Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka22 lata

cera a alkohol...

Polecane posty

Gość anka22 lata

no wiec z gory mowie ze nie przyszlam tu po to aby ktos mnie umoralnia lub tez wyzywal od alkoholiczek-pije 3,4 razy w tygodniu nie sa to duze ilosci bo jakies 2 piwa tyle ze dosyc mocno procentowe(10%) i w zwiazku z tym moje pytanie brzmi-czy po takiej ilosci zaczna mi pekac naczynka?czuje ze zawsze poliki mnie pala a wtedy zaczynam myslec o tym co to swinstwo robi mi z cera tak wiec powiedzcie czy taka ilosc moze jakos znaczaca wplynac na wyglad cery?

Gość chcę być blondynką
wydaje mi się, że może 3,4 razy w tygodniu to raczej dużo, ale nie żebym umoralniała jak nie możesz i nie chcesz tego zredukować, bierz coś wzmacniającego na naczynka

Gość zgadza sie
ja mam cere naczynkowa, na kacu rumieniec obowiazkowy mam i buzia piecze:/

Gość zgadza sie
ja chociaz pijana to zawsze przed snem myje buzie i smaruje jakas maseczka lagodzaca na naczynka a i tak najczesciej wygladam jak pijaczka

Gość anka22 lata
nie no ja dbam o cere nawet na rauszu ;) mycie i pielegnacja to normalna sprawa,biore cerutin 2x2 tabl dziennie ale mysle co jeszcze dolozyc? i na powaznie myslicie ze to tak duzo? zgadzam sie-- a jaka maeczke nakladasz? wogole co polecia uzywac?

Gość anka22 lata
i jeszcze jedno-czy pekajace naczynka sa jedynym minusem? czy cos jeszcze mnie czeka

Gość zgadza sie
siny nos:) a tak na powaznie to mam pharmaceris ale juz mi sie konczy i zaczelam uzywwac flos leku, nawet dobra jest

Gość uzależnienie cię czeka

Gość chcę być blondynką
idź pod sklep z alkoholem i pooglądaj buzie pijaków :-D ale, spoko, co ma wisieć nie utonie bierz ten rutinoscorbin dbaj o cerę jak najlepiej umiesz najlepiej kosmetykami na pękające naczynka, jest seria Erisa np. http://www.resmedica.pl/ffxart12996.html

Gość anka22 lata
zgadza sie--mozesz podac dokladna nazwe ? a co do flos leku to mowisz o tym zelu z arnika?jakie roznice poprawie cery dostrzegasz? chce byc blondynka--Ty sie smiejesz ale ja czasem tak sobie siebie wyobrazam:D ostatnio naszly mnie juz takie schizy ze gdy jestem w domu i wlasnie zaczna mnie tak piec policzki to okladam je lodem :P dzieki za linki :)

Gość łohooo
a jakie to takie 10% piwo??

Gość Anuśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś
faxe - 10 % wojak 9% Van Pur - też 9 albo 10 % AMSTERDAM maximator - 12,6 % :D:D:D:D:D

Gość ty się lepiej martw o wątrobę
a nie o cerę:)

Gość łohooo
w niderlandach kolezanka szaleje? faajnie

Gość anka22 lata
hehe zadnych niderlandach :P a co do tego 12% to nie slyszalam tak wiem watroba swoja droga no ale przeciez takie problemy o jakich mowa czyli siny nos i problemy z watroba to chyba po dluzszym czasie?