Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CapsLock

Ja czekam na wynik ważnego badania a mój facet się bawi właśnie

Polecane posty

Gość CapsLock

Studiujemy razem we Wrocławiu, ja wcześniej wróciłam do mojego miasta na Święta i by zrobić sobie ważne badanie... jutro wynik, strasznie się stresuje, aż mi jest niedobrze. Chciałam z nim pogadać na GG chociaż, ale on poszedł na imprezę pożegnalną swojego kumpla, który gdzies tam wyjeżdża za granicę. Smutno mi ;(

wspułczuję naprawde... znając mnie zrobiłabym mu awanture.. jak to sie mówi... Ta bliska osoba zawsze powinna być z nami w trudnych chwilach... :( Nie wątpie w to że Ci smutno... po powrocie.. powiedz mu to ..spokojnie nie popełniaj moich błędów.. z wydzieraniem sie itp...

Gość Trrrrrrrrrach
może napisz mu smsa zeby wracal z imprezy?

Gość CapsLock
Mam mu napisać, żeby wracał? I wróci z imprezy zestresowany i zdezorientowany, a ja mu co powiem - 'boje sie sama spac'? Mam mętlik w głowie... najchetniej bym tak zrobila, ale boje sie tego, ze go niepotrzebnie zmartwie, bo przeciez aktualnie nie umieram ( mam nadzieje...)

A czy on w ogóle wie, że robiłaś takie badania? Bo jeśli nie, to nie można oczekiwać, że się domyśli albo jak wróżka przewidzi..?

Gość nie przesadzaj
Faceci zupełnie inaczej przezywaja stres....a moze nie chce myslec teraz bo i tak nic nie zmieni?

Gość CapsLock
Wie o wszystkim. Dlaczego piszesz, że niczego nie zmieni? Nie oczekuję od niego, że mnie uzdrowi...chciałabym nie czuć się taka sama...samotna z tym teraz. I to tylko on moze zmienic.

chciałabym nie czuć się taka sama...samotna z tym teraz. I to tylko on moze zmienic. własnie

Chodziło zapewne o to, że wyników to nie zmieni. Słuchaj, to, że jest na tej imprezie nie oznacza, że nie myśli, już nie przesadzajmy. Każdy człowiek inaczej stres odreagowuje. Zresztą nie jest powiedziane, że na cały wieczór zamilknie.. Bądź dobrej myśli, głowa do góry.

Gość CapsLock
Kici, słuszna uwaga. Zastanawiam się czy warto mierzyć ludzi własną miarką ... Nie chodzi o to, że on jest gorszy a ja lepsza. Po prostu ja kiedy on był chory siedziałam z nim non stop i wiem, że mnie by teraz na tej imprezie nie było. Ale ja to ja.

No właśnie, każdy ma inną naturę, i choć można dobrać się w pewnych kwestiach, nigdy nie spotkasz kogoś identycznego. Bo to po prostu niemożliwe. Daj mu szansę na odezwanie się. Przecież o ważnej sprawie tak łatwo zapomnieć nie jest. Nawet jeśli nie dziś, to jutro zadzwoni, czy napisze. Zresztą, to \"tylko\" facet. Oni myślą inaczej niż my i inaczej sobie wiele rzeczy tłumaczą. On np. może uważać, że nie chcesz, żeby ktokolwiek Ci przeszkadzał. Wierz mi, nie takie historie słyszałam i poznałam. :-) Trzymam kciuki za dobre wyniki. Pozytywne myślenie działa cuda, pamiętaj ;-) 🌼

ja czekam od 4 dni na jakis odzew od niego i nie ineresuje go ze u mnie mogly pojawic sie problemy, nawet nie raczy zapytac co u mnie , no ale wazne, że u niego w pracy coś nie tak i caly pozostaly swiat nie istnieje :(

Gość dla mnie to nie jest
normalne, Moj m razem ze mna przezywa moja chorobe, czeka na wyniki, odbiera je, zawozi mnie do lekarza i nigdy nie wyszedl na impreze gdi ja sie zle czulam. dla mnie to jest normalne,ze tak postepuje kochajacy czlowiek.Powiedz mu co czujesz, ze jestes samotna a on sie bawi.