Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka1256

antykoncepccja dla niepełnoletnich??

Polecane posty

Gość anka1256

czesc wszystkim chcialam sie dowiedziec jak jest w przypadku dziewczyn niepelnoletnich ktore chca brac tabletki antykoncepcyjne czy musi o tym wiedziec rodzic?? czy jednak to jest jej indywidulana sprawa??b. prosze o komentarze

mi sie wydaje, ze nie musi wiedziec, ze jak przychodzisz do gina to Twoja prywatna sprawa i obowiązuje tajemnica lekarska tylko czasem żebyś nie trafiła na jakiegoś oszołoma, który Ci tak odpowie jak np. niebieska sukienka powyżej słyszałam o takich co sie mądrza i nie chcą nastoletnim pacjentkom pigułek przepisać, a szczerze mówiąc czy to powstrzyma przed sexem? nie!

Prawda jest ze lekarz nie moze komentowac. Zastanow sie jednak bo sex t nie tylko przyjemnosc. Nawet najlepsza metoda anty moze cie zawiesc i c potem? Jestes gotowa wychowywac dziecko? Pozatym tabletki nie sluza zdrowiu a szczegolnie w mlodym wieku.

Gość Asiunia_19
Lekarz nie może powiedzieć rodzicom o tym że chcesz tabletki, bo obowiązuje go tajemnica lekarska. Przecież możesz iść sama do gina i wątpie żeby się spytał o telefon do rodziców ;)

Gość tylko skąd weźmiesz
pieniążki na wizyty (przypał isc do przychodni, a jak koleżanka mamy też będzie czekała w kolejce i się wyda...) i na same tabsy które do tanich nie należą...??? od rodziców! po co ściemniać

Gość Dzidzia1111
ja jestem niepełnoletnia?? i co?:d poszłam do ginekologa prywatnego miałam swoje pieniązki... lekarka przepsiala mi tabsy ... i teraz składamy sie na nie z chloapkiem... jak wolsz albo idz do prywatnego albo do rpzychodzni... i jesli bedzie tam mama kolezanki... to co? nie mozna isc sie zbadac?? a moze masz problemy i Cie coś piecze?? albo zrobila Ci sie tam jakas rana?? no wiesz..