Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolty kanarek

pytanie do nastolatkow

Polecane posty

Gość zolty kanarek

czy rodzice mowia wam ze was kochaja? tak wprost? slyszycie od nich slowa "kocham cie"??

Gość jfhg
mama tak,tata rzadko :)

Gość zolty kanarek
ale tak np. mijacie sie na korytarzu a oni "kocham cie"?

Gość mi nigdy nie mowia

Gość mi tes nie
i nawet nie rozumiem tych co mowia...no malym dziecia to rozuemiem ale starszym? troche dziwne dla mnue

Gość nigdy nie usłyszałam
a mam 23 lata.... z drugiej strony ja też tego nie mówię... w sumie smutne

Gość najwazniesze są czyny
a nie słowa. Czasami ludzie nie potrafia wyrazic swoich uczuc- bo to nie jest takie proste. Ważne jest to czy rodzice naprawde sie troszcza o dzieci - czy dabają o ich bezpieczensto , szczescie , edukacje itp.

Gość oczywiscie ze miło usyłszec
te dwa słowa.Moi rodzice rzadko mowili mi te słowa - szczerze mowiac nawet nie pamietam kiedy ostatnio.Ja tez mam problem z wyrazaniem uczuc do mojego dziecka. Bardzo kocham swoje dziecko - zrobiłabym wszystko dla dziecka- mimo tego nie potrafię mowic kocham cie . Wiem to smutne.

Gość musze wymyslic jakis nick
czemu smutne? wcale nie. milosc mozna okazywac w rozne sposoby a nie slowem. zreszta dajmy taki przyklad ktos nie ma czasu dla dziecka, nie spedza z nim czasu, nie rozmawia itp tylko czasem jak go wkoncu spotka to mowi "kocham cie" i niby co to daje? slowa to nic. wazniejsze sa czyny , zreszta napisal jus ktos to wyzej

Nie. Mama mówi mi średnio raz na rok, tata wcale. No może jak byłam malutka. Ale byłam tak malutka, że tego nie pamiętam. Mam 16 lat, rodzice w ogóle nie spędzają ze mną czasu.

Gość ja nigdy tego nie słyszałam
od żadnego z rodziców a jeśli ważne są czyny a nie słowa jak już ktos wczesniej napisał to znaczy ze moja matka mnie nienawidzi a ojciec olewa zresztą ja tez już znienawidziłam matkę za to ze mnie całe zycie poniża i traktuje jak śmiecia

Gość mam 32 lata
i nigdy nie slyszalam od rodzicow slow "kocham cie".w ogole swoich uczuc mi nie okazywali.z reszta nie wiem czy oni maja jakies uczucia.z reszta tez nigdy nie slyszalam zeby sobie wyznawali uczucia. od 10 lat jestem mezatka,mam 7 letnia corke.codziennie z mezem mowimy do siebie i do corki slowa kocham cie,w czynach tez to okazujemy.ale pamietam jak na poczatku bylam zimna w stosunku do corki,postanowilam sie przelamac i nie byc taka jak moi rodzice.kocham moje dziecko,i ono o tym wie