Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjklasdfgjkjklkl

Jaki podkład?

Polecane posty

Gość hjklasdfgjkjklkl

Mam mały problemik i tez dlatego chce sie Was poradzić.Nie wiem jaki podkład sobie dobrac do cery.Moja cera jest dość jasna,a nawet blada.Do tego wyskakują mi często jakieś drobne pryszcze,a po nich pozostają czerwone plamki.Kompletnie nie znam sie na make-upach,bo jeszce sie tak nie malowalam.Mam 20 lat i chce jakoś wyglądać...

Gość no Europe
mam ten sam problem,tez mam jasna cere i przebarwienia a czasem wyskakuja tez nowe krostki... uzywalam teraz podkladu nawilzajacego z venity, kolor ok ale konsystencja do niczego,walkowal sie na twarzy i nie matowal(niby tylko mial nawilzac, ale cera sie po nim swiecila strasznie-poza tym mam z natury przetłuszczajaca sie),dobry podklad ma moja mama z Pierre Rene chyba, probowalam pare razy go nalozyc, swietna konsystencja i matuje na dluzej, fajnie sie rozprowadza, chyba kupie sobie z tej firmy tylko jasniejszy kolor, cena kolo 12-4 zł, polecam:)

Gość no Europe
cena 12-14 zl mialo byc

Gość malagga
dobrze matuje dream matt mousse - ok 30 zl, tez mam czasem krostki malutkie, a on zdaje egzamin, uzywam juz drugie opakowanie. Minus to mala ilosc.

Głównym minusem DMM jest to, ze wysusza cerę. Poza tym podkreśla odstające skórki, więc trzeba regularnie stosować peeling a i tak dobrze nie jest.... kryje nieźle, na buzi trzyma się nieźle, choć skóra zaczyna się świecić po jakichś trzech-czterech godzinach. Łatwo można z nim przesadzić i na twarzy robi się maska. Ogólnie ciężki i nieprzyjemny w zbyt ciemnych jak dla mnie odcieniach. Używałam w lecie tamtego roku. Ja też poszukuję podkładu marzeń i myślę, że wybiorę coś Bourjois, kusi mnie Repulpant Reboosting, choć jest przeznaczony dla cery starszej niż moja. W ogóle marzy mi się podkład który nie da efektu maski, zakryje rozszerzone pory, trwały i o odpowiednio jasnym kolorze... ech :) Sama polecam Manhattan. Podkład wake-up make-up bardzo sobie chwalę podobnie jak i resztę, niestety kolory jak na moją wiosenną cerę zbyt ciemne. I na koniec pytanie: używałyście może podkładów Gosh?

Polecam podklad Clinique Superfit Make up. Ma wspaniala konsystencje, jest bardzo delikatny, latwo sie rozprowadza, nie tworzy maski i jest w dodatku bardzo wydajny. Mi starcza na ok 7-8 miesiecy codziennego stosowania.

Gość pati203
a co sądzicie o Bioderma - Sebium - Krem matująco-tonizujący ?? Podobno jest dobry