Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mierząca Madzia

Czym zmierzyc penisa chłopakowi?

Polecane posty

Gość Mierząca Madzia

Piszecie o linijkach ale to przecież niedokładne. A podobno sa jakieś specjalne przyrządy do tych celów, jakieś sówmiarki czy śruby michromeryczne ? Gdzie to mozna kupić? Bardzo kochamm mojego Misia i lubię wiedziec o nim wszystko jak najdokładniej.

najpierw odcinasz badany element -w ruch idzie poziomica potem -uwaga rurka o przekroju 1.5 cala(conajmniej) następnie usztywniasz drutem miedzianym , i mierzysz calówka . Jesli wyniki nie są zadowalające przytwierdzasz obiekt na gumę "Mc donald "do właściciela i wypuszczasz do domu.

Gość hopin
rurą od odkurzacza, włącz ssanie, regularne używanie wydłuża penisa co prawda można chodzić tylko w zasięgu przewodu no i niewygodnie się porusz po domu z odkurzacze dydndającym między nogami.

Zmierz czym chcesz.Oby bylo szybko i dokladnie! Madziu,zmierz tym,czym Ci najwygodniej. Moze być SUWMIARKA, moze być PRZYRZAD MIKROMETRYCZNY. Nie widze problemu.Radze nie odcinać!!!!!

Gość Ciekawska Ewka
A twardośc nabrzmiałego penisa czym zmierzyć ? Podobno jest coś takiego jak twardomierz Brinela ?

Gość zboczona starucha
Do mierzenia grubości są takie deseczki z otworami - widziałam na własne oczy. A propos deseczki: Facet chciał kupić w sex-shopie prezerwatywę ale nie wiedział jaki rozmiar więc ekspedient mu powiedział żeby poszedł za parawan a tam jest taka deseczka z otworami to sobie zmierzy. No po jakimś czsie klient wraca i mówi: To ja już zrezygnuję z prezerwatywy tylko proszę mi sprzedać tę deseczkę. PS Czy nie wkurza Was ta informatyczka?

Gość Ciekawska Ewka
Informatyczka wypad !!! ale już!

Gość mnie nie wkurza informatyczka

Gość mnie nie wkurza informatyczka
Zabawiamy się tą samą klawiaturą i zawsze przekazuje mi ją dobrze naoliwioną.