Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0987654321

Tusz MaxFactor 2000 Calories - kilka szybkich opinii proszę!!

Polecane posty

Gość 0987654321

jw

Gość damska torebka się kłania
:O tam znajdziesz dużo opinii

Gość ja go lubie muszę kupić
bo mi się skończył :)

Gość 0987654321
Czyli polecacie?? Bo wybpróbowałam już mnóstwo różnych, ale nigdy efekt mnie nie powalił... Może za wiele oczekuję, ale mimo wszystko. Będę szukać, aż znajdę :) Teraz przyszła kolej na wypróbowanie tego, ale chciałam najpierw zaczerpnąć opinii innych :)

Gość 0987654321
Może wieczorem coś napiszecie?? Damska torebka mnie nie urządza... Jak przeczytałam opinię o największym niewypale jaki miałam, L'Oreal Volume Shocking, że taki cudowny, to w żadne opinie tam nie uwierzę...

Gość jiyutvlogyickh
ioyiof

Gość uzywam go od 10 lat
swietnie pogrubia, ale zalezy od rodzaju rzes i efektu jaki chce sie uzyskac, Ja mam dlugie rzesy, wiec zalezy mi na pogrubieniu.Jedyny jego mankament: szybko wysycha, ale wczesniej tak nie bylo, wiec wnioskuje, ze sie pogorszyl. Nadal go jednak uzywam, bo reszta mu sie nie rowna.Probowalam roznych.Najgorszy z najgorszych jaki pamietam to Lancome

Gość bardzo podbnie dziala
tusz MISS SPORTY pogrubiajacy w grantowym opakowaniu a roznica cenowa jest bardzo duza bo miss sporty kosztuje 8 zl

0987654321----> Właśnie na tym, to polega. Volume Shocking Tobie się nie spodobał, a są takie, które będą go wychwalać pod niebiosa. Ja miałam podobnie z 2000 Calorii, wszyscy go zachwalali, a ja jedna na niego narzekałam. Ten tusz po prostu nie spełnił moich oczekiwań i marnie wypadł w porównaniu z Double Extension.