Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły asystent

deichmann/jak tam jest

Polecane posty

Gość gość
Trzeba było robić kanapki,uśmiechać się i skakać jak małpa przed kierownikiem !!! A jeszcze obgadywać pracowników.Intrygi wymyślać.

Gość gość
Ja ani nie skacze jak małpka, ani nie donosze ani nie knuje intryg a jakoś ze mną przedłużono, do tej pracy najwidoczniej trzeba się nadawać, a nie chodzić z głową w chmurach jak dama. Pracować. W innej sieciowce tyle nie zarobisz za stanie, nie gadajcie głupot bo aż ciężko się to czyta!

Gość gość
kanapki albo kotlet y :)

Gość gość
ale jakie kotlety mielone ,schabowe, czy gołąbki ? hihihi

Gość gość
A co, miał powiedzieć Ci,że płakał z żalu całą noc, że firma poniosła wielką stratę i bez Ciebie to już nie będzie to samo??? Mógł przecież skłamać i powiedzieć , że strasznie cieszy się na Twój widok-tylko wtedy też by Ci to nie odpowiadało, bo oczywiście był nieszczery ( zgodnie z tym, czego nauczyli go na szkoleniach).I tak źle i tak niedobrze.

Gość gość
Dziewczyny! Istnieje swiat poza Deichmannem i innymi sieciowkami jest naprawde niezle tez mozna zarobic ,miec kolezanki,przyjaciol,byc zadowolonym i wstawac rano z radoscia i ciekawoscia co przyniesie dzien.Nie podpowiadajcie mi ze moglam sie podlizywac bo nie chcialam i nie potrafie cale szczescie.Nie wiemkto ocenia ze sie nie nadawalam do tej pracy,moim zdaniem to uklady .....kiedys kogos znalam............

Gość gość
Wreszcie napisal ktos bez jadu i kompleksow,zastanawiam sie czy nie wziasc z Ciebie przykladu,kiedys tez czesciej sie smialam i bylam szczesliwsza.Chyba szkoda zycia na bycie trybikiem w Deichmannie,a na razie to mi szkoda lata..........

Gość gość
Układy? Może żeby być na wyższej posadzce owszem, ale żeby pracować jako sprzedawca wystarczy pracować a nie stać i pachnieć. Boże, widzisz a nie grzmisz. Jest to ciężka praca, jeżeli jest zmiana kolekcji np... Ale tak? Bez przesady. Tez szukam pracy, że względu na wypłatę i ból kręgosłupa, ale głównie na wypłatę, poza tym jest ok.

Gość gość
Tylko się nie zabijajcie z powodu pracy w D. Może zamiast siedzieć na forum, do lekarza trzeba się wybrać. Przestałyście się śmiać z powodu pracy... strasznie to smutne. Chyba też przestanę...

Gość gość
Te ,które zarabiają mało powinny okazać więcej uczuć kierownictwu . Znam taką osobę ,która chciała, żeby okazywać jej(jemu) uczucia.Jest to ta sama osoba.

Gość gość
A mi się nie chce już szukać i lubię tę pracę ( przymykam oko na kierownika) , a czy będę pracować dalej to się za miesiąc okaże :) ,swoją drogą tyle nauki i i żeby nic z tego nie było ?

Gość gość
Jak to , to kierownik dostaje kotlety itp.od pacownika ? Dziwie sie ,ze nie przejmuje sie opinia reszty pracownikow. Ciekawi mnie czy ta osoba ze wzgledu na poczestunki ma wiecej godzin .?

Gość gość
dziwię się kierownikowi że na to pozwala. jawne lizustwo...fee

Gość gość
Przykład idzie z góry, najbardziej śmieszą mnie wizyty prezia ze swoja "świtą" to są dopiero Himalaje lizusostwa i dupowejścia bez wazeliny przez naszych pożal sie boże " managerki"

Gość gość
Ha ha ha a prezes jeździ...

Gość gość
jeździ ...do ciebie pierwszy zajedzie

Gość gość
Niech sobie jeździ...Jak każdy w sklepie robi to, co do niego należy, to kierownik nie włazi nikomu w tył, tylko chodzi dumny jak paw bo ma super załogę, z którą wspólnie cieszy się z każdego sukcesu.

Gość gość
Nas Prezes zawsze chwali choć kierowniczka nie należy do cycatych blondynek, ani wychudzonych brunetek. Pracujemy sumiennie i nie musimy się bać niezapowiedzianych wizyt szefostwa. Wszystkim polecam.

Gość gość
kiedy zmieniali filtry od klimy ?

Gość gość
Co pół roku zmieniają filtry w klimie

Gość pracownica CCC
A ja myślałam , że tylko w CCC jest ciężko ;) ale fakt , wszystko zależy od atmosfery na salonie i ludźmi z którymi się pracuje. Trafiłam akurat na świetną załogę i pracuje tam już ponad 2 lata . Piszecie , że pracujecie po 11 h i dla was to wyzysk .. Chcecie wiedzieć ile u nas się pracuje ? W niedzielę np. Minimum 12 h , a wszystko zależy od tego w jakim stanie jest sklep . Siedzimy czasem nawet od godziny 8 do 2 by zamknąć sklep idealnie ułożonym ... Jednak trzeba przyznać , że po 22 mamy płaconą stawkę x2 średnio wyrabiam po 135-140 h i na rękę dostaje się 1400-1500 zł. Wiec uważam jak na nasze dzisiejsze warunki to nie jest aż tak strasznie .

Gość gość
My za 140 godz. mamy około 1400 bez premii od obrotu

Gość pracownica CCC
A czy ja napisałam , że tyle zarabiam z premią ? U nas zarobki są dopasowane do wielkości salonu i obrotu , czym większy salon oraz obrót to większa stawka na umowie , oczywiście później jest jeszcze podwyżka .

Gość gość
"Na rękę" to chyba już wszystko co na pasku. Chyba, że premię macie wypłacaną w innym terminie.

Gość pracownica CCC
Mamy w tym samym terminie , ale jest wgląd do tego jaka jest premia ;) zresztą też nie zawsze premia jest . Zależy wszystko od planu itp.. ;)

Gość gość
A czy w ccc macie odpowiedzialność materialną, bodajże kiedyś była?

Gość gość
bardzo nas to cieszy ;p

Gość gość
znowu pracownicy Deichmanna okradli