? itd.ani tez nie rzucajac sie w ramiona, zeby sie nie sploszyl

Wyczatuj, kiedy będzie wracał z pracy. Bądź wtedy w płaszczu i butach. Jak wejdzie - daj buziaka i rozchyl płaszcz, pod którym będziesz miała tylko swoje ciało.

A on wtedy powie - oho, nie masz nic na sobie, idziemy na zakupy, trzeba Ci kupić jakąś fajną bieliznę! :P

Gość fantomas
W zależności od parnterki po kilku a najdalej kilkunastu razach

Gość żonaty po 30
Witaj! A czy próbowałaś już założyć pońcozszki, szpileczki i mini spódniczkę? Jeżeli jesteście w domu sami i macie warunki to spróbujcie uprawiać wtedy seks, nie wieczorem w łóżku, ale na fotelu, w kuchni na stole itp. Musisz go nieco pokusić - rozumiesz?

zastanow sie, moze juz nigdy nie bedzie lepiej? na poczatku zawsze jest przyjemniej , nowa osoba, nowe doznania, po prostu nowosc. z czasem wpada sie w rutyne, wiele rzeczy juz sie poznalo itd. ale to nie znaczy,ze jest zle ! ciesz sie tym co masz :) choc 3 lata to raczej bardzo szybko wam sie seks znudzil :/ polecam wiecej spontanicznosci (bez gumy, plastry czy inne srodki antyk.), dziwne miejsca, teraz idzie lato wiec seks w plenerze to swietny pomysl, albo szybki numerek na lace, albo seks oralny. co kto lubi. moze jakies erotyczne zabawki? sprobujcie porobic sobie nagie fotki i filmy jak sie bzykacie, ktos dal swietny pomysl abys zmienila fryzure (moze byc peruka,. takze dla niego) i zmiana swojej osobowosci choc na chwile tych lozkowych uniesien, moze seks analny ?, moze jemu zrob masaz prostaty polaczony z lodzikiem?, seks w kuchni na stole, na wirujacej pracle,w wannie, w nocy na balkonie czy samochodzie. jest tyle przeroznych mozliwosci,ze nie sposob ich zliczyc ! pochodz po roznych serwisach erotycznych a moze znajdziesz cos co was interesuje, popytaj sie znajomych jak to robie gdy wpadaja w rutyne. ale moze szukasz w zlym miejscu ? pamietaj ze seks sam w sobie jest schematyczny, sprowadza sie on do penetracji pochwy ptakiem , wiec nic nowego tu nie wymyslisz :) co prawda jest jeszcze oral, anal itd. ale mozliwosci malo. tak naprawde najwazniejsza jest nasza postawa psychiczna, a nie co robimy. bo zawsze przeciez bedziecie robic to samo, ptak i pochwa, tego nie zmienisz, ale mozesz zmienic wszystko inne wokol ! :) nie szukaj wiec nowych pozycji czy nowej dziurki, raczej skup sie na innych doznaniach, ktore towarzysza w czasie seksu. zmiana muzki, tempa, otoczenia, slow, ubran, fryzury, pory dnia - to tak naprawde sie zmienia, a nie seks. popracuj wiec nad kompozycja przypraw, a nie glownym daniem, ktore zawsze bedzie takie samo, ale to przyprawy nadaja smak i moze poczujesz to samo inaczej :)

Gość Dziewczyno co ty jeszcze
Tak tańcz, śpiewa i recytuj, wystawiaj tyłek kiedy chce i jak chce z pewnością sie nie znudzi. Spełniaj wszyskie jego zachcianki i sobie nie zostaw juz nic, żyj tylko dla tego faceta, bo największym szczęsiem dla kobiety jest szczęśliwy jej facet :/ Straszne jak kobiety same pozwalają być niewolnicami.

Gość Sprobujcie moze anala
zawsze to cos innego no i nowe odczucia .... A moze sie wam spodoba ?

Gość gość
Moje życie seksualne polepszyło się odkąd zacząłem dzwonić ze strony sextelefon.twojweekend.com i flirtować z paniami które tam pracują. One rzeczywiście potrafią mnie pobudzić.