Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bp

zakochałam się a mam chłopaka

Polecane posty

Gość bp

jestesmy ze soba juz 5 lat...a zakochałam się w chłopaku który też ma dziewczynę :( ... jestem pewna że ja mu też nie jestem obojętna... ale jak sprawdzić czy mu na mnie zależy jednocześnie nie zdradzając swojego zauroczenia....

Gość bp
nie mogę przestać o nim myśleć on jest jak fatum :/

Gość mysle ze masz problem
jw

Gość co za los
ja mam to samo 5 lat z facetem poznalam innego i sie zakochalam ..ma dziewczyne ....i zostawilabym tamtego (niestety) ale boje sie ze on nie zostawi dziewczyny i zostane na lodzie ...boze co za porazka

Gość bp
i tak po prostu odeszłaś? a co na to twój ex? co mu powiedziałaś?

Gość co za los
kochana nie odeszłam ....doczytaj dobrze:)...ale nadal jestm gotowa to zrobic dla niego............tylko boje sie ze kocha swoja dziewczyne a ja jestem tylko jego "zauroczeniem"

Gość bp
a ja sie boje że on chce sie tylko dowartosciować ale jego gesty czyny i cały on mówią i coś innego... ale jestem pewna ze jak bysmy nie byli w związkach to byśmy już se soba byli

Gość i niech on nie zostawia
dziewczyny :) a ty zostaniesz na lodzie :D i dobrze ci tak :D a za 2 tygodnie będziesz skomleć żeby wrócić do ex a on cię kopnie w dupę, i dobrze zrobi :D

Gość co za los
i niech on nie zostawia- ....to co napsalas jest bez sensu nie znalazlas sie jeszcze widocznie w takiej sytuacji czego ci nie zycze:(

Gość bp
ja bym nie odeszła... ale chciałabym wiedziec czy mu się podobam i się z nim pospotykać trochę.... bez rzadnej zdrady...

Gość co za los
bp_____> ale skoro chcesz sie z nim spotykac bez zadnej zdracy to znaczy ze sie nie zakochalas ...?:Obo ja tamtego pragne miec calego ...(!) i nawet moge skreslic dlugi zwiazek....

Gość bp
ale gdyby mi dał jakis syg to bym mu sie cała oddała... ale jeśli by nie dał to bym chciala z nim spędzać wiecej czasu... ale to jest nie możliwe bo on ma bardzo zazdrosna dziewczynę... ale i tak iszemy sobie ukradkiem smsy

Gość saddas
jak do tego doszlo ze sie w nim zakochalas? jest przystjony ma fajny char? twoj chlopak nie trzyma cie krotko?

Gość bp
mój chłopak nie trzyma mnie krótko... a tamtem nie jest super przystojny.. ma odstająceuszy,,, kaczy dziubek,,, i piękne oczy, dłonie, tyłeczek..... raz byliśmy na imprezie i nie było miejsca i spaliśmy w 4 osoby na 1 łóżku i on spał koło mnie i mnie przytulił... i wtedy się zaczęło

Gość saddas
hehe.. ja staram sie unikac takich sytuacji i zawsze krotko trzymam swoja kobiete, choc jej ufam.. z doswiadczenia wiem, ze wlasnie taka 1 impreza moze wszystko zmienic..

Gość bp
ale my nic nie robilismy! po drugiej jego stronie spała jego dziewczyna on mnie objął ja się odsunęłam ale ten jeden dotyk wszystko zmienił... jak nasze dlonie się stykaja to tak jak by prąd przechodził... a jak stoimy koło siebie to nasze serca walą jak oszalałe

Gość saddas
heh sam nie wiem co ci mam powiedziec..uczuc nie oszukasz , szkoda tylko twojego goscia i tych 5 lat

Gość bp
najgorsze jest to że za miesiac kończę szkołe i możemy się już nie zobaczyć więcej... a chodzimy do 1 klasy to uczucie sie dopiero teraz rozbudziło... jego dziewczyna też jest z naszej klasy.... ale ja go nie zdradziłam i nie zdradze.... bo on nie odejdzie od niej a ja od swojego chłopaka bedziemy chyba cierpieć każdy sam oddzielnie i z dala od siebie