Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miniminka

nadżerka+elektrokoagulacja, co robic?

Polecane posty

Dziewczyny bylam u 2 roznych lekarzy z nadzerka na tarczy szyjki macicy i obaj chca wypalac :-O nie rodzialam i mowilam o tym, ze obawiam sie tego zabiegu a oni obaj twierdza, ze to ebzpeiczne i bez wplywu na przyszla ciaze... Co Wy o tym sadzicie? Ktora z Was miala elektrokoagulacje mimo, ze nie rodzila? Dziekuje za wszystkie odpowiedzi

Gość Gabbib
Ja miałam dwa razy wymrażaną nadżerkę raz przed urodzeniem dziecka(4 latka) a drugą w tym roku. Na pierwszy zabieg wymrażania specjalnie jechałam 150 km. Radze Ci znaleść takiego specjalistę który robi wymrażanie to jest zupełnie bezpieczne i bezbolesne.

Dzieki za odpowiedz :-) Sugerowalam wymrazanie ale obaj ginekolodzy stwierdzili, ze moja nadzerka jest malutka i po zabiegu nie bedzie blizn Nie podejrzewam ich o zle zamiary bo mimo wizyt prywatnych zabieg ma byc robiony na oddziale ginekologicznym na koszt NFZ. Chyba wybiore sie do trzeciego lekarza :-O

Gość ehl
ja mialam elektrokoagulacje- wypalanke i nie rodzilam jeszcze, moj ginekolog stwierdzil ze to nie ma wlywu ..., konsultowalam sie jeszcze z jedna pania ginekolog-poloznik i powiedziala mi to samo

---> ehl jesli mozesz powiedz czego mam sie spodziewac? czy to jest bolesne i jak czulas sie po wypalance? Czytam w internecie na roznych stronach popularno-naukowych i zdania ginekologow sa podzielone: jedni mowia, ze zabieg wykonany przez doswiadczoengo lekarza jest skuteczny i bezpieczny, inni-ze ta metoda powinna byc wycofana i stosowanie jej jest karygodne W sumie mam dobrego lekarza z duzym doswiadczeniem, ufam mu, leczy mnie porzadnie, robi wszystkie badania bez przypominania, moze powinnam mu zaufac, ze wie co robi