Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doda69

problemy piersiowe

Polecane posty

kochane czy mozna odziedziczyc chora \"strone\"?? jestem w podwyzszonej grupie ryzyka zachorowania na raka piersi. i ostatnio wykryto u mnie torbiel w prawej piersi a moja ciocia ktora jest po odjeciu prawej piersi boi sie o mnie i kaze zwracac szczegolna uwage na ta piers, i ogolnie sie badac poniewaz w mojej rodzinie bylo tak: siostra babki miala raka prawej piersi, moja ciotka ma odjeta prawa piers, moja 2 ciotka miala guzy w prawej piersi i moja matka rowniez. Czy strony maja w ogole cos do tego?

niewykluczone, ale nie wpadaj w panike torbiel to jeszcze nie rak... oczywiscie kontroluj sytuacje ale nie przesadzaj (studiuje na AMie) dr z patologii mówiła nam, ze niektóre kobiety swoją nadgorliwością w samokontroli robiły sobie sińce, wybroczyny a nawet krwiaki, bo poszło im to tak w nawyk. :(

Nie przejmuj się. Ja mam na lewej piersi 6 torbieli. Niestety, też jestem w grupie wysokiego ryzyka. Pytałam lekarza, czy mam coś z tym robić (np. biopsja), ale powiedział, że nie trzeba tego ruszać. Pamiętaj tylko żeby stale to kontrolować. Ja chodzę raz w roku - takie mam zalecenie lekarza.

wolalam sie powolac na kogos, bo to nie sa moje slowa acha i z pewnością więcej wiem w tym zakresie od osoby, która studiuje zbijanie bąków jak ty...jak staralas sie mi dopić to lepiej spadaj, jak tobie sie w zyciu nie udalo :P

Gość wszyscy na kafe zbijają baki
a autorka niech sie nie martwi tylko idzie przebadac mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

no tak tak badalam sie i wymacali mnie ze ho ho po prostu chcialam wiedziec czy te \"strony \" tez sie dziedziczy.