Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nitka__85

To prawda,że nienawiść rodzi nienawiść!

Polecane posty

Przynajmniej u mnie sie sprawdza! Dzis wyczytalam w wiadomosciach cos stronie faszystowskiej i z ciekawosci na nia zajzalam.Jest tam min. lista osob,ktore nalezy usunac(glownie zydzi)Jestem dosc tolerancyjna osoba,nie przeszkadza mi kolor skory i narodowosc.Ale jak czytam takie rzeczy to mnie zlosc chwyta niesamowita. I wiem,ze zachowalabym sie jak oni ale takich ludzi wybilabym bez wahania!

to znaczy chcesz wybić tych którzy tę stronę stworzyli czy tych którzy na niej figurują? :)

Tych,ktorzy ja stworzyli. No ale od slow do czynow daleko (a szkoda).Raczej nie odwazylabym sie nigdy zabic innego czlowieka ale w takich sytuacjach tylko to mi na mysl przychodzi.

Niech każdy glosi i nosi co chce. Mi neonaziole nie przeszkadzają dopuki nie istnieje zagrożenie, że mogą dojść do władzy. A ta ich lista stanowi przestępstwo z art.190 Kodeksu Karnego, więc ci, którzy ją stworzyli powinni zostać osądzeni i skazani. Natomiast karanie za poglądy to nic innego jak tolerancja, ale tylko wybranych(tolerancyjnych), czyli też neonazizm.

Totez napisalam,ze chcac ich zabic postapilabym jak oni. Z tym,ze ja w przeciwienstwie do nich lepiej odrozniam dobro od zla a to co oni czynia jest bardzo zle. Robia to bezprawnie jak zauwazyla Leonora, wiec dlaczego pozwala im sie na to? heh nie jestem zydowka ale sprawdzilam czy mnie czasem nie ma na tej liscie :/