Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciaaaa34

brak orgazmu

Polecane posty

Gość kiciaaaa34

Mam wspaniałego chłopaka jestesmy razem 6miesiecy a wspolzyje z nim od 2miesiecy kochamy sie i jest nam super to jest moj pierwszy partner jesli chodzi o seks.Jest wszytsko ok tylko problem polega na tym ze nie mam orgazmu podczas stosunku przy minetce mam orgazm normalnie zadnych problemow to laczego nie osiagam go podczas seksu?? Czy ktoras tez ma ten problem?

Gość Egzo
Tylko niewielki procent kobiet moze osiagnac orgazm pochwowy. To taki dar :) nie martw sie, podbno kobiecie sprawia przyjemnosc sam stosunek...

Gość kobietoo0
orgazmu trzeba sie nauczyć

Gość bbbbbbbbbbbbbb
nauczyc, jasne....sranie w banie...ja tez nie mam orgazmu , wkurza mnie to nie samowicie, probowalam juz na wszystkie sposoby, rozluznianie, nie myslenie o niczym, poddanie sie wszystkiemu.. nic. mam orgazm lechtaczkowy i to wszystko.. ehhh biedne my..

Gość justyneczka
poprostu doprowadz sie sama przejmij wladze podczas stosunku, decyduj jakie ma byc tempo,glebokosc itp. mozna sie tego nauczyc ,(i nie mysl o tym,jak bedziesz myslec pewnie znowu sie nie uda to nic z tego)

nie staraj sie go osiagnać za wszelką cenę, na to podobno trzeba czasu.. (też czekam:( ) jeśli to bedzie jakimkolwiek pocieszeniem, to nie jesteś sama... większość kobiet przeżywa orgazmy łechtaczkowe, o pochwowe niestety trudniej ( ciekawe czmu tak jest)