Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleks Adonisa

Myslicie ze faceci nie maja kompleksow na tle wygladu ?

Polecane posty

Gość kompleks Adonisa

Codziennie widze setki facetow z glowami spuszczonymi , bo cera tradzikowa, bo chudziutki, bo nosi okulary itp..... Silownie pelne facetow wylewajacych siodme poty, wydajacych ostatnie pieniadze na odzywki, szkla kontaktowe, kosmetyki itd Więc nie wciskać mi kitu, że faceci o siebie nie dbają itp...

mają kompleksy ale po co? czasem zupełnie niepotrzebnie:)

Gość kompleks Adonisa
nie po co ale przez kogo... Faceci tez widza ze jak nie masz wygladu to dziewczyny cie olewaja... a to boli gdy wszyscy maja dziewczyny a ty mozesz sobie pomarzyc..

mysle, ze bardziej chodzi o charakter, podjescie do zycia jelsi tylko o wygląd to nie masz co załowac takich kobiet. A jak juz facet wie, ze jej sie podoba jego wygląd to jakie komplesky? no wlasnie

Gość moim zdaniem........
najpiękniej leczyć się z kompleksów razem, w związku;)

Gość Takashi Kunishige
Najgorsze jak ktoś poprostu nie jest w typie. I nie wiadomo czy taki brzydki.

chyba kompleksy powodują, że osoba nimi "dotknięta" staje się mniej atrakcyjna poprzez brak pewności siebie a nie same kompleksy...

14:46 dzięki;)

14:46 zgadzam się nie wierzy, ze ona sama jest fajna jej ubior, oczy, usmiech, sposb bycia... niektore osoby nie wiem czemu nie lubia siebie:)

Gość a ja wiem czemu

14:50 wiesz, to wszystko jest zwykle skomplikowane... nic nie dzieje się bez przyczyny... poza tym świat narzuca nam idealny wizerunek, idealny, czyli tak naprawdę sztuczny i niemożliwy do osiągnięcia...

no własnie czemu ma komleksy, nie lubi siebie;) jak wie, ze komus sie bardzoo podoba:)? i wielu innym tez:P wiec?

04.04] 14:59 idelany? czyli jaki:)? powielany? to nie piekno najlepiej byc sobą, w unikatowosci jets piekno prawdziwe:)

Gość Takashi Kunishige
To się czuje że nie jest sie w typie. Taka plaga naszych czasów. Trzeba z tym żyć i już.

wydaje mi się, że są osoby, którym aż tak nie zależy aby podobały się innym, im zależy aby podobać się sobie samym, czuć się ze sobą dobrze, dopóki tego nie osiągną, będą święcie przekonane, że są nieatrakcyjne w oczach wszystkich ludzi... to chyba wynik braku wiary w siebie, bo ja wiem....;) dla mnie pojęcie idealny wizerunek, to taki, kiedy człowiek czuje się sam ze sobą dobrze i komfortowo, bez względu na wizerunek... niestety taki idealny wizerunek jest bardzo trudno osiągnąć chyba...;)

Gość Takashi Kunishige
Można żyć w zgodzie ze sobą (sam ze sobą)

Gość bo jesteśmy niscy
brzydcy, głupi, nieśmiali i beznadziejni przegraliśmy życie. przynajmniej ja

tak brak wiary w siebie a te wiare sie zyskuje poprze to, ze osoba ukochana mowi ze podbamy sie jej;) i to, ze wielu innych tez tak mowi:) i niemusza byc to tabuny;) wystarczy kilka osobek:)

Gość Takashi Kunishige
Nic się nie poradzi na to że nie ma się magnetyzmu który przyciąga dziewczyny. Można tylko płakać w poduszkę.

15:15 tak jest u kobiet:) ciekawe co podbudowuje mężczyzn, bo na pewno nie teksty w stylu: jaki Ty jesteś piękny kochanie!! A jaki męęęęskiiii i silnyyy!! ;) wydaje mi się, że mężczyzna nie potrzebuje słów, jemu bardziej pomagają kobiece czyny;)

Gość dasz facetowi 20 razy i jeżeli
jesteś na tyle ładna że się za tobą oglądają to pomyśli że jest OK, ;) no chyba że ma kasę to pomyśli że jesteś dziwką :classic_cool: 🖐️

04.04] 15:19 ciekawe ujęcie;) komplementy nie pomagają facetom;)? czemu? a kobiece czyny to co to takiego?:) np?;)

15:44 ciekawe, ciekawe, takie... niekonwencjonalne;) komplementy może i pomagają facetom, ale chyba tylko w pewnych nazwijmy to "szczególnych sytuacjach";) tak ogólnie, to w sumie trochę dziwne, aby kobieta ot tak prawiła facetowi pochwały;) kobiece czyny? a nie wiesz Tamit? przecież jesteś kobietą:)

bo kobieta mówi pochwały nie o tak tylko z serca, ja tak mam:) pochwała to tez czyn;) taki czynek:) tez cos widac poprzez te pochwały:)

Gość pieprzycie jak potłuczeni
jak facet ma członka ponad 20 cm to nie ma się czym martwić:)

no tak Tamit, pochwała jest też takim miłym czynem;) najpiękniejsze są te szczere komplementy, jednak mnie np. bardziej od słów wymowne wydaje się być np. głębokie spojrzenie w oczy, najlepiej z lekką dozą nieśmiałości...;)

hmm romzarzyłam się:) No tak spojrzenie w oczka;) Czułe przywitanie;) No to wiele też zależy nie tylko od kobietki, ale i faceta:) Musi dać pozwolic spojrzec sobie w oczka;)

Gość Takashi Kunishige
Lepiej nic nie mówić bo dziewczyna pomyśli że musi uważać na takiego typa.

Gość Takashi Kunishige
W cholerę z nimi.