Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna i bardzo smutna

Kolejne samotne Święta, nie wiem jak przetrwam

Polecane posty

Znow Świeta, a ja kolejne spedze sama, bez rodziny o ktorej marze, bez zyczen od ukochanego mezczyzny, bez spedzania z nim wspanialych chwil. Wszyscy beda ze swoimi rodzinami, a ja jak zwykle sama, wyobcowana. Nie chce tak myslec, ale nie umiem inaczej. Strasznie mi z tym zle :(

Gość nie tylko ty
spędzisz te święta sama

Gość maaaggieee
tak naprawdę nikt nie jest samotny przymusowo, chyba że dobrowolnie się na to godzi....jeśli człowiek chce wyjść z samotności to znajdzie na to sposób:) nawet jeśli nie masz rodziny to szukaj kontaktu z ludźmi, od czegoś trzeba zacząć........:)

szukam, naprawde szukam tego kontaktu, wokol mnnie mnostwo mezczyzn, ale zaden mnie nie chce :( juz do swiat sie nic nie zmieni, mam wielka rodzine, nie jestem sama, ale brak mi mezczyzny, z ktorym mozglabym stworzyc swoja rodzine, miec dzieci i cieszyc sie tym, spedzac radosne swiateczne chwile, moja samotnosc to koszmar, ktory wydawaloby sie, ze nigdy nie dobiegnie konca :(

Gość
a czy to musi byc mezczyzna?spedz te swieta chocby z rodzinka.Zawsze to lepiej niz samemu:)

Gość jadzienka - wisienka
w odpowiednim momencie poznasz go. ja mam meza i co z tego ze kochany ale mi nie pomaga w obowiazkach domowych. wtedy jak widze burdel mam ochote byc sama

Pokochaj i doceń to co masz, poki tego nie zrobisz, zawsze bedziesz marudzic, ze cos jest nie tak... nie ma sensu sie smucic, pozdrawiam.

Gość nie łam sę
ci co niby mają teświeta jak Ci się idealnie wydaje spędzić z rodziną, ale jaką? 50% z nich się zdradza? co to za święta? chciałabyś dołączyć do zdradzanych, bitych, perześladowanych kobiet w imie tego że sama tych świąt nie spędzissz?

nie, oczywiscie ze nie chcialabym byc nieszczesliwa, a jeszcze bardziej unieszczesliwiana przez ukochanego mezczyzne, nigdy nie wiadomo co nam pisane, ale zakladam ze jesli spotkam tego mezczyzne to ze bedzie mnie szanowal tak jak ja jego co do tego co napisal/ala "=", wlasnie zaczelam cieszyc sie tym, co mam i kazdego dnia jestem wdzieczna za to Bogu i Mu za to dziekuje, chce to w pelni doceniac, wykorzystywac mozliwosci jakie mam, ale chyba nie potrafie sie tym cieszyc w pelni bez milosci :( dziekuje Wam za wspaniale slowa :)

Gość daktylka
swieta to czas który spedza sie z bliskimi-rodzina, ukochanym fakt boli, ze mimo ze sa bliscy i on, ale nie przy nas daleko lub z inną no własnie to juz kolejen swieta.. takie... a miały byc inne juz od 2005 roku

Gość tlum
a o samotnosci w tlumie juz slyszeli????Masz tlum obok siebie i jestes sama!! Niewiem co moze byc gorszego :(

Gość biala wisnia
pomyslcie ze gdybyscie mialy te swieta spedzac z mezem i jego rodzina to bardzo szybko chcialybyscie spezac je same. mnie sie co rku zwala na glowe tesciowa, ktora nic innego tylko stara sie wyweszyc nieporzadek w domu i skrytykowac. czasem rece opadaja

tak, mam tlum obok siebie, nie jestem sama lecz samotna, to roznica

Proponuje zostawic tesciowa za drzwiami :p

...na wszystko przychodzi czas, nie ma sensu z niecierpliwoscia wygladac, co ma byc to i tak bedzie... czasami jest smutno i nie ma nawet z kim do kina wyskoczyc (niektorzy maja tak przez cale życie :)), staraj sie sobie jakos zajac kreatywnie, przynajmniej jak tak robie i udaje sie nie rozmyslam o cudach-niewidach :) chociaz pomazyc zawsze mozna! :)

(pomarzyć) niedobrze zaczynam błędzić :(

do tej pory wyczekiwalam z niecierpliwoscia, ale teraz juz nie, fakt jestem samotna, ale nie szukam juz na sile i uwazam to za wielki postep, bedzie co ma byc, ale po prostu sutno mi strasznie :( :( :(

no, wlasnie zauwazylam

Gość biala wisnia
a ile masz latek

a mi nie sutno tylko smutno, tez juz bledze, a moze bladze :(

calkiem sporo, nieduzo do 30tki mi zostalo

Gość daktylka
a ja amrzyłam ze mazurka razem robimy, jajka malujmemy ze niesie moj koszyk z jajkami:) nie mowiac juz o boizym natdzoeniu:P

Gość szczerze...
Szczerze mówiąc rozwalają mnie takie topiki. Wyobraź sobie, że też będę sama na święta, tyle, że sama znaczy sama a nie z dużą rodziną. SAMA. Mało tego, dziś są moje urodziny i nikt, ale to nikt, nie złożył mi życzeń, a co kończę właśnie 39 lat, co chyba znaczy, że zaczynam 40-tkę, a sama byłam przez znakomitą większośc mojego dorosłego życia z wyjątkiem 4-letniego absolutnie beznadziejnego związku.

Gość szczerze...
I nie rodzieram szat ani nie marudzę.

No to ja zaczne, wszystkiego najlepszego i by kolejny zwiazek nie byl beznadziejny! :)

Gość mleko mai
szczerze ---> wszystkiego najlepszego 🌻 🌻 🌻

Gość aga 27 latek juz
moj tesc tez ma dzis urodziny

szczerze - z calego serducha zycze wszystkiego najlepszego, nie wiem co Ci napisac by Cie pocieszyc, ale mam nadzieje, ze odnajdziesz jeszcze swe szczescie 🌼 i zeby bylo smieszniej - mnie tez powalaja tego typu topiki :o

Gość daktylka
marzenia sie spelniaja:) moje nie beda samotne:P :):):)