Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona99999

pytanie do dziewczyn po wczesnym poronieniu samoistnym

Polecane posty

Gość zaniepokojona99999

mam za soba wczesne poronienie na przelomie 5 i 6 tygodnia. 4 dni po mam ciagle wysoka bete, kolo 400. na usg nic nie widac. lekarka kazala mi czekac 2 tygodnie, potem powtorzyc bete, jesli nie spadnie mam isc na zabieg.strasznie sie tego boje. czy znacie przypadek ze zabieg nie byl konieczny, czyli ze organizm sie samoistnie oczyscil???

Gość malinka**
ja poroniłam w szóstym tygodniu i żaden zabieg nie był konieczny, wszystko samo sie oczyściło

dzieki dziewczyny, czyli jakas nadzieja jest.tak bardzo bym chciala uniknac zabiegu by moc jak najszybciej kontynuowac starania...martwi mnie ze juz prawie wcale nie krwawie, wiec nie bardzo wierze ze cos sie oczyszcza, ja chyba oszaleje przez te dwa tygodnie

hej, u mnie też nie trzeba było czyścić, z tym, że ja robiłam betę co kilka dni...Może Ty też rób częściej...

nie martw się niepotrzebnie - ja krwawiłam tylko dwa dni i jakos sie wyczyściło.... powodzenia w dalszej pracy :) p.s. mnie sie udało dwa miesiące po tym zdarzeniu :)

nie da sie czesciej, nie mieszkam w polsce i tutaj beta jest robiona w gabinecie ginekologicznym. musze po prostu przeczekac...

zupelnie zapomnialam ze startowalam z innego nicku, sorki ze namieszalam troche;)