Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złaaaaa

Moze ktoras z was to rozumie..? faceci!!!! ///

Polecane posty

Gość złaaaaa

Powiedzcie mi, dlaczego faceci tak niecierpia "solarek" w sensie mowia; " nie opalaj sie, szkoda skory itp..." ja doskonale o tym wiem i nie niszcze sobie tym swinstwem ciala...ale mimo ze tak mowia.. ze chca miec piekna zone na lata a nie tylko na 5 lat, to i TAK OGLADAJA SIE ZA SOLARKAMI!!!! wlasnie bylam z kumpela i jej chlopakiem w sklepie..idziemy, zartujemy.. szla z naprzeciwka laska.. brzydka jak noc..ale OPALONA...czarne wlosy, tipsy tip.. i widzialam jak jego wzrok spoczal na niej..hmm... czy wy tez tak macie moze ze swoimi facetami..? jesli taj..jak myslicie dlaczego tak jest..? mowia co innego a robia co innego..?

Gość wawiak
solarium tak ale bez przesady. Często można spotakć osoby które nie wiedzą kiedy przestać. Wygląda to potem tragicznie. Poza tym solarium kojrzy się trochę z próznością.

Gość hshsh hsuej s shuir cishejmm
moze nie chce zebys byla opalona bo bys ladnie wygladala i inni faceci by zwracali na Ciebie uwage a jak jaestes przecietna blada moze nieciekawa to nie musi sie martwic

Gość złaaaaa
lekko opalona skóra jest ok.. ale masz racje, bez przesady... tyle ze ja coraz czesciej widze takie wlasnie dziewczyny.. a poza tym..jesli facte idacy ze swoja dziewczyna oglada sie za inna, to juz jest SZCZYT CHAMSTWA i brak dobrego wychowania.. ale jak widac niektorzy wprost nie moga sie oprzec tym laleczkom.. przeciez mozna wygladac piekne i bez tego:) urodziwa dla mnie znaczy..piekna i naturalna:)

Gość
Mój facet by takiej patykiem nie dotknął :)

Gość bo opalone ciało wygląda
atrakcyjniej, zgadzam się ze trzeba znać granice, cóż - nasze rodaczki jej nie znaja.. a i post że wyglądałabyś atrakcyjniej ty - dla obcych facetów - też jest prawdą :) facetów nie zrozumiesz :)

Gość złaaaaa
moze by i nie dotknal.. ale czemu sie oglada..? to przeciez BOLI:( tzn nie oglada sie doslownie, ze obraca glowe.. ale jak idizemy razme i jak mija nas jakas solara to ZAWSZE musi ja OBEJRZEC.. czy ja wydziwiam? wyprowadzcie mnie z bledu, bo nie wiem czy mam to tolerowac..

Gość taki facet jest jakis dziwny
mój nie lubi opalonych kobiet (a spalonych to juz w ogóle) i w zyciu sie za taką po solarce z zainteresowaniem nie obejrzal, chyba raczej z przerazeniem (zajeebistą ma wtedy mine ;) )

Gość złaaaaa
chyba masz racje..bo jakby ktos sie obejrzal za Toba..to juz foch..:| i mowia ze kobiet nie mozna zrozumiec..

a czy wy nie rozumiecie, ze faceci tez maja ciekawosc? i tak jak Ty zauwazylas ta dziewczyne tak i on ja zauwazyl co nie znaczy, ze mu sie podoba! moj facet nie lubi dziewczyn po solarium, pozatym taka opalenizne latwo rozpoznac.

mój takie też "ogląda" i mówi " o kur**** ale syf" lub w tym stylu.. są różni faceci.. ogólnie mówi się ze plastiki są okropne, nudne, puste i nie mają nic poza tym jak się robi tipsy do powiedzenia, a jednak jakie mają wzięcie - i nie tylko półgłówków z pakerni.. my też mówimy że woliny delikatnego inteligencika, ale aż miło się do umięśnonego (bez przesady!!) ciałak przytulić.. :)

Gość wawiak
Zapomniałyście zwrócić uwagę że jesli się za jakąś dziewczyna oglądamy to niekoniecznie ze względu że jest pięknie opalona. Mozemy się na patrzyć z myślą : co za kretynka, wygląda jak córka araba. Rozumiecie? Nie zawsze oglądamy się za solarkami ze względu na ich piekny wyglad, często to zwraca uwagę ich tragiczny wygląd :)

nie przyszlo, bo jak kiedys sama bylam kilka razy w solarium to stwierdzil, ze szkoda kasy i zdrowia na cos takiego i tu nie chodzi o tlumaczenie sie bo jakos nie zaobserwowalam zeby sie za kims takim ogladal. gdyby chcial to by mogl, nie jestem szczegolnie zazdrosna. co popatrzec nie wolno? tylko jeszcze trzeba miec na co;]

Ale problem:) Zależy, jacy faceci, ja nie znam takich, którzy się oglądają za solarkami;) Chyba, ze im się sól w domu skończy:p A tak poważnie- co się przejmujesz? Jak sie facetowi nie podoba, niech się zainteresuje inną, wszyscy unikną problemów. Ja nie znosze solarium, ludzi w pomarańczowej tonacji, nie opalam się za bardzo, bo mam uczulenie na słońce i jakoś żyję. Nawet bym nie pomyslała, ze jestem przez to brzydza czy że coś ze mną nie tak. I bardzo sie wyróżniam latem na tle brazowych ludzi:classic_cool: Najważniejsze, zebyś się sama dobrze zcuła i nie miała problemów.

Gość hshsh hsuej s shuir cishejmm
no ale chyba widac jak facet oglada kobiete z podziwem albo z m odraza

dokładnie tak, crazy boogie :) ja chodzę na solar bo lubię lekka opalenizne ostatnio laska wychodziła z solaru - miała na sobie zielone spodnie - i przez te spodnie czarny-opalony tyłek prześwitywał... skwarka.. :o

Gość wawiak
a po czym poznasz że patrzę na ciebie z odrazą? Nie jesteśmy w przedszkolu. Ludzie dorośli potrafią ukrywac swoje mysli.

ale tylko z odraza, wawiak, nie patrzysz nigdy i nie myslisz, mimo tego, ze idziesz ze swoja dziewczyna/kobieta/zona, ze wlasnie mija cie bardzo ladna kobieta? Jak ja mijam przystojnych mezczyzn to na nich patrze :P

Gość wawiak
pewnie że zerkam ciupasko tylko jakoś ostatnio mam pecha bo moja za kazdym razem mnie na tym przyłapuje Ach zatracam zdolność potajemnego spoglądania :)