Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M_E_T_A_M_O_R_F_O_Z_A_

NASZE KOMPLEKSY...

Polecane posty

hej mam do Was pytanie,interesuje mnie jakie macie kompleksy, czym one są spowodowane i jak sobie z nimi radzicie. Wyżalcie się, poskarżcie, to pomaga...może coś razem zaradzimy...:)

Gość Na szczescie nie mam
kompleksow :) Glowa do gory i usmiech na buzi ! To recepta na wyzbycie sie kompleksow!

no prosze jestem zaskoczona, myślałam że ktoś podejdzie do tego poważnie, serio mam sporo znajomych kobiet, który zawsze na coś narzekają...w takim razie gratuluję braku kompleksów:)

ALe ja jestem jak najbardziej powazna! Nie mam kompleksow i jestem dzieki remu szczesliwa!

I dlatego nie rozumiem ludz ktorzy ciagle na cos narzekaja! To jest niepowazne! Szkoda zycia na kompleksy! Liczy sie to co sie mam w glowie i jakim sie jest czlowiekiem!

Gość Calkiem ladna ale z kompleksam
mam wiele kompleksow nad 3 pracuje i efekty juz sa wiec mysle ze bedzie ich juz mniej :D

Cera- mój największy kompleks. Ciągle coś mi wyskakuje, mam szereg nierówności, trochę blizn. Bez podkładu z domu nie wyjdę, bo ciągle mi się wydaje, że ludzie krzywo na mnie patrzą. Ogólnie z moją cerą, nie jest tak źle, ale napatrzyłam się na przyjaciółkę, która ma cerę, jak modelka z okładki magazynu dla panów i stąd ten kompleks. Generalnie wszystko bym w sobie zmieniła, ulepszyła, udoskonaliła. Żyję z tym, co mam, ale czasem lubię puścić wodze fantazji i wyobrazić sobie, że wyglądam jak Miss World, ludzie mnie podziwiają, a faceci padają do mych stóp.

Gość Calkiem ladna ale z kompleksam
sorry nad 4 pracuje :)

żabę potraktowałam jako żartownisia:) Ja generalnie nie mam żadnego konkretnego kompleksu, ale na pewno jest kilka kwestii które bym w sobie zmieniła gdybym tylko mogła :) lepiej znaleźć w sobie coś co mamy wpaniałego, czego być może ktoś inny nam może zazdrościć, a nie ubolewać nad swoimi niedoskonałościami

Gość pmddtka
hej moje kompleksy zaleza od dnia czasem sie budze i wiem ze to bedzie paskudny dzien czuje sie wtedy taka glupia i brzydka zato nastepnego dnia wstaje i stwierdzam ze nie jest tak zle nagle moje wlosy lsnia a brzuszek wydaje sie taki plaski :) no i budze na nastepny dzien i ....juz nie jest tak fajnie i tak w kolko Wydaje mi sie ze w wiekszosci przypadkow to srodowisko wpedza nas w kompleksy jakas uwaga rzucona mimo chodem przez zyczliwa stara ciotke i juz sie zastanawiamy a moze ona ma racje??

Gość skwaszona gęba
były już takie tematy

Gość nogi
jak wskazuje moj pseudonim, mam kompleks na punkcie swoich ud-sa u gory pulchne i obcieraja sie o siebie.Wstydze sie chodzic w ktotkich spodenkach bo wydaje mi sie ze wszyscy widza te przecierajace sie o siebie uda i to ze to czuje nie daje o nich zapomniec.

Moim największym kompleksem jest cellulit na pupie i chyba nigdy nie pokaze sie nikomu z tyłkiem na wierzchu. Jeżdżę rowerem, używam kosmetyków antycellulitowych, robię masaże ale to nie bardzo działa. Oprócz tego no jeszcze mój brzuch też jest taki mało jędrny i nie mam wcięcia w tali :O

Gość a moim kompleksem
a wlasciwie mega kompleksem jest zez :-(

Gość KOMPLEKS NIŻSZOŚCI
czuje sie najgorsza ze wszystkich! czuje sie jak smiec nie powinnam zyc!!!

Gość KOMPLEKSIARAAAAAAAAAAA
MOJE KOMPLEKSY: -155 WZROSTU -OKULARY NOSZE -GRUBE UDA I PUPA ..

Gość oeoeoeoeoeoeoeoeooeeo
a moje to: nos uszy nogi :P

a ja mam kompleksy na punkcie wszystkiegi a zwłaszcza twarzy, chociaż nie uważam się za brzydką ależle się czuję w swoim ciele nie wiem czemu. Mam problem z zaakceptowaniem siebie .. z wyglądu i charakteru..