Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przysz艂y asystent

deichmann/jak tam jest

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Nie ma si臋 co k艂贸ci膰! Ka偶dy wierzy w to co chce i niech nikt nikomu nie narzuca w co ma wierzy膰, przy okazji przepraszam 偶e jeszcze nie 艣pi臋 i informuje 偶e jestem p艂ci 偶e艅skiej co mo偶e po艣wiadczy膰 m贸j m膮偶 i dzieci wi臋c niech mi zaraz nikt nie wyje偶d偶a z teoriami spiskowymi bo mia艂am czelno艣膰 napisa膰 co艣 nie w zgodzie z lini膮 firmy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Dobranoc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W normalnej firmie z naciskiem na normalnej majacej jakiekolwiek standardy osoby zarzadzajace leca z roboty .... czy maja one jeszcze jakikolwiek autorytet ? Przeciez powinny byc jak 偶ony cezara .... a tutaj jak nie mobbing to seks afery jak nie 艂ap贸wki to dziwne awanse ..... bania ma艂a jak to m贸wia moje dzieci. Czy Niemcy s膮 艣lepi ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do go艣膰 22.20 Lubi臋 to! Najpierw pod niebiosa firm臋 wychwala艂 bo by艂a mu robota potrzebna, a teraz za pisarzenie si臋 zabra艂. Gdzie wi臋c jest prawda? Nie dogadywa艂 si臋 z prze艂o偶onymi, zosta艂 zwolniony i nie mo偶e odpu艣ci膰. Ca艂a firma na Tobie i Twoich by艂ych prze艂o偶onych si臋 nie ko艅czy A. Smutne, 偶e reprezentujesz teraz poziom ni偶szy od tego kt贸ry Ci nie pasowa艂 w osobach reprezentuj膮cych firm臋. Kibicuje Ci par臋 os贸b -anonimowo bo tak 艂atwiej. R贸wnie dobrze mo偶na my艣le膰, 偶e sam sobie kibicujesz....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ktora z tych dwoch pan wyskrobala ten wpis wyzej tak bardzo nerwowo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Zaraz znowu si臋 oka偶e 偶e to ofiara jest wszystkiemu winna? Ty wierzysz dziewczynom a ja im nie wierze i co z tego, wolno mi i wolno tobie , ma zapanowa膰 jedyna s艂uszna jednomy艣lnos膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobra strona moze wreszcie cos sie zmieni chociaz ja czekam na rozwuj wydarzen co firma z tym zrobi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ej ej ale co wy tu o wierze piszecie? Ch艂opak ma dowody kt贸rymi sie pos艂uguje. Czego wy sie doszukujecie? Bajek ? Macie czarno na bia艂ym. Szykowa艂y sie na niego, szkalowaly, gn臋bi艂y... Co wam ta firma m贸zgi spra艂a? Za艂atwiono w ten spos贸b nie jedna osob臋. Nie znam ch艂opaka ale bylam 艣wiadkiem nie jednego takiego traktowania. Jedna szkola. Wywalcie rksa a wszystko wr贸ci do normy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To czekaj膮c po s艂ownik si臋gnij.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak nie ma argument贸w to si臋 si臋ga ad persona "si臋gnij po s艂ownik" to 偶a艂osne, obra偶acie ka偶dego kto napisze 偶e wierzy w to co na tym blogu po co to robicie przyjemno艣膰 wam to sprawia albo to zas艂ona dymna ma by膰? to ju偶 nie mo偶na mie膰 w艂asnego zdania bo zaraz si臋 ataki zaczynaj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do go艣膰 dzi艣 R贸wnie dobrze mo偶na s膮dzi膰 偶e twoje imi臋 zaczyna si臋 na E lub T. Jaka jest prawda pewnie taka sama kt贸r膮 ty przedstawiasz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂uchajcie zmie艅my temat, ka偶dy kto chce to sobie poczyta co jest na blogu , nie ma co si臋 k艂贸ci膰 , ja si臋 martwie 偶e jak b臋dzie nowy podatek od sklep贸w to niekt贸rzy z nas mog膮 by膰 zwolnieni bo si臋 firmie nie b臋dzie mo偶e op艂aca膰 zatrudnia膰 tyle os贸b co s膮dzicie o tym czy te偶 si臋 boicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego mamy zmienia膰 temat kt贸rym 偶yje ca艂a firma i wszyscy oczekuj膮 adekwatnych dzia艂a艅 centrali ? Czy wreszcie na powa偶nie pochyl膮 si臋 nad kadr膮 "zarz膮dzaj膮c膮", czy nadal b臋d膮 my艣le膰 偶e problem jest marginalny i nale偶y go zamie艣膰 pod dywan ? Nie rozumiej膮 偶e sprawa jest bardzo powa偶na godz膮ca w "dobre" imi臋 firmy oraz jej w艂a艣ciciela. Zdziwi膮 si臋 co niekt贸rzy gdy przeczytaj膮 o sobie w gazetach i zobacz膮 siebie w tv. Na t膮 chwil臋 Deichmann jest synonimem wyzysku i wszystkiego co najgorsze w zarz膮dzaniu pracownikami. Najgorsze jest to 偶e inne sieci upora艂y si臋 z tym problemem lata temu a tutaj dziki kapitalizm. Wi臋c sprawa podatk贸w jest w tym przypadku naprawd臋 marginalna. Po prostu mniej zarobi膮 a kandydaci do pracy 6 x si臋 zastanowi膮 czy przyj艣膰 na rozmow臋 o prac臋 po lekturze bloga i tego forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaka ca艂a firma? Problem jest lokalny, a nie globalny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Globalny bo rzutuje na dobre imi臋 ca艂ej firmy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spokojnie, spokojnie - firma bardzo szybko si臋 z tym blogiem rozprawi a autor jak b臋dzie musia艂 zap艂aci膰 odszkodowanie kilkadziesi膮t milion贸w to do ko艅ca 偶ycia b臋dzie wiedzia艂 ile kosztuje dobre imi臋 du偶ej firmy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
buehehhehhehe :DDDD u艣mia艂am si臋 :DDDD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A to si臋 jeszcze oka偶e :D kto ile i komu :D bez straszenia prosze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy na podstawie opisu zachowa艅 2 os贸b (czy prawdziwych tego nie wiem) mo偶na ocenia膰 ca艂膮 firm臋 ???! Kto艣 tu kiedy艣 m膮drze napisa艂: "Oczywi艣cie w ka偶dym stadzie znajdzie si臋 czarna owca i ja sobie z tego zdaj臋 spraw臋, ale na podstawie kilku os贸b nie mo偶na ocenia膰 setki innych. Bo to niesprawiedliwe." Zgadzacie si臋 z tym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jeszcze link do cytatu: http://f.kafeteria.pl/temat/f14/deichmann-jak-tam-jest-p_3442302/6 strona 6, godz. 19:41 I proponuj臋 przeczyta膰 ca艂膮 dyskusj臋 autora cytatu z exAsystentk膮, kt贸r膮 baaaaaardzo serdecznie pozdrawiam je偶eli jakim艣 cudem zajrzy tu na forum. Te偶 mo偶na z tego bloga zrobi膰, jaka to firma wspania艂a :) a kto艣 inny marudzi. Mo偶e wi臋c tak ostro偶niej z uog贸lnianiem ocen ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Przeczytalam i co teraz, okazuje sie ze sie mylil jak pisal ze nie ma mobingu i okazuje sie ze juz w 2011 roku ten mobing byl a ciekawe czemu przez tyle lat nic z tym nikt nie zrobil, taka bezczynnosc to jak by komus ten mobbing odpowiadal?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O ktorego pracownika centrali chodzi kto tu na forum pisal podszywajac sie za dziewczyne, wie ktos?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W 2011? Ja pami臋tam rok 2005, 2006, 2007, 2008... Wszyscy w ko艅cu odezw膮 sie z za艣wiat贸w. Nic sie nie zmienilo... I nic si臋 nie zmieni dop贸ki... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale偶 to co si臋 ostatnio tu pisze dotyczy jedynie warszawy. Nikt nie obra偶a firmy. Nikt nie leci po innych regionach, Oks,Rks, kierownikach, sprzedawcach... To wszystko dotyczy jedynie dw贸ch os贸b wymienianych z liter imion itp. Wszyscy wiedza o kim mowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sugerujesz, 偶e Al zatrudni艂 si臋 tu specjalnie mimo 偶e wiedzia艂 o mobbingu?!!!!!!!!!!!! Czyta膰 a rozumie膰 to jednak jest r贸偶nica. Przecie偶 pisze ci, 偶e firma nie jest z艂a, niby kiedy si臋 myli艂??? Cokolwiek napisze to 藕le. Atakujecie go bo zawsze dba艂 o dobro firmy i j膮 ceni艂 tylko jego nie doceniono.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co tak nerwowo? A swoja drog膮 to niech pisz膮cy rozgranicz膮 swoje opinie jaki region/miasto krytykujecie. Mo偶e macie racj臋, ale robicie pod g贸rk臋 normalnym ludziom w reszcie kraju.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na jakiej podstawie twierdzicie 偶e w Warszawie jest 藕le? Co艣 si臋 sta艂o mi臋dzy 1 kierownikiem i 1 OKS i RKS. Nie r贸bcie z Warszawy jakiej艣 patologi bo to nie jest prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A donosicielstwo to moja? Wiesz kto na wszystkich donosil i kto nadal donosi i dalej piszesz ze to nie jest patologia? Nie jestem z warszawy ale jak czasem z kims od was rozmawiam to az sie chce plakac i ty o tym wiesz, a pewnie ze wiekszosc kierownikow z warszawy to ludzie chcacy pracowac ale kilka osob pracuje na wasz wizerunek i dobrze wam tak bo sie postawic im nie mozecie i w oczy nie umiecie powiedziec ze sa kapusiami i gadac z nimi nie bedziecie a tak to na spotkaniach sobie cwierkacie ja wiem ze moze ze strachu ze jak sie kapusiowi narazicie to bedziecie miec przechlapane ale na boga zywego troche sie szanujcie ludzie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Trudno rozmawia膰 na tym poziomie. Na mnie nikt nie donosi bo nie ma czego.

Udost臋pnij ten post