Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagódqa

Odezwać się czy nie???

Polecane posty

Był już tutaj podobny topic ale nie mogę znaleść. Mianowicie mój chłopak od kilku dni milczy i nie wiem dlaczego.Po prostu nagle cisza...Strasznie mnie to boli i myślę,ze to koniec niestety... Mam wielką ochotę napisać mu jakoś,żeby spadał i że nie będę czekać aż się łaskawie odezwie itp ale nie wiem czy dobrze bym zrobiła? A Wy Kobietki odezwałybyście się,czy milczały i mimo wszystko robiły swoje? Choć cholera taka mnie bierze,że szok..

Gość oooolej go
odbiło ci? chcesz sie poniżac? daj spokój..

Gość IMO
Radzę : robić swoje - żyć i dobrze się bawić // mimo wszystko jak on zadzwoni, to być promienną i wesołą, zero wyrzutów opowiedzieć co robilo się w tym czasie ... nie udawać, że było miło, po prostu być naturalną i promienną sama nie dzwonisz , ale i nie czekasz warując przy telefonie zadzwoni - zależy mu nie zadzwoni - ma Ciebie gdzieś żadne ponaglanie nie przyniesie rezultatu Mężczyna wie co robić, pozwól mu być męzczyzną, działać

wrzuć na luz, niedopowiedzenia sa najgorsze ale lepiej rozciagnac w czasie zakonczenie

ale najgorsze jest to czekanie właśnie,czy zadzwoni czy nie :( No ale tez nie chcę się poniżać i pokazywać,że zależy mi bardziej i On ma mnie w garści.

Gość aaa...
blauqua a co to znaczy" lepiej rozciagnac zakonczenia w czasie"?

rozciagnać w czasie - oswoić sie z myślą, ze nic z tego nie bedzie i wyciagnac plusy z tego stanu nim faktycznie nastapi... o wiele lepsze to niz grom z jasnego nieba:) Jagódqa - wiem o tym dobrze, każda babeczka dziala impulsem - pewnie bys sie jeszcze wywrzeszczala i odgrozila :P czekaj spokojnie szkoda nerwów

blanqua- mam ochote Go sprać :P ale opanuje się i tyle...dzis jade na swieta i mam wszystko gdzies...spotkam sie ze znajomymi i z rodzina to nie bede myslala tak jak teraz :)

acha jeszcze dodam, ze miedzy czasie moze sie sytuacja wyjasnic i znow moze byc dobrze... no ale jak pisany koniec to nie uniknione, ze do niego dojdzie predzej czy pozniej :(

Gość aaa...
blanqua naprawde myslisz ze lepiej tkwic w niedopowiedzeniach? przeciez to jest strata czasu dziewczyna ciagle do niego cos czuje to myslisz ze tak normlanie pzejzie o porzdku dziennego ? JA wolalabym wiedziec odrazu i nawet jesli prawda bylaby nie po mojj mysli cieszylbym sie ze wiem na czym stoje

oj nie chcialabym byc w jego skórze :P wlasnie tak najlepiej, odpoczac od niego ! amen

na moje oko to facet pod naciskiem nie dziala w pelni poprawnie, sam musi sobie wszystko w glowie poukladac i musi miec czas na to niestety, mimo ze ich sciezki kojarzeniowe sa krótsze :P

Gość someone new
skads to znam; a moze taki niezobowiazujacy sms jak nie odpisze to go olej;D bedziesz miala z glowy a moze to on czeka najakies slowo:) trzymaj sie

Gość czy ktoras
ja tez mysle. moze to zwykle on inicjuje psotkania i czkaz az ty to zrobisz, jesli zazwyczaj ty prosisz o spotkania to go olej

Gość popieram
popieram wypowiedź wyżej

Gość aaa...
jagoda wylij mu zyczenia swiateczne moze odpize cos wiecej

Gość mnie tez olał dupek
Ja tez mam taki problem -10 dni temu przestal sie odzywaac. Nie wiem co sie stalo do tego dzieli nas odleglosc. Czasem probuje sobie sobie to wytłumaczyć, ze jest w szpistalu albo jest chory ale chyba to ze mnei kocha bylo gadka szmatka. Olac go. W diably z takim facetem. Zastanawialam sie czy wyslac mu kartke swiateczna ale nie zrobie tego. Kilka dni temu napisałam do niego, co sie stalo i zero odzewu-wiecej sie nie bede ponizała.Bo wiecie, zanim przestal sie odzywac byl chory

Gość mnie tez olał dupek
ale chaotyczna ta moja wypowiedź ;)

Gość olej go znaczy olej
:)