Przechuuuj 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Moje ulubiene https://imgbox.com/EmLyDtQW Edytowano 3 godziny temu przez Przechuuuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 61 Napisano 2 godziny temu Polane spermą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Windows 11 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Owsicki napisał: Polane spermą? Właśnie tak to wygląda Edytowano 2 godziny temu przez Windows 11 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 41 Napisano 2 godziny temu Pravol u ciebie nawet pyry przypominają owsiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 246 Napisano 2 godziny temu Na bogato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1653 Napisano 2 godziny temu Bieda aż piszczy. Psu bym tego nie dała, tylko kurom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Windows 11 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Na bogato Tak się ludzie żywią w Rosji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przechuuuj 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bieda aż piszczy. Psu bym tego nie dała, tylko kurom ty sama wygladasz jak kura 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 245 Napisano 2 godziny temu To można wzbogacić jajkami sadzonymi i mizerią z koperkiem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 168 Napisano 1 godzinę temu Po takowym wzbogaceniu zacnego twego jadła trzeba pozyskać jeszcze do tego kotleta schabowego i będzie posiłek milionerski... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1653 Napisano 1 godzinę temu Jeszcze Pravik znajomy Boguckiego, który chciał go obserwować na Instagramie nie wyklikał tego tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 15 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jeszcze Pravik znajomy Boguckiego, który chciał go obserwować na Instagramie nie wyklikał tego tematu? Jeszcze w pracy kochana? Ja dziś miałam dłuugi dzień, a teraz spadł deszcz i pachnie pięknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przechuuuj 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Brine napisał: Jeszcze w pracy kochana? Ja dziś miałam dłuugi dzień, a teraz spadł deszcz i pachnie pięknie. Tak jeszcze siedzi i pilnuje bramy do rekordu Bielsko Biała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przechuuuj 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Brine napisał: Jeszcze w pracy kochana? Ja dziś miałam dłuugi dzień, a teraz spadł deszcz i pachnie pięknie. A co dużo dziś wypiłaś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1653 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Brine napisał: Jeszcze w pracy kochana? Ja dziś miałam dłuugi dzień, a teraz spadł deszcz i pachnie pięknie. Pół godziny temu przyjechałam i zmęczona jestem. Boli mnie dziś głowa. U mnie czuć bez wszędzie i zapach skoszonej trawy, bo chyba wnuk sąsiadki dziś kosił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przechuuuj 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pół godziny temu przyjechałam i zmęczona jestem. Boli mnie dziś głowa. U mnie czuć bez wszędzie i zapach skoszonej trawy, bo chyba wnuk sąsiadki dziś kosił A to ciekawe bo miałaś do 22 być w pracy Edytowano 1 godzinę temu przez Przechuuuj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1653 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Przechuuuj napisał: A co dużo dziś wypiłaś A co ty tak małpiatko ciągle o tym piciu? Wiemy, że jesteś gej, alkus i bezrobotny, ale miej że litość, nie każdy wegetuje jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1653 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Brine napisał: Jeszcze w pracy kochana? Ja dziś miałam dłuugi dzień, a teraz spadł deszcz i pachnie pięknie. Zastanawia mnie, czy nie nagłośnić sprawy Pravika do TVN, żeby dziennikarze zobaczyli, jak wygląda i żyje mój stalker od pisania bzdur. Niech się przejadą na Głowackiego i zobaczą w jakich warunkach żyje owsik, któremu Nimfa napisała że jest 7/10. Ciekawie się to zapowiada 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A co ty tak małpiatko ciągle o tym piciu? Wiemy, że jesteś gej, alkus i bezrobotny, ale miej że litość, nie każdy wegetuje jak ty O piciu to ty tu piszesz każdemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1653 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: O piciu to ty tu piszesz każdemu A ty jesteś stara, wredna i fałszywa. Ile hejtu wylałaś na mnie w tym czerwonym szlafroku? Ciężko prowadzić dyskusje z kimś, kto nie lubi siebie ani innych. Więc bujaj się prukwo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 246 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pół godziny temu przyjechałam i zmęczona jestem. Boli mnie dziś głowa. U mnie czuć bez wszędzie i zapach skoszonej trawy, bo chyba wnuk sąsiadki dziś kosił Rano pisałaś, że dziś do 22 w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 15 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pół godziny temu przyjechałam i zmęczona jestem. Boli mnie dziś głowa. U mnie czuć bez wszędzie i zapach skoszonej trawy, bo chyba wnuk sąsiadki dziś kosił Może ciśnienie, mnie bolała wczoraj wieczorem i w nocy. Najpiękniejszy miesiąc maj. i czerwiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1653 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Brine napisał: Może ciśnienie, mnie bolała wczoraj wieczorem i w nocy. Najpiękniejszy miesiąc maj. i czerwiec. Wiesz, że wolę jesień i zimę. Nie obrobiłam zdjęć, trawa patrzę po kolana, w domu ćma i pusta lodówka. Może jeszcze zdążę na zakupy do Biedronki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A co ty tak małpiatko ciągle o tym piciu? Wiemy, że jesteś gej, alkus i bezrobotny, ale miej że litość, nie każdy wegetuje jak ty O piciu to ty tu piszesz każdemu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 246 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wiesz, że wolę jesień i zimę. Nie obrobiłam zdjęć, trawa patrzę po kolana, w domu ćma i pusta lodówka. Może jeszcze zdążę na zakupy do Biedronki Ciekawe, czy w Monaco są biedronki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wiesz, że wolę jesień i zimę. Nie obrobiłam zdjęć, trawa patrzę po kolana, w domu ćma i pusta lodówka. Może jeszcze zdążę na zakupy do Biedronki Może mniej siedź na kafe codziennie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 15 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wiesz, że wolę jesień i zimę. Nie obrobiłam zdjęć, trawa patrzę po kolana, w domu ćma i pusta lodówka. Może jeszcze zdążę na zakupy do Biedronki Ja dziś w pracy miałam trzmiela, koleżanki panikowały, a ja postanowiłam go złapać w szklankę i wypuscic. 🤍 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 23 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Rano pisałaś, że dziś do 22 w pracy Zdążyła zapomnieć. Normalka u niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1653 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Brine napisał: Ja dziś w pracy miałam trzmiela, koleżanki panikowały, a ja postanowiłam go złapać w szklankę i wypuscic. 🤍 Zauważ, jak udają, że są gdzieś na wczasach, a nadają tutaj z hejterskich kont jprd co oni mają w głowie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1653 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ciekawe, czy w Monaco są biedronki. Musisz jechać z Mgłą. Ale jak Mgła pisała, ciebie na nic nie stać fałszywa krzywa gębo. I skończ żebrać o moją uwagę, bo jestem zajęta i nikogo tutaj nie szukam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach