Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KSWTD

Czy moze bolec brzuch po yasmin??

Polecane posty

Gość KSWTD

biore yasmin od 9 dni..w 8 i 9 dni kochałam sie z chłopakiem...do "końca" czy to moze byc powod tego ?? innych dolegliwosci nie mam jedynie własnie ten bol podbrzusza jak by okres miał nadejsc..;/ kiedy byłam u lekarza sie spytac od ktorej tabletki mozna sie kochac powiedział ze od 1 juz jestes zabespieczona ..ehhh czy to prawda ??

Gość aniołeczek1983
tak od pierwszej jestes zabezpieczona a z tym brzuchem tez tak miewam a biore yasmin ale chyba zmienie bo za duzo skutkow ubocznych(bole brzucha,piersi,napuchniecie itp)

Gość KSWTD
Dzieki,no to prawda duzo jest tych skutkow ubocznych ... ale sa chyba dobre tabletki te ??

Gość aniołeczek1983
ufam mojemu lekarzowi bo to dobry lekarz a chwalil te tabletki nooo ale mi troche nie podchodza,lepiej sie czulam po logescie bo tak jakbym nie brala zero skutkow tylko ze okazaly sie potem za slabe juz bo dostalam plamien i zmienil mi na te

Gość KSWTD
a własnie te plamienie musi być?? miałam na poczatku moze z 2 -3 dni a po tem znikły to normalne ??

Gość aniołeczek1983
jak to Twoje pierwsze opakowanie to podobno do trzech to normalne bo organizm sie przyzwyczaja,ja dostalam po 6 logescie ale poprostu mial za mala juz dawke hormonow jak dla mnie

Gość KSWTD
aha ;) dzeki za pomoc ;) ,mnie tylko ten brzuch boli tak to nie mam innych obiawow nie pozadanych...a Ty??

Gość aniołeczek1983
no ja mam te bole brzucha ale one jakos tak bardzo nie doskwieraja najgorzej piersi,myslalam ze to minie ale raz mija a przy 10 tabletce znowu bola

Gość KSWTD
no piersi tez czułam ale na poczatku ...teraz juz niee ...ehh a moze plastry sa lepsze??

Gość aniołeczek1983
nie dla mnie,denerwowalo by mnie gdybym miala cos naklejone he he :)))))

Gość KSWTD
heheh;) a własnie sluz ktory sie wydobywa cały zcas ... to powd tego ze mam nadzerke ??

Gość aniołeczek1983
oj tego to juz nie wiem bo nigdy nie mialam nadzerki,ale przy tabletkach mam normalnie sluz caly czas