Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta12345

Smutno mi przez niego!

Polecane posty

Gość Marta12345

Weszlam kiedys z moim chlopakiem do sklepu z bielizna, kiedy ogladalismy rzeczy zapytala jaki mam rozmiar biustu Odpowiedzialam ze 75A a on sie usmiechnal i powiedzial ze malutkie Poczulam sie jakby mi ktos trzasnał w policzek Udawałam ze wszystko ok ale nie potrafie o tym zapomniec, caly czas o tym mysle i czuje sie jakas gorsza Obawiam sie ze nie ma juz tego co czulam kiedys do niego ,wlasnie przez to co powiedział

Gość siabadaba
a widzial juz Twoje piersi na żywca? jak zareagował?

Gość tsa
tylko przez to co powiedział? daj spokój. przeciez sama piszesz,ze się uśmiechnął. nie sądzę,żeby to było złośliwe. według mnie ten uśmiech oznaczał,że mimo iż są 'malutkie' i tak mu na tobie zależy. powiedział malutkie, nie mając na myśli 'nic nie widać',a raczej 'urocze'. przecież widzi jakie masz.na pewno jesteś bardzo drobna i jemu to się w tobie podoba. ty po prostu je określiłaś. nie ma się czym przejmować. głowa do góry :)

Gość liko
co to za uczucia, które po jednym słowie mijają malutkie i kształtne są cudowne

Gość Marta12345
Tak, widział Spotykamy sie 8 miesiecy

Gość tsa
więc w czym problem? gdyby mu się nie podobały,a miałoby to dla niego jakieś duże znaczenie to by z tobą nie był. akceptuje ciebie taka jaka jesteś.

Gość ehh rozumiem Cie
Kiedys mama mojego faceta powiedziala przy stole ze mam male cycki, nie zlosliwie oczewiscie. Gadalysmy o aktorkach czy cos takiego. Tak mi sie przykro zrobilo ze polecialam do lazienki i sie poplakalam. Ale mi potem bylo glupio!

Gość Marta12345
Wydaje mi sie ze jesli sie kogos kocha to akceptuje sie go takim jakim jest bez komentarzy ze masz np małe piersi Nie wyobrazam sobie ze ja mogłabym powiedziec cos na temat jego przyrodzenia Nigdy bym mu tego nie powiedziala, nawet w zartach i nawet gdyby nie mial sie czym pochwalic

Gość tez cie rozumiem
ja slysze, ze mam duzy tylek i male cycki nie zlosliwie i nie wprost ale boli i kluje w serce kiedy sie slyszy ze nie ma sie tego co lubi ukochany

Oto kolejna odpowiedź na pytanie dlaczego tak nie lubię kobiet... sorry dziewczyno, ale MASZ MAŁE CYCKI. Bo 75A to właśnie małe cycki są. Taka jest prawda i należy ją zaakceptować. jedno mają małe duże cycki drudzy mają małe cycki, jedni są wysocy inni są niscy. Oczekujesz, ze On powie, że masz duże skoro rzeczywistość jest inna? Czyżby nie obchodził Cię fakt, że mu się podobają/nie podobają tylko to czy nazwie je małymi czy dużymi? baby są doprawdy głupie...

Gość intrawertyk
ostatnio ssalem cycuszki mojej ciezarnej swince morskiej

Gość tia...kolejna zakompleksiona..
nastolatka. A teraz spojrz na swoje cycki i odpowiedz sobie szczerze na pytanie: czy sa duze? Ooo! Malutkie?! Tak myslalam :D Rozumiesz roznice miedzy "malutkie" a "Za male"? Nie, pewnie nie...pokolenie Bravo Girl...

Gość vvrc
mój chłopak powiedział mi,że na zimę urósł mi brzuszek.tak po prostu.nie mam szczupłej budowy ciała,ale nie uraziło mnie to. wiedziałam,że mimo wszystko bardzo mu na mnie zależy,nawet gdybym była jeszcze grubsza.spojrzałam na niego - usmiechał się.a w oczach widziałam to coś,co nie pozwoliło mi zwątpić w to,że mniej mu na mnie zależy.wręcz przeciwnie - że mnie kocha. i to jest ta róznica - on cie akceptuje taką.

Manifest do kobiet Proszę Pani, Panienko, Dziewczyno, Narzeczono, Kobieto, Żono i wszystkie inne kobiety 1. Jeżeli sądzisz, że jesteś gruba, to najprawdopodobniej jesteś gruba. Nie zadawaj mi takich pytań, odmawiam odpowiedzi 2. Jeżeli czegoś chcesz, to wystarczy o to poprosić. Postawmy sprawę jasno: jesteśmy prości. Nie rozumiemy żadnych subtelnych, pośrednich próśb. Pośrednie bezpośrednie prośby nie działają. Te pośrednie postawione bezpośrednio przed naszym nosem tez nie działają. Po prostu powiedz, czego chcesz 3. Jeżeli zadajesz pytanie, na które nie oczekujesz odpowiedzi, nie zdziw się, że otrzymasz odpowiedź, której raczej nie chciałaś usłyszeć 4. My jesteśmy PROŚCI. Jeżeli proszę o podanie mi chleba, to nie mam na myśli nic innego. Nie mam do ciebie pretensji, że nie ma na stole chleba. Nie ma tu żadnych niedomówień czy zalu. My jesteśmy naprawdę prości. 5. My jesteśmy PROŚCI. Nie ma sensu pytać mnie, o czym myślę, bo przez 96.5% czasu myślę o seksie. I nie, nie jesteśmy opętani. To po prostu nam się najbardziej podoba. Jestesmy PROŚCI. 6. Czasem nie myślę o tobie. Nie szkodzi. Proszę przywyknij do tego. Nie pytaj o czym myślę, jeżeli nie jesteś przygotowana do rozmowy na temat polityki, ekonomii, filozofii, piłki nożnej, picia, piersi, nóg czy fajnych samochodów. 7. Piątek/ sobota/ niedziela =żarcie =kumple =piłka nożna w telewizji piwo = tragiczne maniery. To coś takiego jak księżyc w pelni. Nie do uniknięcia 8. Zakupy nam się nie podobają, i ja nigdy nie będę ich lubić 9. Gdy gdzieś idziemy, cokolwiek założysz, będziesz w tym wyglądać doskonale. Przysięgam. 10. Masz wystarczająco dużo ciuchów. Masz wystarczająco dużo butów. Płacz to szantaż. Bankrutowanie mnie nie jest okazywaniem uczucia z twojej strony. 11. Większość mężczyzn posiada 3 pary butów. Powtarzam raz jeszcze, jesteśmy prości. Skąd ci przychodzi do głowy pomyśl, że pomogę ci wybrać z twoich 30 par, te, która najlepiej pasuje. 12. Proste odpowiedzi jak TAK i NIE SA doskonale akceptowane, bez znaczenia, na jakie pytanie. 13. Jeżeli masz jakiś problem, przychodź do mnie tylko po pomoc w jego rozwiązaniu. Nie przychodź się użalać jakbym był jakąś twoją przyjaciółka. 14. Ból głowy, który trwa 17 miesięcy, to nie ból głowy. Idź do lekarza. 15. Jeżeli powiem coś, co może być zrozumiane w dwojaki sposób i jeden z nich spowoduje, że będziesz nieszczęśliwa czy zmartwiona, wiedz że mam na myśli to drugie. 16. Wszyscy mężczyźni znają tylko 16 kolorów. Śliwka to owoc a nie kolor. 17. I co to za pieprzony kolor ta fuksja? I poza tym jak się to pisze? 18. Lubimy piwo tak samo jak wy lubicie torebki. Wy tego nie rozumiecie, my również. 19. Jeżeli cię pytam, co się stało a ty odpowiadasz \"Nic\", wtedy ci wierzę i jestem przekonany, że wszystko jest w porządku 20. Nie pytaj mnie \"Kochasz mnie?\" Możesz być pewna, że gdybym cię nie kochał, nie byłbym z tobą. 21. Reguła podstawowa w przypadku najmniejszej wątpliwości dotyczącej czegokolwiek : Weź to, co najprostsze. MY JESTESMY NAPRAWDE PROŚCI. :)