Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już sam nie wiem

czy warto walczyć o przyjaźń??

Polecane posty

Gość już sam nie wiem

Mam koleżankę, z którą znam się od dawna. Kiedyś rozmawialiśmy i spotykaliśmy się bardzo często. Obecnie gdy piszę do niej maila, odpowiada mi krótko i w ten przedziwny sposób, że nie ma jak się zaczepić do dalszej pogadanki. I tak od początku roku. Najgorsze jest to, że od kilku miesięcy sama z siebie nie odzywa się, dopiero jak ja napiszę. Chciałem poczekać i zobaczyć czy napisze i milczenie trwa już 4 tygodnie, czego wcześniej nie było. Czy to koniec przyjaźni. Czy komuś też się tak zdarzyło ??

Gość spytaj Ją wprost skąd zmiana
:) o przyjaźń warto zawalczyć :)

Gość a ja tez nie wiem
jesli to byla przyjaźn to warto o nia zawalczyc..ale skoro ty ja nazywasz tylko kolezanka...?? to cos tu jest nie tak..

Gość już sam nie wiem
oczywiście, powinienem napisać przyjaciółka:)

Gość już sam nie wiem
troszkę się boję, że bezpośrednia rozmowa pójdzie źle:(

Gość spytaj Ją wprost skąd zmiana
strach ma wielkie oczy :) dlaczego miałoby pójść źle?

Gość już sam nie wiem
Wczoraj chciałem do niej napisać i napisałem. Ale jak przeczytałem swoje słowa to wszystko wyszło w formie wyrzutów. Szczerze mówiąc to chcę zaczekać do świąt i wysłać wesołą karteczkę z fajnymi życzeniami, by wiedziała, że jestem i czekam. Mam takie wrażenie, że to przyjaźń do jednej bramki. Jak ja piszę to jest ok, ale to nie działa w drugą stronę. To mnie troszke podłamuje.

Gość nie ma sensu
U mnie zawsze przyjaźnie kończą się po skończeniu danej pracy, szkoły itp. Tak już jest.

Gość już sam nie wiem
My nie pracujemy razem i mieszkamy w różnych miastach, ale i tak się przyjaźnimy. Dotej pory tak mniej więcej spotykaliśmy się co dwa tygodnie. Tylko w tym roku coś się chyba popsuło i nie mogę dociec co. W tym roku nie udało nam się spotkać. Koszmar.

Gość Lukrecja mała
może ma coś na sumieniu, albo głupie plotki usłyszała. Ja do babci nie dzwonie, gdy coś mi się w życiorysie przekręca- nie chcę jej martwić, a kłamać też nie chcę.

Gość Lukrecja mała
A może się zakochała w Tobie?

Gość już sam nie wiem
Nie zakochała się. Znamy się już około pięciu lat. Jak by tak było to wyszło by to już wcześniej na jaw. Takie rzeczy się zauważa. A szczerzy potrafimy być wobec siebie czasem aż bólu i wiele o sobie wiemy. Odnoszę wrażenie, że jej przyjaźń się wypaliła. Chyba. Obym się mylił.

Gość Emilkaaaa
miałam podobnie i to był koniec z moim przyjacielem. Myślę, że tym osobą wydaje się, że to najdelikatniejszy sposób na powiedzenia "żegnaj"

Gość już sam nie wiem
Emilko szkoda, że u Ciebie to tak było. Ale jak się zastanowić to masz troszkę racji.

Gość Emilkaaaa
no szkoda ale nie załamój się, u Ciebie może całkiem inaczej