Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męski Macho Man

Dziwi mnie kobiecy stosunek do zdrady...

Polecane posty

buhahah macho wyszedłes na kretyna, jajników sie nie podwiązuje tylko jajowody, hahahah, zresztą kłamczuchu na innym topie pisałes, ze masz problemy z niskiem wzrostem i kompleksy wiec sie nie ośmieszaj dowartosciowując tutaj, bo tak naprawde nie tylko nie masz żony, ale i w ogole kobiety, hahahahhahahahahaha:D:D:D i co łyso ci?

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
mitoman gawedziarz i tyle .... ty bezplodny ona jajniki podwiazane i co jeszce wymyslisz < ziewa>

Gość hhffgfgug
ale ktos tu sie nudzi...

Jak czytam Twoje słowa to aż mi niedobrze, albo jesteś niezrównoważony psychicznie, albo masz mnostwo kompleksów i szukasz potwierdzenia, ze jest inaczej zdradzając swoją kobietę, albo jesteś jakimś erotomanem (byle nie pedofilem). Wogóle nie rozumiem takiego podejścia do \"związku\".

To nie jest nawet związek, tylko jakiś chory układ :/ Podwiązywanie jajowodów jest w Polsce nielegalne. No, ale skoro tak piszesz, że oboje jesteście bezpłodni, to nie ma żadnego ryzyka na zajście w ciążę/ zapłodnienie, to rzeczywiście powinniście sypiać z kim popadnie. Na szczęście nikt z Waszych potomków nie będzie miał porąbanych rodziców i nie będzie brał z Was przykładu.

Gość boze boze kiedy ja se wloze

Gość hshsh hsuej s shuir cishejmm

Hehe, Męski Macho Man się zawstydził i zaczął się zastanawiać nad leczeniem w szpitalu psychiatrycznym.

Gość lubcia
Z facetami jest dokładnie to samo. Też dostają szału na sama myśl o tym, że ukochana przyprawia im rogi. Moze być beznadziejna pod kazdym względem, ale jest jego własnością-czyż nie tak myślicie? Drażni was samo wspomnienie byłych kochanków. Najlepiej zdobyć i na zawsze zdominować dziewicę. A meska przyjaźń to mit-chyba, że chodzi o krycie jeden drugiego przed żoną. Moze kompleksów to rzeczywiście u was brak. Przecież każdy z was to macho na widok, którego kobiety mdleją, oj przydałoby się troche samokrytyki.

Gość brawo lubcia
a jeszcze jak kobieta więcej zarabia od faceta i powie,że ex był lepszym kochankiem i miał wiekszego, to taki zakompleksiony dupek, jak autor topiku, dostaje szału :p

Gość lubcia
Co pokazuje zdrada mężczyźnie? 1 nie jesteś kochany (99% kobiet tylko wtedy zdradza) 2 Twoje dni sa polczone 3 Jesteś kiepski w łózku 4 On na pewno ma większego 5 Ilu było przed nim? 6 Czy on wie że masz małego 7 On ma więcej kasy 8 Jesteś zerem

Gość lubcia
... i jeszcze wszyscy kumple się z ciebie śmieją (bo na pewno byłeś kiepski w łóżku)

Matko, trochę groxnie to wszystko ujęte :( zgadzam sie tylko z : większość kobiet nienawidzi innych kobiet (kompleks urody, intelektu, klasy). Nie są w stanie przełknąć zwycięstwa innej kobiety. i nie generalizuj :P

Gość mikroshit
o kurwa !!! to niech mi autor tematu powie dlaczego facetow tak boli, jak kobieta nie jest dziewica? czyzby czuli sie sprowadzeni do roli chilowego zaspokajacza zachcianek czy tez obawiaja, sie ze kobieta majac pownanie mozesz zabic smiechem wielkosc albo technike? no panowie, powiedzcie jak to jest. albo dlaczego facet nie jest w stanie przebaczyc zdrady? da sie ponizac, zrobic z siebie szmtlawiec, podnozek, psa, zaspokajacz zachcianek seksualnych ale nie przezyje gdy kots inny zasmakuje w jego kobiecie.

Gość encepence
Bo "prawdziwy meszczyzna" brzydzi się niedziewicą, natomiast nie brzydzi się wkładać każdej innej, która nie jest jego żoną a być może dziewicą też nie jest..... ot męska logika.....

Gość encepence
"Dziwi mnie kobiecy stosunek do zdrady... " a mnie dziwi ten męski, bo w męskim ujęciu nic nie jest zdradą.....ani seks, ani uczucie do innej, ani nawet posiadanie dziecka z inną kobietą.....

Gość dlatego babeczki musimy
zdradzać facetów ! :D

Gość kobrii
buahaha ta Twoja kobieta [jeżeli ją masz] to jest jakaś głupia.gdyby na mnie facet podniósł rękę, popchnął naumyślnie to bym już wtedy odeszła od niego :\ a ty jeszcze ją "zdradzasz" , cóż...po to się bierze ślub, żeby dochować wierności.. dobrze że jesteś bezpłodny : P ..::Współczuję jej::..

Gość milkkka
meski macho tez tak mysle jak Ty :-)a jestem kobietą.