Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreciołka

no sam sex w niej jest

Polecane posty

Gość taniec brzucha
to kręcenie pupą wywołane jest tak naprawdę tańcem brzucha a że mężczyżni wolą krągłe pupy od płaskich, kościstych, to chyba żartujesz, ze dopiero teraz to odkryłaś

Gość kreciołka
no nie teraz ... tylko dziwi mnie po co w takim razie dziewczyny sie odchudzaja ...:d krecimy krecimy tyleczkami;d

Ja jeszcze rok temu miałam takie duspko- identyczne w sumie. Ale trochę schudłam i teraz mi lepiej:p Po prostu lepiej się czuję. Kiedyś na jakiejś imprezie usłyszałam, jak kolega mojego chłopaka się go pytał: Twoja dziewczyna to ta z fajną dupą? A on odpowiedział tak. Niby fajnie, ale...:o Wkurwiło mnie to. Wolałabym, żeby jednak ludzie kojarzyli mnie z czymś innym niż wystający tyłek. Zwłaszcza z moją niebywałą inteligencją:classic_cool: No i mi się osobiście bardzo podobają takie szczupłe i długonogie kobietki, a nie takie z przysadzistymi pośladami;) Upierzenie też mam prawie jak Shakira:P

Gość a chwalipiętą jesteś
po mamie czy tacie-jestem deską przegrałam życie

:D Raczej po mamie:P Ale ja się nie chwalę, serio. Dla mnie taka sylwetka- czyli wąska talia, duże dupsko i niezbyt duże cycki jest średniofajna:O Właśnie sama taką mam i mi się nie podoba. Wolałabym mieć chudziutkie i długie nogi, a nie taki tyłek jak poduchę. Ale jak już pisałam, schudłam sporo i jest lepiej. Niestety, nigdy nie będę wyglądać jak długonogie modelki, a raczej jak karaczan:classic_cool:

Gość oj nie
małe cycki i chuda dupa, to już w ogóle do bani :O

Gość łeeeeeeeee
to takie stare.................................

Ale wiesz, jak dupa chudsza, to i cycki się większe wydają:D ;) A tak poważnie, to ja i tak nigdy nie będę miała chudego tyłka i nóg, co jest moim największym kompleksem:( Bo już walę te cycki, mi na nich nie zależy. Ale zawsze marzyłam o chudych nogach. Jak zobaczyłam pierwszy teledysk Shakiry, to sie załamałam, jak z takim zadem może się pokazywac w obcisłym wdzianku, ja bym się zapadła pod ziemię:o Ale w sumie już się przyzwyczaiłam do niej:) Ale sama nie chadzam w obcisłych spodniach, w rurkach bym musiała nieźle wyglądać:p Co nie znaczy, że jestem jakimś słoniem. Ale nie podobają mi się moje nogi. I koniec.

Deska . :D rozwalił mnie ten w budzie :P laska wyp[isz wymaluj jak oryginał:D

Gość a twój rozum ci się podoba
czy ty myślisz, ze to topik o twoich wątpliwych wdziękach?

Gość bla bla bla.......
idz i nie truj

Gość kreciołka
temat byl o kreceniu tylkiem ;d;d;d

Gość dodaj wode
no to nic tylko sie zapisac na belly dance, bo ona dokladnie to robi ;)

to pisz deseczka , ja tez mam dziś ten dzień , tylko musze cicho klawiaturą nawijac ,bo mężuś śpi obok:P

Gość kilos
her hips don't lie