Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowana Żaba

czy spanie na zajeciach moze oznaczac cukrzyce????

Polecane posty

ostatnio pani doktor zauwazyla ze moj kolega spi na jej lekcji a pozniej go zawolala i powiedziala ze moze wlasnie miec cukrzyce.Mi sie tez czasem zdarza zasnac na niektorych(powtarzam tylko niektorych)przedmiotach i to wlasnie z ta pania doktor,ale tez na psychologii i innych takich.czy to powazne??

Gość pf
może to być też niedobór witaminy B

Myślę, ze to oznacza, ze późno chodzisz spać i wcześnie wstajesz a zajecia są nudne:D Kiedyś w liceum zasnęłam, jak musiałam chodzić na 7 rano na lekcje:( Mieszkałam 25 km od szkoły no i wstawałam przed 5 w sumie... I na biologii, w klasie maturalnej mieliśmy taki fajny film o rozmnażaniu słoni:p A ja nawet nie doczekałam az zaczęły kopulować, bo zasnęłam i spałam tak całą przerwę i kolejną lekcję:) Nawet nikt mnie nie budził, bo mieliśmy dwie biologie pod rząd;)

...raz na wycieczce jeszcze w liceum zabalowalismy a na drugi dzien jechalismy do sejmu....przy okraglym stole hustalam sie dobre 30 minut poczym zasnelam...potem tylko pamietam nagane od dyrektorki bo pech chcial ze siedzialam na przeciw nauczycieli...

Gość za duże imprez po nocy
chodzenie spać o 4 wstawanie 0 6 i takie rezultaty...... cukrzyca jasneeeeeeee :D

ta pani doktor jest bardza madra i luzacka kobieta,tyle ze ma hipnotyczny,usypiajacy glos:(ja tez zawsze szukam miejsca z boku zeby mnie nie widziala zamykam oczy i odplywam..a mamy z nia cale1.5 godziny:o