Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizAaaa

Co dają w Kruku przy zakupie obrączek?

Polecane posty

Gość luizAaaa

Pytanie jak wyzej. Bo daja jakąś niespodziankę i ciekawa jestem co to

My kupowaliśmy kilka dni temu i nic nie dostaliśmy. Chyba, że ten prezent dostaje się przy odbiorze obrączek, nie przy zamówieniu.

Gość kajdanki dają

Gość chciałabym coś pożądnego
Obrączki kupowane w Kruku są chyba bardzo drogie? Ile Wy płaciliście?

my kupowalismy w zeszlym roku i tez dostalismy filizanki, przy odbiorze, szczerze to mi sie srednio podobaly moja kosztowala 299, meza 399 mieszne zloto: biale z zoltym

tygrysica20 --> No to czekam na filiżanki ;) Wzięliśmy tradycyjne z białego złota, bez żadnych upiększeń. Moja kosztowała 200 zł, narzeczonego 350 zł (bo grubsza i szersza). W Aren\'Art za podobny komplet chcieli od nas koło 700 zł (a w tą cenę była wliczona 40% zniżka). Generalnie Kruk nie ma bardzo drogich obrączek, poza takimi z wymyślnymi wzorami (jakieś plecionki z kilku kolorów złota). Takie bardziej artystyczne obrączki więcej kosztują. Ale i tak nie mają tak drogich obrączek jak np. w Aparcie.

Gość no i kupując w Kruku
masz dożywotnią gwarancję oraz grawerowanie i np. rozciąganie obrąśczek GRATIS:)

też dostaliśmy 2 filiżanki i podobają mi się. Mam natomiast pytanie bo ciekawi mnie co dają w Aparcie np?:-)

Gość od samych nudów
Jedni dostali zająca z czekolady, a drudzy filiżanki- nie mogą się jakoś dogadać i dawać jednakowe upominki?

Gość nelaaa
My dostalismy ramke na zdjecia (srebrna) bardzo ladna. Dostaje sie prezent przy odbiorze. My zaplacilismy 369 za obydwie, z platyny.

Gość do poprzedniej wypowiedzi
denerwuje cię temat- nie wchodź! Coś mi tu powiewa zazdrością bo czemu od razu taka złość? temat jak temat.

Gość paaulina
Hej! Z najważniejszych rzeczy jakie dają w Kruku przy zakupie obrączk jest dożywotnie gratisowe ich czyszczenie i zmiany rozmiaru. ;) W Apracie pomimo iż droższy- jest gwarancja tylko na 2 lata. Nie wiem czy tak jest z obrączkami bo zamiawiamy je jeszcze w innym salonie), ale na pewno z pierścionkami zaręczynowymi- ja na swój z Apartu mam tylko 2 lata gwarancji a moja siostra może swój pucować dożywotnio. ;) Chociaż oczywiście zamienić i tak by się nie zamieniła, bo pewnie jak każda z nas uważam swój pierścionek za najpiękniejszy na świecie. :) WESOŁYCH ŚWIĄT BABECZKI! :)