Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisiiii

pomysł na wesele/ przyjęcie

Polecane posty

Gość sisiiii

witam Was, zamierzamy wziąść śłub w przyszłym roku myśle tak na przełomie od czerwca do sierpnia nie mamy jeszcze konkretnej daty, jednak nie chcialabym typowego wesela, co myślicie oi przyjęciu tzn. obiad w restauracji, potem kawa ciasto- tort.... czy ktoś tak miał...? jak to wyglądało co wtedy z muzuką czy były tańce...? i o której sie to u was zakończyło... pozdrawiam

Gość my właśnie tak planowaliśmy
miało być skromnie, tylko najbliższa rodzina, a wyszło tak, że tych najbliższych było 40 osób!!! Po słodkim zrobiliśmy jeszcze kolację, wszyscy się rozbawili i impreza skończyła się ok północy

Gość sisiiii
u nas bedzie ok 40 osob rowniez, czy robiliscie to w restauracji...? co zamowiliscie obiad i kolacje czy jak...? moge spytac ile was to wyniosło ? pozdr

Gość sisiiii
u nas bedzie ok 40 osob rowniez, czy robiliscie to w restauracji...? co zamowiliscie obiad i kolacje czy jak...? moge spytac ile was to wyniosło ? pozdr

Gość biala czekoladka
ja mialam wlasnie taki plan, ale ponieważ mamy slub rano(10.30) to robimy takie przyjecie z przystawkami, potem obiad i potem tort. nie bedzie alkoholu ewentualnie winko-ja na 40 osob chcialabym sie zmiescic w 5000 ale nie wiem czy da rade, szukam narazie cateringu i chcialabym zeby to sie odbylo w restauracji, akle w ogrodzie. Jezeli chodzo i realia w warszawie, to ceny są bardzo podobne jak za wesele, czylu ok.130-150 zl,od osoby (bez alkoholu)dlatego my chcemy wykombinować coś tańszego i dlatego mysle o cateringu