Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znów w jajo robi

ami27 znów olałaś ciepłym moczem to forum?

Polecane posty

Gość znów w jajo robi

Gość esmer-alda
Powoli każda panna odejdzie jak tylko bedzie po śłubie. Ona odeszła bo juz nie jest jej potrzebne forum i kolezanki. Za jakis czas wejdzie i powie,że tyle miała pracy, ale ciagle o nas myslała, że tyle roboty ,że nie miała czasu wejśc raz w tygodniu nawet. :O

Gość a co wy tak za nią tesknicie
zakochaliscie sie czy co?

Gość taka ami
za nią nie, tylko za wstążeczkami, torciczkiem i świeczuszkami:O

Gość jak sama potrzebowala
pomocy przy organizacji wesela to siedziala na forum od rana do wieczora. teraz wszystko ma juz zorganizowane i nagle czasu na forum zabraklo,musi biedaczka pracowac.taka mala z niej klamczuszka

Gość taka ami
dokładnie tak było jak piszesz, była jak cukierek sodka ale to tak naprawde wredna i fałszywa kobieta.

Gość ami bierze slub
DOPIERO W CZERWCU A WIEC NIE JEST PO ŚLUBIE MOZE MA LEPSZE RZECZY DO ROBOTY NIZ WYGADYWANIE SIE Z TAKIMI IDIOTKAMI JAK WY!

Gość taka ami
przeciez nikt nie powiedział ze jest po lsubie tylko ze olała forum bo juz wszystkiego sie dowiedziała o organizacji i teraz nie ma o czym rozmawiac:O wiemy ,że w czerwcu trąbiła o tym.

Gość y4thehy
a po co wy o tym tak gadacie? sorry ale to chyba normalne ze jak juz wszystko wie, to nie pisze. Widocznie tesknicie za nią skoro trzeba było az topik o tym załozyc

Gość taka ami
zostawiła kolezanki ..ups olała je.

Gość doreenka
ale o co wam chodzi? przecież, wypowiadanie się na forum NIE OZNACZA, że trzeba tu potem być do końca życia!!! dziewczyna nie chce, czy nie może - co to was obchodzi?? dajcie spokój. Można by pomyśleć, że braterstwo krwi z wami zawierała, takie się czyjecie urażone. Chciała, to się udzielała na forum, nie chce - też ma do tego prawo.

Gość taka ami
ale ona zawsze tu była, zaprzyjażniły sie, codziennie były, pisały czy zrobiły dzis siku czy zjadły bułke z masłem czy z kiełbasą.I nagle jej nie ma.Pewnie niechce już sie jej .

Gość do taka ami
a ty nie masz nic lepszego do roboty tylko czytać, czy która zrobiła siku, czy wypiła herbatę ? Żałosne :-o I nawet cię do grona nie przyjęły.......

Gość taka ami
Ja czytam wszystko, a w ich gronie nie muszę byc bo ja nie jestem wiernym czytelnikiem i bywalcem.Nie wprzywiązuję sie , ale zdązyłam poczytać jej teksty typu świeczuszki, torciczek, truskaweczka:D są śmieszne i żałosne.

Gość pękam ze smiechu jak czytam
Z niej mozżna było boki rwac jak pisała o zaręczynach:) ,że jej Grzesiowi szklanki poleciały jak zobaczył torciczek ze świeczuszką i duża truskaweczką :D

Gość jasne wy jestescie dobre jak
jak juz piszecie to piszcie prawde!po 1 to nie ona pisała o świczuszkach i torciku,tylko któras z lasek z "2006"roku(bodajze agatka czy kasiak) jesli któras mle ozorem nie mle konkretnie(np niech wyłuszczy ten fragment) matko boska a skad wiecie ze nie kontaktuje sie z nimi na meila,albo gg,skad wiecie czy nie jest chora,albo może odwołali ślub?moim zdaniem poprostu jej się niechce czytac takich kąśliwych uwag jadowitych żmij:classic_cool: swoją drogą domyślam się kto zakłada te idiotyczne topiki ...prawda panna A? :D

Gość weewqrw
a gdzie ona o ty pisała? na ktorym topiku?

Gość usc długo trwa
ona zawsze była taka przesłodka. Ja równiez często tu bywałam i pamiętam jak dziewczyny zakładały topik o ami27 i wklejały jej cytaty:). Chyba od poczatku ona była obiektem śmiechu. osoba taka jak ona uzywająca zdrobnień jest sztuczna i nienaturalna.Smiem powiedzieć ,że takie osoby są fałszywe. Co więcj - a może faktycznie odwołał jej narzeczony slub bo się zorientował jaka jest?

Gość usc długo trwa
Topiki zakładają o niej dziewczyny, które od zawsze miały z niej ubaw. I nie dziwię się. Stleniła się w mig.Ja tez należę do jej grona"wielbicielek".Jednak ona dla mnie jest tak nudna ,że nawet nie smiałabym zakładac o niej topików. Widac ,że dużo dziewczyn jej nie lubi. Swieczuszki pamietam i te wklejane cytaty panny ami27. I ten torciczek był chyba czekoladowy z czerwona galaretką::D Wazna informacja:)

Gość naŻeczona
ale gdzie ona to pisała? na 2007 czy gdzie? poszukam se :)

Gość jasne wy jestescie dobre jak
wklej ten cytat.na 1000% pewna jestem ze to nie ona.byłą to albo kasiak albo agatka.po pierwsze ami nie umie piec ciast,po drugie jej facet nie lubi ich jesc.alez wy załosne jestescie.

Gość usc długo trwa
w tamtym rtoku czytałam to i ze jakiegoś skrzypka zatrudniła nie, zaraz to jej tata na mandolinie przygrywał. Ale był ubaw z niej i to nie gatka tylko ami27, pamietam ją:)

Gość naŻeczona
widze że jestescie jej kolezankami, ktore sobie nawzajem oblizywały dupę a teraz jak powstał ten topik, to pod pomarańczami sie chowacie :D hehe ale z was parszywe fałszywki

nie olałam ciepłym moczem forum tylko was,.-znaczy ciebie(bo pisze to jedna i ta sama osoba) tyle w temacie. wy się powinniscie leczyc.na depresje maniakalną połączona z nerwicą natręctw.mylisz fakty droga koleżanko-niekoleżanko.kiedy udławisz się własnym jadem.najgorsze/najlepsze jest to że nikomu nie zrobi się wtedy przykro... nie pozdrawiam serdecznie:D

Gość ustalmy jednoo
o świeczuszkach i szklankach w oczach pisała kaczka, nie ami. jak się wam chce to przeszukajcie z 200 pierwszych stron przygotowań w 2007 roku ale ja dobrze pamietam

Gość qukq
ja pierdole,na miejscu tej laski tez olałabym to forum,oczywiscie poza nielicznymi wyjątkami.Pofatygowałam się i przeczytałam wiele z jej wypowiedzi,nie doszukałam się prostactwa,infatylnosci(no może na początku "2006r"ale sądze że chciała się poprostu wpasować w temat:D a teraz?teraz jest wg mnie jedną z bardziej inteligentnych wrażliwych logicznie myślących osób.

Gość prosze bardzo pindo
kaczka196 A MÓJ MISIACZEK MA DZISIAJ URODZINKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrobiłam z mamą mu torcik z biszkoptem na spodzie,dwoma smakami kremu,galaretką malinową,bita śmietaną i truskawkami i w jednej najwiekszej truskaweczce na srotku torciku świeczuszkę ;D a mój tato zagrał mu na klawiszach sto lat aż mial szklanki w oczkach.... moje słoneczko najdrozsze.... Dawać ukochanej osobie szczęście, to być szczęśliwszym o stokroć więcej..... Kasia i Robciu

Gość prosze bardzo pindo
16:52 kaczka196 A MÓJ MISIACZEK MA DZISIAJ URODZINKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrobiłam z mamą mu torcik z biszkoptem na spodzie,dwoma smakami kremu,galaretką malinową,bita śmietaną i truskawkami i w jednej najwiekszej truskaweczce na srotku torciku świeczuszkę ;D a mój tato zagrał mu na klawiszach sto lat aż mial szklanki w oczkach.... moje słoneczko najdrozsze.... Dawać ukochanej osobie szczęście, to być szczęśliwszym o stokroć więcej..... Kasia i Robciu

Gość i co łyso ci
?

Gość ble ble ble222222